Paris sahiden bir şenlik oldu! 3 Mart 2012 Gül ile Necdet; Ernest Hemingway’in romanından esinlenerek Paris’in şenliğine katılıp orada düğün yapmaya karar.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
Advertisements

Tarafından yayınlanmaktadır
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
MART AYI OKUL GAZETESİ.
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TARİHİ
ARKADAŞ VE DOST KAVRAMI
Lütfen sesi açıp Tıklayınız..

Düğün Fotoromanı 17 Mayıs 2014 Sapanca
IMDA KONGRESİ GALA YEMEĞİ, GORDİON, POLATLI – ANKARA
Invitation for a meeting at new season. YENİ DÖNEM İÇİN TOPLANTI DAVETİYESİ.
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
FİİLLERDE ÇATI.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Hayatı yavaşlatma kararımız doğrultusunda ilk adımı atıp,Heybeliada’ya yerleştik. İlk defa misafirliğe gelen siz dostlarımızla bu mutluluğu paylaştık.Bu.
Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanında küçük bir ev alır. Emekliliğinin ilk bir kaç haftasını huzur içinde geçirir ama sonra ders.
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
11-14 yaş arasına yöneliktir. AYŞE GÜL 2010
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
Didem,Aslı,Seçil ve Ece Ada için harika bir gün seçmişlerdi. Güneşli güzel bir gün yaşadık hep birlikte… Sabah denizden gelen Dostlarımızı iskelede karşılamak.
Dünyadaki herkes için herhangi birisin ama her hangi biri için dünyalara degersin, yüregimde mahkumsun cezan sonsuza kadar sevilmek hem de sevildigini.
DiŞ DOKTORU Diş hekiminin odasına giren genç ve güzel kadın:
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
Bilgilenelim-Bilinçlenelim
ZAMİRLER (ADILLAR). ZAMİRLER (ADILLAR) Bu konuda seni uyarmıştım. Şunları bahçeye bırakır mısın? Aşağıdaki cümlelerdeki zamirleri bularak türlerini.
Değerli Dostlar, bugün Size biraz farklı bir sunum hazırladım
NECLA’MIZIN ŞAŞKINBAKKAL İSTANBUL PARTİSİ Israrlarımız karşısında aklın yolu birdir diyen Necla, Ankara Dikmen’deki evini İstanbul Şaşkınbakkal’a.
Müdürümüz Ertuğrul Bey bize çok iyi davranır Bazen hafif dokundurur hatalardan hayıflanır Yeni sipariş gelince şirketiyle gururlanır Ofiste sevinçle koşar.
DEĞERLENDİRME SORULARI
Hülya Büyüköner Cansıla
ARKADAŞLIK HOŞGELDİNİZ.
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
Bir Zayende klasiği haline gelen Assos Gezisi hepimize huzura kaçış fırsatı vermişti. Hava ve deniz de bu keyfi doyasıya yaşattı bize.
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
Eski Sokaklar.
Ö Z G Ü R L Ü K... Soğuktu... Kar yağmaya devam ediyordu ve bir lokma yiyecek bulabilmek en büyük mutluluk olacaktı KURTiçin. Umutsuzca yaşadığı dağdan.
Past tense ● Time expressions
KÜTÜPHANECİLİK HAFTASI
MEVLANA YOLUNDA ARALIK 2010 KONYA
FRAGMAN ses düğmesini açabilirsiniz.
SEVENLER AYRILMAZ.
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 15 Ocak 2010 Cuma Annem marketten 2.
“O tatile gidiyormuş.” Reported Statements talebe U32  
(ses düğmesini açabilirsiniz) son babalar son patronlar son kuşlar.
1. Aşağıdaki altı çizili sözcüklerden hangisi soyut değildir
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
1 Ykrş çıktığı günden itibaren en fazla kaç kere gördünüz ….???
Bir yıl önceden uçak ve otel rezervasyonlarını yaptırmış olan bizler Barcelona ‘nın altını üstünü getirmeye yola çıkmıştık. Gezmenin yanısıra kendimizi.
EŞ SESLİ KELİMELER Yazılışları aynı fakat anlamları farklı kelimeler eş sesli kelimelerdir.
tanışma koklaşmayla başlar…..
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
SEVGİ-SAYGI VE YARDIMLAŞMA
BİR AŞK HİKAYESİ Bizimkisi bir aşk hikayesi
Galiba artık yalnız düşlerimizde yaşayabileceğimiz zamanların güzelliklerini anlatıyordu.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
 Ben uyu - yor - um  Sen uyu - yor - sun  O uyu - yor  Biz uyu - yor -uz  Siz uyu - yor - sunuz  Onlar uyu - yor - lar  Ben yürü - yor - um  Sen.
EVİMİ VE AİLEMİ SEVİYORUM
‘’-Kİ’’ EKİ VE ‘’Kİ’’ SÖZCÜĞÜNÜN (BAĞLACININ) YAZIMI
PARİS EĞİTİM GEZİSİ (18 – 22 MAYIS 2016). Gezimizin amaçları Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri.
ZAMİRLER HAZIRLAYAN UMUT ÖZBEY TÜRKÇE ÖĞRETMENİ. 1- Aşağıdaki cümlelerin hangisinde zamir kullanılmamıştır? A) Onları geçen gün gördüm. B) Bu soruyu kim.
AKÇAKOCA’DA MÜKEMMEL BİR HAFTASONU GEÇİRMEYE HAZIRMISINIZ? Peki ama tehlikenin farkinda mısınız? Biges Vas ? This is kaput Gelin Gelin Alduracam hepinizi.

