Springer – Tıp ve Biyomedikal Görüntüler Alanında Yeni Gelişmeler

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

Duke University Press Elektronik Koleksiyon ve Servisler.
-Scopus- Uz. Kübra DEMİR
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
Tutarlı Bir Katalog için Otorite Kontrolü
İSTEK ÖZEL ACIBADEM LİSESİ 2010-ÖSYS Sunum , İstanbul 29 Ağustos 2009
Saydığımızda 15 tane sayı olduğunu görürüz.
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
Eğitim Programı Kurulum Aşamaları E. Savaş Başcı ASO 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AVRUPA BİLGİSAYAR YERKİNLİĞİ SERTİFİKASI EĞİTİM PROJESİ (OBİYEP)
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Yapı ve Genel Prensipler Kültür Bilgi-Günü 2011.
FAKÜLTE/BÖLÜM/ YÜKSEKOKUL ADI STRATEJİK PLANLAMA SUNUMU Not:Süreçler değişebilir…
Zeynep Niksarlı & Ebru Bezik Aktaş
ANKARA ÜNİVERSİTESİ Kurumsal Arşivi Açık Erişim Kaynakları
Öğr.Gör.Dr. S. Sadi SEFEROĞLU & Arş. Gör. Fatih GÜRSUL
ULAKBIM UASL Mayıs İçerik Türleri: Bilgide Bir Servet Hukuk Dergileri Online Hukuk Kitapları Yasalar, İçtihatlar ve Mahkeme Kararları Gazete ve.
Tarafından sağlanmaktadır ScienceDirect Veri Tabanı.
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Microsoft Danışman Öğrenci
Tarafından sağlanmaktadır ScienceDirect Veri Tabanı.
Journal Citation Reports - Dergi Atıf Raporları -
CABI Bilgi Kaynaklarında Yenilikler; E-kitaplar, E-arşivler ve Referans kaynakları Clodagh Corcoran&Merve Okur.
Elsevier ClinicalKey™ A smarter search for faster answers to your physicians’ questions.
KÜTÜPHANELERDE HALKLA İLİŞKİLER ve PAZARLAMA ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tuna CAN & E.Erdal AYDIN
Yönetim Bilgi Sistemleri Şubat TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
Ankara Üniversitesi Açık Arşiv Uygulaması
WEB OF SCIENCE İLE ATIF TABANLI ARAŞTIRMA DEĞERLENDİRMESİ Eğitmen: Metin TUNÇ This presentation is an introduction to InCites - the new web-based.
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
6-7 June 20033rd International ANKOS Meeting1 ANKOS Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu Bülent KARASÖZEN Orta Doğu Teknik Üniversitesi.
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
ARALARINDA ASAL SAYILAR
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
Süt Pazar Durumu Brüksel, 19 Ocak Pazar Durumu– 19 Ocak AB Üretimleri AB-27 Tedarik/Üretim Gelişmeleri Ocak-Ekim 2011 ile Ocak-Ekim 2010 kıyaslaması.
Matematik 2 Örüntü Alıştırmaları.
Bulut bilişim için Üniversitelerimizde bilişim personeli yeterlikleri 18 Aralık 2013 – Aksaray Üniversitesi Bilişim Teknik Personeli Yeterlik Ölçeği Toplantısı.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 5 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Uygulamalı Örneklem Seçimi
Journal Citation Reports (JCR)
