BRİFİNG D O S Y A S I.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EVCİLER İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG SUNUSU
Advertisements

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI YUSUF BAYIK İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Adres Varsa kurum logosu. Ön cepheden çekilmiş bahçeyi de içine alan okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
DERBENT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
Arpaçsakarlar İlkokulu
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
HUZURKENT KAZIM KARABEKİR İLKOKULU/ORTAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
EĞİL DÜZLÜK İLKOKULU. MEHMET ÖNDER OKUL MÜDÜRÜ OKULUMUZ  DÜZLÜK İLKOKULU  EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  BRİFİNG DOSYASI  DİYARBAKIR  EĞİL 
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
ŞEHİT İBRAHİM CENGİZ İMAM HATİP ORTA OKULU
HOŞ GELDİNİZ.
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI. 1 - Öğretim Şekli 2- Tahsis Durumu 3- Bina Durumu 4- Lojman Durumu 5- Bina Kullanımı (Özellikle derslik sayıları) E-OKUL MODÜLÜNE.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
1 SÖĞLE İLKOKULU. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek.
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
GENEL BİLGİLER İL: AĞRI İLÇE: PATNOS KÖY: YALÇINKAYA KÖYÜ
KAPAKLI TÜLAY İLGEN İLKOKULU-ORTAOKULU
T.C. Ağrı-Patnos SÜTLÜPINAR İLKOKULU
B R İ F İ N G Mudurnu Halk Eğitimi Merkezi’ni Tanıyalım.
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
AĞAPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
OKULUMUZUN TARİHÇESİ   Okulumuz ilk defa 1942–1943 öğretim yılında Atatürk Bulvarında, şimdiki Arı Sineması’nın yerinde, eski durumuyla Ali KAYAALP’ın.
MANYAS ANADOLU LİSESİ.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, sürekli gelişen ve değişime.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERZURUM VALİLİĞİ
……………………… İlkokulu - Ortaokulu - Lisesi
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
ŞEHİT TEĞMEN AHMET ÇITAK İLKOKULU FAALİYET RAPORU.
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
1978 yılında kurulmuş olan okulumuz ismini yönetim şeklimizden almıştır.
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
ADRES: 17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No:74 TELEFON:
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NECATİ BOLKAN İLK/ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI
AĞAPINAR İLKOKULU /ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
Okul MüdürüARAS ŞAHİN Telefonu Adresi Ketençayır Mahallesi Yatılı Bölge Ortaokulu Ek bina no:15 Web adresigurunimamhatiportaokulu.meb.k12.tr.
Yeni Mah. 740 Sokak No:10 Beyşehir/Konya (Müd.Cep)
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
BRİFİNG DOSYASI İLİ: KARS İLÇESİ: DİGOR ADI: SORKUNLU İLK/ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI.
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
HOŞ GELDİNİZ.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 38 Öğrenci Sayısı : 655 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 23 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
GENEL TANITICI BİLGİLER
TOKİ İLKÖĞRETİM OKULU BİRİFİNG DOSYASI
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
Sunum transkripti:

BRİFİNG D O S Y A S I

İLİ ERZURUM İLÇESİ PALANDÖKEN ADI MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU

MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU 2012 -2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Mehmet Akif Ersoy İlkokulu B- KURUM KODU : 709921 C- TELEFONU : 0442 315 62 64 Fax: 0442 315 62 64 Ç- E-MAİL : 709921@meb.k12.tr D- WEB ADRESİ : http://palandokenmakifio.meb.k12.tr E- ADRESİ : Harput (Telsizler ) Mahallesi / ERZURUM F- AMACI : Harput (Telsizler ) Mahallesinde ikamet eden öğrenim çağındaki çocukların Temel Eğitimini sağlamak. G- SEVİYESİ : İlkokul Ğ- ÖĞRENİM ŞEKLİ : İkili Öğretim H- OKUTULAN YABANCI DİL: İNGİLİZCE I- OKULDAKİ KİTAP SAYISI : 1000

III.BÖLÜM A- OKULUN BİNA DURUMU : a)-Binanın Özellikleri : Okulumuz 1984 yılında mevcut bulunduğu yerdeki 9183m2 lik alanın 400 m2’sinin üzerine kurulmuş. 1985 yılının Şubat ayında Eğitim-Öğretime açılmıştır. Okulumuz yapıldığında bahçe duvarları yapılmış, okulun ısınma sistemi Doğalgazlıdır. Su olarak şehir suyu kullanılmaktadır. Tuvaletler (WC) ler fosseptik çukur yerine şehir kanalizasyonuna bağlı olarak çalışmaktadır. .Okulumuzun çevresi önceden imar planına alındığından okulun çevre yolları imarlı olup ulaşım çat yolundan, Yenişehirden, Üniversiteden sağlanmaktadır. Telefon okulumuz adına postaneye kayıtlı (0442) 315.62.64 nolu telefonla haberleşme sağlanmaktadır

A- OKULUN TARİHÇESİ : Okulumuz ilk olarak 1985 yılında II.BÖLÜM A- OKULUN TARİHÇESİ : Okulumuz ilk olarak 1985 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır. 24 yıldır burada Eğitim ve Öğretime devam etmektedir. Okulumuz bünyesinde 9 derslik , 9 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası , 1 yardımcı Hizmetli Odası , 1 Öğretmen odası ve Tuvaletler mevcuttur.