Atatürk, yaşamı boyunca tüm sevdiklerine "Çocuk" diye seslenirdi. Çocuk sözcüğünü çok severdi. Bu sözde bir sevgi, bir yaşam ve bir canlılık bulurdu.
SEÇİM MEYDANLARINDA HAKARETİN DİZ BOYU OLDUĞU ŞU GÜNLERDE BİRAZ BEYEFENDİ GÖRELİM DEDİK...
bitmeyen sevgi Genç adam ellerinde bir buket çiçek, sahile koşarak geldi... Gözleri şöyle bir sahilde gezindi, aradığını göremeyince ilk gördüğü banka.
Sunum transkripti:

Paris sahiden bir şenlik oldu! 3 Mart 2012 Gül ile Necdet; Ernest Hemingway’in romanından esinlenerek Paris’in şenliğine katılıp orada düğün yapmaya karar verirler.Arkalarına bir de bakarlar ki 50 can dost, kara kışa aldırmadan Ankara’dan,İstanbul’dan, İzmit’ten kendilerine eşlik etmek üzere Paris yollarına düşmüş.

Paris’in altını üstüne getirdik! Üstelik gelin ayakkabısı altında onlarca isim yazılmış olarak 3 Mart 2012

Paris’e baharı getirdik Necdet, gezi öncesi her mailinde hava güzel olacak,güneş gözlüklerinizi alın derken kendisi bile pek inanmıyordu ama sahiden gözlükler takıldı. Bu arada Parisliler çok merak ettiler “kim bu Gül ile Necdet?” diye

Champ Elysees’i inlettik Prens William ile Kate’in düğün sahnesi Arc de Triomphe Champ Elysees’de tekrarlandı. Gül ile Necdet balkondan davetlileri selamladılar. “Helal olsun sana” ve “ öp,öp” tezahüratları biraz fazla kaçsa da coşkulu bir kutlama oldu.

Turlarımız pek keyifliydi Aslı rehberliğinde St.Germain, Pasajlar ve Marais,Adalar turlarına ilgi yoğun oldu. Bu turlar sayesinde davetlilerimiz pek bir kaynaştı

Elmalar Aslı’dan Aslı’nın otobüs mikrofonundan elma yerken yaptığı ve “kütürt” ile biten konuşmaları ona pahalıya mal oldu ve 5,5 kg elmayı otele taşımak zorunda kaldı...

Paris Paris olalı,bu kadar güzeli (papyonlu hariç) bir arada görmedi Bu fotoğraftaki 3 kişi Türkiye dönüşünde hasta yatmıştır...

Paris Paris olalı,bu kadar güzeli bir arada görmedi

Düğün Yemeğimiz Sürprizli idi... Bel Canto Neuilly’de servis yapan garsonların aryalı programları davetlilerimize hoş bir sürpriz yaşattı.

Düğün Yemeğimiz Sürprizli idi...

Her yerde dans vardı... Davetlilerimiz düğünde kurtlarını dökemeyince karşılarına çıkan her fırsatı değerlendirdiler.Metroda biri tencere çalsa oynayacak kıvamdaydık...

Alışverişe zaman kalmadı... Yoğun program nedeniyle alışverişe zaman kalmayınca Davetliler her vitrinde fotoğraf çektirdiler...

Gelin arabamız çok ilgi topladı... Louise de Funes filmlerinin vazgeçilmezi 69 Citroen DS’ imizi davetlilerimiz çok beğenip elinden alınca Gelin Hanım çareyi bisiklete binmekte buldu...

Gelin arabamız çok ilgi topladı... Damat Bey de arabayı yeniden alabilmek için sıkı bir pazarlık yapmak zorunda kaldı... Bi tur versene? sivuple Ay siz nası diyosunuz Anlamıyo ben!

Gelin arabamız çok ilgi topladı... Ceren Fransız kalınca, Gelin Damat Paris Büyükşehir Belediye otobüsüne binmek durumunda kaldı... Pardon...Buradan 5A Ataşehir geçer mi?

Paris’te Aşk vardı,sevgi,dostluk vardı...

Coşku da vardı...

Çocuklarımız melek gibiydi...

Biz de çocuklar gibi şendik...

Bizimle birlikte olup,şenliğimizi onurlandırdığınız için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Gül-Necdet

Durun! daha bitmedi... Biz Mart doğum günlerimizi ve evlilik yıldönümünü kutlamak için her yıl bir yerlere gitmeye karar verdik. İlk gezi 1-5 Mart Yer henüz belli değil ama sizler de bize eşlik ederseniz çok mutlu oluruz. Sloganımız: ŞENLİK BİTMEZ! Sevgiler Gül-Necdet