Elsevier Sağlık Bilimleri Klinik Bilgi Sistemi ULAKBIM Konferansı 24 Mayıs, 2011 Awni Battikhi Ortadoğu& Afrika Satış Müdürü.
İstanbul Medipol Üniversitesi
HABTEKUS' HABTEKUS'08 3.
ANKOS FİYATLANDIRMA MODELLERİ
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
Springerlink.com Emel Kaynak Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANELERİ EĞİTİM TOPLANTISI.
WileyInterscience Ulusal Akademik Lisans (UASL)Toplantısı Mayıs Antalya
Springer.com Nadja Madani Springer Publisher – Germany SpringerLink Dünyanın En Ayrıntılı Çevrimiçi Bilimsel Dergi ve Kitap Kolleksiyonunu III ULAKBIM.
Engineering Village Platformu Foksiyonlar ve Arama fırsatları Tübitak - Ekual Mayıs,2008 Emre Bilinç ITS.
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK.
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK Mustafa.
Springer`s Portfolio in Clinical Medicine Benefits for Medical Libraries Springer`in Klinik Tıp alanında Görevleri Tıp Kütüphanelerine Yararları 4th EKUAL.
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
1 (2009 OCAK-ARALIK) TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI. 2 VERGİ GELİRLERİ TOPLAMIDA TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI ( OCAK-ARLIK/2009 )
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
ANKOS Kullanım İstatistikleri Kullanım İstatistikleri Çalışma Grubu ANKOS 7.Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz Teknik Üniversitesi.
MDK ALT YAPI KIYASLAMA ÇALIŞMA GRUBU
E-Resource Access & Management ULAKARA TDNet - ULAKARA e-Dergiler Portal ve Federe Arama Çözümü TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Antalya – Mayıs 2009 e-Resource.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
SLAYT 1BBY220 OCLC WorldCat Yaşar Tonta Hacettepe Üniversitesi yunus.hacettepe.edu.tr/~tonta/ BBY220 Bilgi Erişim İlkeleri.
1 SB Eğitim ve Araştırma Hastaneleri İçin TÜBİTAK EKUAL Eğitim Toplantısı 22 Eylül 2010 Elsevier MD Consult - Journal Consult Gemini LTD.
SPRINGERLINK YENİLİKLERİ VE YENİ TIBBİ İÇERİKLER N ADJA M ADANI M OUDARRES KEMAL ÇELIK EKUAL 2011 A NTALYA.
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
SPRINGERLINK YENİLİKLERİ VE YENİ TIBBİ İÇERİKLER N ADJA M ADANI M OUDARRES M ETIN T UNÇ EKUAL 2010 A NTALYA.
ULUSAL AKADEMİK LİSANS TOPLANTISI 6 Kasım 2006, İstanbul.
SB Eğitim ve Araştırma Hastaneleri İçin TÜBİTAK EKUAL Eğitim Toplantısı SpringerLink Eğitim Sunumu TÜBİTAK Mustafa İnan Toplantı Salonu Ankara, 22 Eylül.
TÜBİTAK ULAKBİM Cahit Arf Bilgi Merkezi Araştırma Faaliyetleri ve Bilimsel İçeriğe Erişimde Cahit Arf Bilgi Merkezi & Dünden Bugüne TÜBİTAK EKUAL.
Cochrane Kitaplığı’nı Anlamak Cochrane Kitaplığı’na giriş.
Springerlink.com Emel KAYNAK Stm-Info Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında.
HUKUKTA BİLGİ YÖNETİMİ BBY Veri Tabanları (Uluslararası) Nazan Özenç Uçak Güz.
Bilimsel Bilgiye Erişim
Sunum transkripti:

