Erkek Dükkanı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Onlara sahip olduklarınızın en iyisini veriniz.”
Advertisements

SOY AĞACI AKRABALARIM HAZIRLAYAN: BÜŞRA SÜME
Eski zamanlarda adına hatıra defteri denen bir oluşum vardı
EVİMİ VE AİLEMİ SEVİYORUM
Kısa bir zaman önce New York da yeni kocalar Satan bir mağaza açıldı.
ADLARIN YERİNE KULLANILAN KELİMELER “ADIL”
KADINLAR VE ERKEKLER. Ev islerinde kadınlar, annelerimiz, ablalarımız, kızkardeşimiz,halamız, teyzemiz…
BÜŞRA BAYSAL.
AKRABALARIMIZ.
KADIN VE ERKEK ARASINDAKi FARKLAR
KURBAĞA PRENS Bir zamanlar yedi güzel kızı olan bir kral varmış. Bu kızların en güzeli en küçük olanmış.Güzel günlerde sarayın yakınındaki serin gölün.
1. Erkeklere topluluk içinde asla bir şey öğretmeye kalkışmayın
CEMİL KOÇ Şu kardeşimi de hiç anlamıyorum. Ne var ağlayacak sanki. Hem daha az önce annem ninniler söyleyerek uyutmuştu. Ne çabukta uyandı? Abiler,ablalar.
Binary Ağaçlar (Ekleme/Silme Örnekleri)
AŞK GÜNLÜĞÜ.
Kadın erkeğe karşı....
SIRA DIŞI DÜŞÜNME. SIRA DIŞI DÜŞÜNME NEDİR?  Zihninizdekileri anlamlı bir şekilde kurgulayabilmektir  Orjinal bir yaklaşımdır  Uyuşmaz fikirlerin.
ÜÇ İHTİYAR MİSAFİR ÖYKÜSÜ
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 5 Ekim 2009 Pazartesi Aşağıdaki şemalarda kaç onluk var? Onluk sayısını altlarına yazalım. Örnekteki gibi.
NASIL GÖRÜNÜYORUM? Kazanım: Başkalarının kendisi ile ilgili görüşlerinin bireyin kendini algılama biçimini nasıl etkilediğini fark eder. 10 sınıf 23 nolu.
ZARF (BELİRTEÇ).
Entellektüel Bayanlar İçin Bir Çift, haftasonunda balık avlayabilecekleri bir göle giderler.
Sen hangisini seçerdin?
Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra 'Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri bakalım bulabilecek misiniz'
HAYVANLAR Kadiriye Özer.
HAYIR DEMEYİ ÖĞRENELİM Erkan İLGÜN Rehber Öğretmen
Kuyruğunu kıskanan uçurtma
UNUTMA Ki ….
Benim adım Balerin Bebek.
BÜTÜN İSRAİL SEVER DOSTLARIMIZA AÇIK TEŞEKKÜRDÜR Bugüne kadar yahudi markalarımızı kullanarak, izleyerek, yiyerek,içerek alışveriş ederek, okuyarak verdiğiniz.
(Slayt geçişleri otomatik değildir, kendiniz tıklayınız)
İKİ MÜHENDİS İki mühendislik ögrencisi kampus içerisinde yürürken biri diğerine sorar, - Bu muhteşem bisikleti de nereden buldun ? Diğeri cevap verir,
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
BİR İLANIN MACERASI İlk günden son güne kadar bir ilan ne gibi safhalardan geçer, buyrun görün. Aralardaki yorumlar, müşteri temsilcilerinin yaratıcı grup.
MÜHENDİS DEYİP GEÇME.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
Bolum 4- 2.
BOŞ KÜME DENK KÜME EVRENSEL KÜME EŞİT KÜME İÇİNDEKİLER.
ELİF ÖZTÜRK DEMET NUR HARPUTLUOĞLU ESRA DEMİR BEYZANUR EREN
Utanıyorum Ama Gazeteciyim Gürkan Kirlibal & İlker Genç (cCc) Beşinci Bölüm: Gazeteciler Kolonisi.
SESLİDİR İZMİRDE KADIN OLMAK Örselenmeden çocukluğu, genç kızlığı yaşamakmış... Nereden bilebilirdim bunun bir ayrıcalık olduğunu? Sanırdım ki, Tüm.
Tam Sayılar.
"Mendelssohn" By space.
Modern hukuk literatüründe; haksız iktisab, sebepsiz zenginleşme, sebepsiz iktisab tabirleriyle de ifade edilen haksız kazanç, hukuki bir sebebe dayanmaksızın,
KİŞİSEL HİJYEN EĞİTİMİ
Bebekler doğduğu zaman nasıl olurlar ? Tek başına ihtiyaçlarını giderebilirler mi?
GİRİŞ  Cinsiyet deyince aklımıza hangi girişimciler geliyor. (Pozitif ayrımcılık)  Kadının yeri evi mi?  Kadın erkek eşit mi ROLLERİ FARKLI MI? (A.Tomor)
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
DÜZENLİ OLMAK.
ADLARIN YERİNE KULLANILAN SÖZCÜKLER ADILLAR (ZAMİRLER)
ATATÜRK’ÜN İNSAN HAK VE HÜRRİYETLERİNE VERDİĞİ ÖNEM
AİLELERİN KABUL SÜREÇLERİ Nazim DUMAN Müdür Yardımcısı Maltepe Rehberlik ve Araştırma Merkezi Kasım 2012.
ÇARPMA İŞLEMİ.
ŞAH VE PİYON sesli
KURABİYE HIRSIZI.
En temel besinlerimizden biri ekmektir. Herkes evinde ekmek yapabilir mi?
Erkekler akşam yemeğe çıkartacak kadın ararlar...
GENEL TEKRAR - 6 CÜMLE ÖĞELERİ - VURGU – ARASÖZ FEM DERSHANELERİ
Keloğlan ve Kuyu Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, bir Keloğlan’la ninesi varmış. Bunlar çok yoksul insanlarmış. Keloğlan’ın.
Görev: “Zara’dan bir gömlek al!” Zara ErkekKadın Kahve Molası Maliyetler: TL Süre: 12 dakika Maliyetler TL Süre 198 dakika.
07 MAYIS 2014 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAÜLTESİ.
Metinleri Okuyalım.
1947 yılında İsveçli girişimci Erling Persson tarafından kurulmuştur.
Türkçe Öğretmenliği 2. Sınıf (Gündüz)
İKİ MÜHENDİS İki mühendislik ögrencisi kampus içerisinde yürürken biri diğerine sorar, - Bu muhteşem bisikleti de nereden buldun ? Diğeri cevap verir,
KARDELEN Sinopsis : Ataerkil bir sistemde yetişen bireyin kend i kızının eğitim hakkını elinden alması ve kızının daha sonrasındaki başarı hikayesi.
ÜÇ ÖĞÜT M.Fatih Derleyen ve slayt tasarım:.
6.1.4.A Etik ve İnternet Etiği
Kurbağa Prens Bir zamanlar yedi güzel kızı olan bir kral varmış. Bu kızların en güzeli en küçük olanmış. Güzel günlerde sarayın yakınındaki serin gölün.
BU SUNUMDA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.
Sunum transkripti:

