INTRANET.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

TÜRKİYE ESNAF ve SANATKARLARI KONFEDERASYONU HİZMETİÇİ EĞİTİM SEMİNERİ
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Pazarlama ve İletişim Dünyasında Sosyal Medya Trendleri Araştırması
MILLENIUM MARKETING DEMO
Adım Adım Kurumsallaşma
Satış Noktası Yönetimi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTERPLAN
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
Esnek Yan Haklar
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları Bütçe Sunumu PROGRAMI.
SODES PROJELERİ YÖNETİMİ VE UYGULAMALARI
Restaurant Yönetim Sistemi
CPM Master İnsan Kaynakları Prosesi
Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin.
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
- 1 - Gelecek internette, çözüm EVET’te SoftwareConsultancy Marketing Aid.
CPM MASTER ERP Kalite Yönetimi
Strateji Geliştirme Başkanlığı SGB.net Sistemi Genel Tanıtımı
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
Erp. Otomatik Uyarı Sistemi Stok Yönetimi Satın AlmaTekstil Üretim Finans & Muhasebe SatışBakım PlanlamaÜretim KaliteMühendislik IKBilgi.
OPERASYONEL SÜREÇLER YÖNETİM ve DESTEK SÜREÇLER
E-İhale, Elektronik İhale veya Online İhale sistemi B2B (şirketler arası ticaret) alanında kullanılan bir satınalma yöntemidir. Bir Alıcı şirketin ve.
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
CPM MASTER ERP GENEL MUHASEBE Pbx
Güldane Taşdemir İnterpromedya Genel Müdür.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Türk Beyin Takımı Temsilcilik Sistemi
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
(Yasal mevzuat incelenerek hazırlanmıştır.)
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
Biz Kimiz, Hangi Konularda Hizmetinizdeyiz?
(Yasal mevzuat incelenerek hazırlanmıştır.)
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
ARAŞTIRMA - UYGULAMA MERKEZİ BİLGİ SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
SPOR ENDÜSTRİSİ BÖLÜMLEME MODELİ
Comenius Okul Ortaklıkları Projesi
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Enformatik Bölümü Ar-Ge Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Alt Yapı & Uygulama Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.
 Otopark görevlisi veya kontrolör yetkilendirme  PERSONEL.
İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
MALİYE BAKANLIĞI BÜTÜNLEŞİK PORTAL PROJESİ T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı.
1 CONSUMER ACADEMY ‘CONSUMER ACADEMY’ TÜKETİCİ AKADEMİSİ Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü.
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
İnsan Kaynakları Yönetimi
EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI ANKARA
Amaç PROJE BİLGİLERİ KOBİ’lerin rekabet güçlerinin artırılması KOBİ’lerin güçlendirilmesini ve istihdamın artırılması İhracat ve uluslararası işbirliklerinin.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROGRAMI II SUNUM İÇERİĞİ :  PROJE FAALİYETLERİ  PROJEDEN ELDE EDİLEN KAZANIMLAR  PROJENİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ  YENİ EŞLEŞTİRME.
VBT Bilgi Teknolojileri
KALİTE YÖNETİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
FUAR ORGANİZASYONU.
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
ERP Projesinin Aşamaları İzmir. ERP Projesinin Aşamaları SatışSatış - Başlangıç – Kurulum – Analiz – Plan – Uyarlama – Eğitim – Geliştirme.
ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ.
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
VBT Bilgi Teknolojileri
Biz Kimiz? 3 nesildir sürdürdüğümüz aile şirketimizin getirmiş olduğu bilgi, birikim ve güven ile 70+ yıllık tecrübemiz ve yenilikçi yaklaşım sayesinde,
Sunum transkripti:

INTRANET

Toplantı Odaları Yönetimi Akış Anasayfa İK SOP E-learning Personel Yönetimi Toplantı Odaları Yönetimi Satış Pazarlama Medikal

Anasayfa Şifre Giriş Ekranı Anasayfa Duyurular / Haberler / Özel Günler Sosyal Medya Şirket İçi Bilgilendirme Platformu

Şirket içi bilgilendirme platformu Bizi Sevindirenler Organizasyon Şeması Personel Listesi Meda Albüm Kargo Takip

E-Learning Oryantasyon Aktif Sınavlar

Personel Personel Bilgileri CPM Master Entegre Bordro Görüntüleme Ekranı Personel Görev Tanımları Personel Sicil Kart Notlarına eklenen cezalar

Toplantı Odaları Kontrol Ekranı Rezervasyon Toplantı Katılımcıları

Satış Raporları Yetki dahilinde yüklenen çeşitli raporlara ulaşabilme; - IMS Raporları (Satış) - Kuşman (CRM) - Fiyat Lİsteleri

Pazarlama Ürün Bilgilendirme Pazarlama Dönemleri Rehberi Kongreler Toplantı Organizasyonları Sunumlar Kitap, Dergi Talep Formu Vitrin Görseli Talep Formu Spesifik Masraf Talep Formu Kongre Katılım Talep Formu

Medikal Tedavi Alanları Literatürler Küb-KT ( Teknik Dokümanlar) Literatür Talep Formu

İK UYGULAMALARI Performans Gelişim Sistemi İş Gezisi Talep Formu Tahakkuk Eden Ücret Talep Formu İş Avans Talep Formu Mesai Dışı Araç Kullanım Formu Eğitim Talep Formu İzin Talep

SOP - Standart Operasyon Prosedürleri Tüm departmanlara özel SOP’ler

Başarı Hikayesi Meda Türkiye’de özellikle ilaç sektörünün en sıkıntılı süreçlerinden olan fason üretim maliyetlendirmesi, imha, promosyon stoklarının seri bazında takibi ve kullanıldığı zaman giderleştirilmesi, yurtdışı raporlama, gider bütçe yönetimi, sözleşme takibi, ihale, kongre masraf yönetimi, saha personeli masraf takibi ve onay süreci gibi konuların hepsi çözüldü. İK’dan demirbaş yönetimine, satıştan satın almaya, fason üretimden muhasebeye tüm iş süreçlerimizi de CPM MASTER ERP üzerinde takip ediyoruz   PRODA Web Ekibi tarafından iki yıldır geliştirilen CPM MASTER ERP ile tam entegre çalışan Meda Intranet ile zimmetten izin yönetimine, doküman yönetiminden bilgilendirmelere kadar tüm şirket içi bilgi akışı online ortamda sağlanıyor. E-Learning projesi ile tüm şirket içi eğitimler, sınavlar ve değerlendirmeler online ortamda yürütülüyor. 2014 ve 2015 yılında da PRODA ile yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Bu projelerden bazıları ; Tüm kurumsal satın alma sürecini web ortamında yürüteceğimiz Meda Online İhale Yönetimi, kongrelerde yaşanan yoğun iş takibini, davet yönetimini, masraf yönetimini ve satın alma sürecini takip edeceğimiz Meda Kongre Yönetimi, özellikle saha personelinin tüm masraf ve onay sürecini web ortamında ve tamamen CPM MASTER ERP ile entegre yürüteceğimiz Web Masraf Girişi. 2010 yılından itibaren PRODA danışmanlığında iş süreçlerini tekrar gözden geçiren ve güncelleyen Meda Türkiye olarak, Meda AB tarafından her yıl yapılan iç denetimlerde, sistem tarafında, 3 yıldır tam not alıyoruz.. Funda Evirgen Gücer, Meda Türkiye Ülke Müdürü

TEŞEKKÜR EDERİZ