b)-Laboratuar. : Okulumuzun mevcut laboratuarı yoktur b)-Laboratuar : Okulumuzun mevcut laboratuarı yoktur. Fakat 2007 yılında laboratuar açılabilmesi için okul idaresi olarak girişimlerde bulunulmuş, Masa ve diğer araç gereçler temin edilerek okulumuza Laboratuar açılmıştır. c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları : Okulumuzun fiziki kapasitesi yetersiz olduğundan mevcut kütüphanemiz bulunmamaktadır. Kütüphane çok amaçlı salon bölümde hizmet vermektedir. Okulumuzun bütün sınıflarında öğretmen dolapları oluşturulmuş ve kitaplık kurulması için imkânlar sağlanmıştır. Okulumuzda çeşitli Ansiklopedik eserler ve mesleki eserlerin dışında 1000’e yakın hikâye kitabı bulunmaktadır. Kütüphane ve kitaplıkları zenginleştirmek için çalışmalar ilgili kol sorumluları ve öğretmenlerimiz tarafından yürütülmektedir.

d)-Depo ve ambar durumu d)-Depo ve ambar durumu : Okulumuz binasının fiziki kapasitesi yetersiz olduğundan, arşiv-depo olarak kazan dairesindeki çelik dolaplar kullanmaktadır. e)-Diğer Sosyal Faaliyetler : Okulun bünyesinde spor salonu bulunmamaktadır. Okul bahçe alanı her türlü spor yapmaya elverişli olduğundan, bahçeye Basketbol-Voleybol sahaları yapılmış öğrencilerin beden eğitim derslerinde faydalanmaları sağlanmış.Okulumuz bodrum katında bir sınıf sabah halk eğitim vasıtasıyla makine nakış kursu açılmış yaklaşık 15 velimiz kurslara katılmaktadır.Ayrıca halkeğitim tarafından aile eğitimi pazartesi ,Salı günleri 15 veliye verilmektedir..Haftasonu sodes kapsamında 5.sınıf öğrencilere kurs verilmektedir. Okulun tatil olduğu zamanlarda ise mahallenin gençlerinin faydalanmaları için bahçe kullanılmasına müsaade edilmiştir f)-Bahçenin durumu : 1984 yılında tespiti yapılan ve okulumuza ayrılan arsanın tamamı 9183 m2 olup, bunun 400 m2’lik bölümüne okul inşa edilmiştir. Geri kalan alan ise okul bahçesi olarak kullanılmaktadır. Okul bahçesinin ihata duvarları zamanında yapılmış. Ağaçlandırma çalışmaları her yıl mevsiminde sürdürülmektedir. Yaklaşık ( 500)’ün üzerinde ağaç dikimi sağlanmış ve ciddi bir şekilde koruması yapılmaktadır. Her yıl okul bahçe düzenlemesi imkânlar ölçüsünde sürdürülmektedir. Okulun bahçe kapısı imarlı yola açılmıştır.

IV.BÖLÜM YÖNETİCİ SAYISI : Yönetici olarak standart kadroya göre okulumuzda (1) Bir Müdür- (1) Bir de Müdür Yardımcısı görev yapmaktadır. ÖĞRETMEN SAYISI : Okulumuzun orta kısmı olmadığından sınıf öğretmenlerinden oluşan kadrosu aşağıya çıkarılmıştır. HİZMETLİ SAYISI : Okulumuzun genel temizlik düzeninin sağlamak üzere 2 yardımcı hizmetli görev yapmaktadır. Bunlardan 1 tanesi kadrolu görevli 1 tanesi ise belediyeden okulumuza görevlendirme verilmiştir.

ÖĞRETMENLER: 1. Gülgün AZMANOĞLU 2. Ayhan AZMANOĞLU 3. Serap YILMAZ 4. Tülay LÖKÇÜ 5. Fatih SUBAŞI 6. Fadime SİNİN 7. Elif ELİTOK 8. Ümit KURGU 9. Derya ÇEMÇ ( Anasınıfı )

Sınıf : Kız : Erkek : TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI : Sınıf : Kız : Erkek : TOPLAM Anasınıfı 8 12 20 1 24 26 50 2 17 16 33 3 26 15 41 4 14 24 38 GENEL TOPLAM: 89 93 182

YUVALI ÖĞRENCİ SAYISI : Sınıf : Kız : Erkek : TOPLAM GENEL TOPLAM: 6 3 9 TAŞIMALI ÖĞRENCİ SAYISI YUKARI YENİCE VE YAĞMURCUK KÖYLERİNDEN TOPLAM 8 ÖĞRENCİ

DEVAMSIZ ÖĞRENCİ SAYISI: Sınıf : Kız : Erkek : TOPLAM : Anasınıfı - - - 1 - - - 2 - - - 3 - - - 4 - .. - 5 - - - GENEL TOPLAM : - … …

MÜDÜR YARDIMCISI TEVHİT AKARSU 05358127949

OKUL MÜDÜRÜ GÜVEN ÇARIKCIOĞLU 05325278609