Springer – Tıp ve Biyomedikal Görüntüler Alanında Yeni Gelişmeler EKUAL TOPLANTISI, 20-23 MAYIS 2009 Zehra Taşkın Akademik Müşteri Temsilcisi STM-Info Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık Nadja Madani Lisanslama Yöneticisi – Endüstriyel & Sağlık Orta Doğu, Kuzey Afrika & Türkiye

Plan Springer Hakkında Koleksiyon eKitap Koleksiyonu Yeni e-ürünler Images.MD Springer Protocols Türkiye’den Görünüm

Springer – Gerçekler ve Rakamlar 1.700’un üzerinde başlık ile bilim, teknoloji ve tıp alanında dünyanın en büyük ikinci yayıncısı... 31.000’den fazla başlık sayısı ile en büyük bilim, teknoloji ve tıp kitabı yayıncısı… 160 yıldan daha öncesine dayanan akademik yayıncılık… Avrupa, Asya ve A.B.D.’den 20 ülkede 60’dan fazla yayıncılık ofisleri… Dünya çapında yaklaşık 5000 çalışan…

SpringerLink Araştırmayı Destekler SpringerLink dünyanın önde gelen web sitelerinden biridir. Günlük 3.4 milyon ziyaretçi Erişilebilir 4 milyon doküman Bir yılda indirilen 100 milyondan fazla doküman

Plan Koleksiyon Springer Hakkında eKitap Koleksiyonu Yeni e-ürünler Images.MD Springer Protocols Türkiye’den Görünüm

Springer’in İçerik Teklifleri Tüm disiplinlere dağılmış 1.750’den fazla dergi; Dergilerin çoğu ISI’da listelenmiştir, profesyonellerin ve bilimsel organizasyonların resmi yayınlarıdır. %34’ü dernekler ile işbirliği ile çıkarılır. “Kitap” tanımının geniş evrenini içeren 31.000’den fazla eKitap: Monograflar, el kitapları, atlaslar, danışma kaynakları, kitap serileri ve daha fazlası Online Arşiv Koleksiyonu: 2 milyonluk arşiv kayıtları yaklaşık olarak 900’den fazla dergi ve 14 kitap serisini kapsar. Protokoller: Kontrollü bir laboratuvar ortamında adım adım “tarifler”. Biyomedikal ve yaşam bilimleri alanında güncel 18.000 protokol… IMAGES MD: Tıp alanının tamamını kapsayan 70.000 yüksek kaliteli imaj dosyası

 Springer Protokolleri (YENİ) Springer’in bütünleşik yapısı E-Dergiler Referans Kaynakları E-Kitaplar Kitap Dizileri Arşivi Kitap Dizileri SpringerLink Dijital Arşivler / OAC Çin Kütüphanesi  Springer Protokolleri (YENİ) Rus Kütüphanesi  Images MD (YENİ)

3. Biyomedikal ve Yaşam Bilimleri SpringerLink – Araştırmacılar için 13 çevrimiçi kütüphane… 13 konu kategorisini kapsayan tam dizinlenmiş, tam taranabilir çevrimiçi kütüphaneler… 1. Mimarlık, Tasarım ve Sanat (Yalnizca E-Kitap) 2. Davranış Bilimleri 3. Biyomedikal ve Yaşam Bilimleri 308 Dergi 4. İş & Ekonomi 5. Kimya ve Malzeme Bilimi 6. Bilgisayar Bilimi 7. Yeryüzü ve Çevre Bilimleri 8. Mühendislik 9. Beşeri Bilimler, Sosyal Bilimler, Hukuk 10. Matematik 11. TIP 350 Dergi 12. Fizik ve Astronomi 13. Profesyonel Bilgisayarlarla Hesaplama & Web Tasarımı (Yalnizca E-Kitaplar.)

Tıp Çözümleri Beş çekirdek konu alanını kapsar; Görüntüleme (Imaging) & Radyoloji Cerrahi Onkoloji ve kanser Kardiyoloji Ortopedi Aşağıdaki içeriği sunar; 350’den fazla dergi 4.000’den fazla eKitap, 28 kitap serisi ve 83’den fazla referans (Danışma) kaynağı Biyomedikal ve yaşambilimleri alanında 18.000 protokol Tüm tıp alanlarını kapsayan 70.000 imaj dosyası

Tıp Dergilerindeki Bilimsel İçerik Gelişiyor… Tıp Alanında 2009’un yeni dergileri Anatomical Science International (JIP: 1,161) Biological Procedures Online (JIP: 1,179) Canadian Journal of Anesthesia / Journal canadien d'anesthésie International journal of stomatology & occlusion medicine Journal of Biorheology Journal of Nuclear Cardiology (JIP: 2,359) World Journal of Pediatrics

eKitap Koleksiyonu Plan Springer Hakkında Koleksiyon Yeni e-ürünler Images.MD Springer Protocols Türkiye’den Görünüm