Erkek Dükkanı

Kadınların gidip kendilerine koca seçebilecekleri bir erkek dükkanı (mağaza) açılmıştır. Mağaza 5 katlıdır ve her kat çıkıldıkça erkeklerin nitelikleri de yükselmektedir. Mağazada sadece tek bir kural geçerlidir: Herhangi bir katın kapısından içeri giren kadın, o kattan alışveriş etmek zorundadır ve eğer bir üst kata çıkmak isterse, tekrar aşağı katlara inemez.

Bir gün bir grup kız arkadaş, kendilerine erkek seçmek için mağazaya gider. Ve....

Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalım. 1. KAT’ın kapısında şunlar yazılıdır: Bu kattaki erkeklerin çalışacak bir işleri var ve çocukları da severler. Kızlar yazılanları okur ve şöyle derler: Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalım. 1

Hmmm, hic fena degil ama acaba bir üst katta ne var ? 2. KAT’ın kapısında yazanlar: Buradaki erkeklerin iyi bir işleri var, çocukları severler ve son derece yakışıklıdırlar. Hmmm, hic fena degil ama acaba bir üst katta ne var ? 2

Aman Tanrım, çok etkileyici ama yukarıda başka katlar da var. Buradaki erkeklerin çok iyi birer işleri var, çocukları severler, son derece yakışıklıdırlar ve ev işlerine de yardım ederler Aman Tanrım, çok etkileyici ama yukarıda başka katlar da var. 3

İnanılmaz! Bir üst katta bizi neyin beklediğini bir düşünün! Buradaki erkeklerin işleri çok iyi, çocukları çok severler,gayet yakışıklı olup ev işlerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler. İnanılmaz! Bir üst katta bizi neyin beklediğini bir düşünün! 4 Ve bir kat daha çıkarlar...

Bu kat boştur ve sadece, kadınları memnun etmenin mümkün olmadığını 5. KAT’ın kapısı Bu kat boştur ve sadece, kadınları memnun etmenin mümkün olmadığını kanıtlamak için konmuştur. Çıkış soldadır. Umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız 5