Tıp eKitap koleksiyonu 2005’den itibaren tüm Springer kitaplarını içerir. Springer’in eKitap koleksiyonu aşağıdaki içerik tiplerine sahiptir. Derskitapları, Monograflar, Atlaslar Ansiklopediler, El Kitapları ve Danışma (Referans) Kaynakları Temel Referans Çalışmaları & Kitap Serileri Springer’in sahip olduğu tüm kitaplar eKitap formatına dönüştürülür. Bölüm düzeyinde yaklaşım (Chapter level approach) (DOI) Tamamı taranabilir PDF ve HTML formatlı dokümanlar SpringerLink üzerinde daimi kullanım hakları / Tek seferlik abonelik | Satın alma SpringerLink üzerinden sınırsız erişim 1.450’den fazla erişilebilir İngilizce tıp kitabı 1.500’den fazla erişilebilir İngilizce biyomedikal ve yaşambilimleri kitabı

Monograflar Budoff: Cardiac CT Imaging Clark: Thyroid Cytopathology Conti: PET-CT Czernin: Atlas of PET/CT Imaging Gonzalez: Acute Ischemic Stroke Mazur: Diagnosis of Endometrial Biopsies and Curettings Morris: Breast MRI Scott-Conner: The Sages Manual Tosti: Color Atlas of Chemical Peels Vittola: Nuclear Cardiology and Correlative Imaging Forthcoming eBooks include: Schmidt-Erfurth: Encyclopedia of Ophthalmology Fleshman: The ASCRS Textbook of Colon and Rectal Surgery Willerson: Cardiovascular Medicine Stabin: Fundamentals of Nuclear Medicine Dosimetry Hendrick: Principles of Breast MR Imaging

Klinik Tıp Alanında Önemli Referans Kaynakları

Değerli Kitap Serilerini İçerir Medical Radiology: Diagnostic Radiology Medical Radiology: Radiation Oncology M. D. Anderson Cancer Care Series, Health Informatics Series, K. J. Hannah, Essentials in Ophthalmology, G. K. Krieglstein, Springer Surgery Atlas Series, J. S. P. Lumley, Update in Intensive Care and Emergency Medicine

Lider Akademik kitap yayıncısı Number of English-Language Titles Published in 2007 3,688 3,651 1,733 1,609 1,391 1,347 1,209 736 338 (Data from www.puballey.com; if a book is published simultaneously in hard- and paperback editions, only the hardback edition was included)

2007 ve 2008 yıllarında eKitap kullanımı SpringerLink Fulltext Chapter Downloads 2007-2008 Usage total in 2007: 25 million downloads Usage total in 2008: 41 million downloads

Plan Yeni e-ürünler Images.MD Springer Protocols Springer Hakkında Koleksiyon eKitap Koleksiyonu Yeni e-ürünler Images.MD Springer Protocols Türkiye’den Görünüm

SpringerLink - Tek bütünleşik platform Hastaneler için ek yararlar Yeni e-ürünler

Tıp Alanındaki İçerik Gelişiyor… http://images.md

images.MD Herkesin bildiği üzere “Tıp” görsel bir bilimdir. İmajlar tanı için önemli bir yardım aracıdır, sunum ve derslerin en önemli bileşenidir. images.MD tıp alanındaki 70.000’den fazla yüksek kalitede imaj dosyasını bir arada sunar. Tüm imajlar klinik tıp’ın tüm alanlarını kapsayan 90 koleksiyondan sunulmaktadır. Her bir imaj 2.000’den fazla uzman tarafından yazılmış detaylı bilgilendirici metinler eşliğinde sunulur. Yıl içinde sürekli güncellemeler ve içerik eklemeleri yapılır.

Neden İmajlara İhtiyaç Duyarsınız? images.MD derslerinizde ihtiyaç duyduğunuz görselleri sunar. Her bir imaj ile güçlendirilen referanslar ve araştırmanın gücünün yükseltilmesini sağlar. Sınırsız kişisel kullanım ile kendi imaj koleksiyonunuzu oluşturabilir, imajları powerpoint sunumu haline getirebilirsiniz.

images.MD www.images.md

Springer Protokolleri Protokol: Bir klinik denemesinin amaçlarını, planlamasını, metodolojisini, istatistiksel değerlendirmesini ve organizasyonunu açıklayan yazılı belgedir. Springer Protokolleri Ocak 2008 Adım adım açıklamalar ve standart format ile araştırmacılara deneylerini yürütmede yardım Yaşam bilimleri alanında öncelikli kullanım İlişkili deneylerin gruplandırıldığı bölümler Deney yorumlama Protokol ekleme

Protokoller - İçerik Kitap Serileri Moleküler Biyoloji metodları (470) Moleküler tıp metodları (150) Moleküler biyoteknoloji (25) Farmakoloji ve toksikoloji metodları (10) Nörolojik metodlar (40) Alternatif versiyonları erişilebilir durumdadır; Eski araç ve metodlarla yapılan laboratuvar çalışmaları da sistemde yer alır. Hakemli dergiler

İçerik

Uygulama Alanları Protokolleri kimler kullanır? Akademik kuruluşlar ve onların geniş araştırma bölümleri Tıp kütüphaneleri ile onlara bağlı tıp okulları ve araştırma kurumları Kendi organizasyonel yapısı içindeki geniş araştırma ortamı ile hastane kütüphaneleri Eczacılığa ait tüzel kütüphaneler Biyoteknoloji firmaları Yaşam ve sağlık bilimleri konusunda hükümet birimlerinin araştırma departmanları

Uygulama alanları Moleküler Tıp: Biyoteknoloji: Biyolojik bilimler: Kanserin moleküler tanılaması; bulaşıcı hastalıklar; aşılar; gen terapisi Biyolojik bilimler: Kök hücreler Protein Bilimi Genetik Bilimi Biyoenformatik Nörolojik Bilimler Farmakoloji İmmünolojik kimya Nano Biyoteknoloji Biyoteknoloji: Ecza üretimi Ecza üretim araştırmaları İnsan sağlığı için kullanılan enzimler Besin Çevre izleme Zehir keşifleri Tıbbi olarak önemli proteinlerin moleküler teknolojiler ile kimliklendirilmesi.

Bütünleşik arama Son kullanıcı için yeni dizayn Protokoller için iki platform… SpringerLink.com Protokollerin içeriği, SpringerLink içinde yer alan E-Kitapların içeriği ile benzer özellikler taşır. Ancak kendisine ait bir içeriğe sahiptir. Kitap paketi içinde yer almaz. Protocols (19,754) Tüm içeriğe erişiminizi sağlamak için bölünmüş bir sitedir. Son kullanıcı araştırmalarına dayanılarak hazırlanan yenilenmiş arayüz. Web 2.0’nin fonksiyonelliği eklenmiştir. Kütüphaneci yönetici portalı Springer Protocols.com Bütünleşik arama Son kullanıcı için yeni dizayn

Kullanıcı Merkezli Özellikler Kütüphanelere yararları ve özellikleri Springer Protokolleri… Kütüphaneciler... En geniş çevrimiçi protokol koleksiyonu – 18.000 adet protokol ve her yıl eklenen 2.000 yeni protokol, Tek bir yerden tüm kaynaklara eriştirerek kullanıcı verimliliğini arttırabilirler, Moleküler biyoloji metodlarının ve yüksek kaliteli içeriğin sunulduğu geniş bir koleksiyon, Son kullanıcılar için kullanışlı ve güvenilir protokolleri sağlarlar, Uyarı sistemi, yorum ekleme ve en çok görüntülenen protokoller gibi kullanıcı merkezli özellikler, Araştırmacıların çalışmaları ve kurumun çıktılarında verimin artırılmasına yardımcı olur, SpringerLink ile bütünleşebilme… Ortaya çıkan içeriğin maksimum seviyeye çıkarılması için potansiyel oluşturur. Geniş Veritabanı Kaliteli İçerik + Kullanıcı Merkezli Özellikler + Esnek Model + Sıralı Fiyatlandırma + Yüksek Değer =

En geniş protokol koleksiyonu… Yayıncı Ürün adı Protokol Sayısı Yıllık genişleme Wiley Current Protocols 10.000 500-700 (Yıllık güncellenir) Nature Nature Protocols 780 360 (Aylık güncellenir) Cold Spring Harbor CSH Protocols 2000 n/a Elsevier (not packaged) Methods in Enzymology 7,500 $8-10 million Springer Springer Protocols 18.000 2.000 (Günlük güncelleme)

H1N1 virüsü (Domuz Gribi) hakkında en güncel protokoller

Crimean-Congo (Kırım Kongo Kanamalı Ateşi) ile ilgili protokol.

Plan Türkiye’den Görünüm Springer Hakkında Koleksiyon eKitap Koleksiyonu Yeni e-ürünler Images.MD Springer Protocols Türkiye’den Görünüm

SpringerLink’i 2009’un ilk 4 ayında en çok kullanan 10 kurum; Türkiye’den Görünüm SpringerLink’i 2009’un ilk 4 ayında en çok kullanan 10 kurum; Kurum Kullanım Sağlık Bakanlığı 3431 SB Istanbul Sisli Etfal cocuk Hastaliklari TRH 1853 Diskapi Yildirim Beyazit EAH 1565 SB Ankara Numune TRH 1442 SB Izmir Ataturk TRH 1169 SB Istanbul Haydarpasa Numune TRH 978 SB Ankara Turkiye Yuksek ihtisas TRH 973 SB Ankara TRH 954 SB Istanbul Bezm-i Alem Valide Sultan Vakif Gureba TRH 869 SB Istanbul Bakirkoy Dr Sadi Konuk TRH 842

Türkiye’den Görünüm 2009’un ilk 4 ayında en çok kullanılan dergiler ve JCR’da durumları; Dergi Adı JCR – Impact Factor World Journal of Surgery 1.778 European Radiology 3.405 Surgical Endoscopy - Diseases of the Colon & Rectum 2.621 European Archives of Oto-Rhino-Laryngology 0.648 Pediatric Nephrology 1.936 Archives of Gynecology and Obstetrics 0.666 Journal of Gastrointestinal Surgery 2.272 Aesthetic Plastic Surgery 0.559 Pediatric Radiology 0.991 2008’in ilk 4 ayında en çok kullanılan dergiler; Dergi adı European Journal of Nuclear Medicine and Molecular Imaging World Journal of Surgery Aesthetic Plastic Surgery European Archives of Oto-Rhino-Laryngology Diseases of the Colon & Rectum European Radiology Surgical Endoscopy International Urogynecology Journal

SpringerLink’in en etkili dergileri; Türkiye’den Görünüm SpringerLink’in en etkili dergileri; Dergi Adı JCR – Impact Factor DIABETOLOGIA 5.822 J MOL MED-JMM 4.820 INTENS CARE MED 4.623 BREAST CANCER RES TR 4.453 CHROMOSOMA 4.337 NEUROGENETICS 4.281 CANCER METAST REV 4.241 SPRINGER SEMIN IMMUN 4.174 EUR J NUCL MED MOL I 4.101 HUM GENET 3.974

Teşekkürler! Bilgi için; http://www.stm-info.com.tr bilgi@stm-info.com.tr Teşekkürler! Zehra Taşkın zehra.taskin@stm-info.com.tr