Durum Yönetimi Başkanlığı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
………………. İLKÖĞRETİM OKULU
Advertisements

8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
BTO 310 TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI
Prof.Dr.Şükrü Hatun Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi
5. Hendese Grup Toplantısı
AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2013
1 Ocak 1989 – 31 Aralık 2004 Güneş Tutulmaları (3)
BİMER BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ. BİMER BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ.
Gerçek Dünyanın Sanal Yansıması
‘Yaşadığımız Kent SAMSUN’
KİŞİSEL KAMP MALZEMEN Kamp malzemelerini şu ana başlıklar altında düşünebilirsin. Uyku malzemesi Yemek malzemesi Temizlik malzemesi Zorluklara karşı hazır.
ORYANTASYON 2002 TANITIM PROGRAMI. Amaç ve Faaliyetler SPIEOSA Öğrencilerin bilime olan ilgilerini arttırmak ve teknolojideki yeni gelişmeleri SPIE ve.
Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz.
23 Mart 2002 Türkiye’de Hava ve İklim Olaylarının Olumsuz Etkileri
ODTÜ KARİYER PLANLAMA MERKEZİ ve MEZUNLARLA İLETİŞİM
1 Ocak 1973 – 31 Aralık 2004 Güneş Tutulmaları (1)
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
Mahalle Afet Gönüllüleri Uygulaması
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
ŞEKER PİLİÇ.
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
ETİK ve İTİBAR YÖNETİMİ
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
DOĞAL AFETLER.
Dış İ lişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Kırıkkale Üniversitesi.
ULUSAL ARAMA KURTARMA EKİPLERİNİN DURUM DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI
EKONOMİK MÜCİZENİN ÜLKESİ JAPONYA
Hala evlerinizde öylece bekleyen, yalnız, üzgün ve artık oynanmayan oyuncaklarınız var mı?
BALIKESİR ROTARY KULÜBÜ 2014 HAZİRAN- ARALIK DÖNEM ETKİNLİKLERİ
İLAÇLA AKILCI TEDAVİ EĞİTİMİNDE TFD’nin ROLÜ
2005 VAN – 4000 çocuğa 400 ayakkabı Kampanyası Kerim Tuncer İlköğretim Okulu.
1930’lar Türkiye’si Prof. Dr. Turgut Göksu.
HAZIRLAYAN: İSMET TEOMAN SAÇMALI FEVZİ ÖZBEY İLKÖĞRETİM OKULU 1/C
Çalıştay: Başbakanlık Uzmanları için DEA 13 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 1 DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
“Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar” “Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar” 3-5 Kasım 2008 Ankara 9 9.
KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU \ Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
ŞEHİT ÖĞRETMEN HASAN AKAN İLKÖĞRETİM OKULU
ROTARY’NİN GELECEĞİ SİZİN ELLERİNİZDE
ÖZEL TERCÜMAN LİSESİ ANAOKULUNDAN İLKÖĞRETİME SEMİNER PROGRAMI
Lütfen fikirlerinizi bizimle payaşınız
Yalnız Oyuncaklar 8-9 Haziran’da Denizli ’de Of’da Erzurum’da Karne Hediyesi Oluyor..
Japon Üniversitelerinde İngilizce Eğitim İmkanı
Çalıştay: Başbakanlık Üst Düzey Yöneticiler için DEA Oturum 2: DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar 14 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR.
KOCAELİ MAHALLE AFET GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ MAG ETKİNLİKLERİ KIŞ KAMPI KIŞ KAMPI ŞUBAT ŞUBAT 2009 AYVAZPINAR /KOCAELİ AYVAZPINAR /KOCAELİ.
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
Yunus emre ortaokulu İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır. Yunus Emre.
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
ÖĞRETMEN ÇALIŞMA(EĞİTİM) SAATLERİ DEVAM TAKİP DOSYASI
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlu Olsun 
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
DEĞERLER EĞİTİMİ.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi Kullanıcı Giriş İşlemleri.
YALNIZ OYUNCAKLARA YENİ ARKADAŞLAR 14. MACERASINDA.
Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir! TOÇEV 4. eğitim yılında da sizlerle elele... Çocukların dünyalarını değiştirebilmek için... Daha iyi bir gelecek için…
PROJENİN HEDEFİ İstanbul’da faaliyet gösteren, eğitilebilir öğretilebilir düzeyde zihin engeline sahip çocuk ve gençlerin öğrenim gördüğü 2 İş Okulu’nda.
Aile Atölyeleri Projesi
Dünya Çocuk Günü.
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
KİME, NASIL YARDIM EDEBİLİRİM?
İSTANBUL VALİLİĞİ «İSTANBUL’UN ÇOCUK YAZARLARI» PROJESİ
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
ÇANAKKALE RUHU KALEVANİ
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Travma Nedir? YAŞAMA TEHDİT! VÜCUDUN BÜTÜNLÜĞÜNE TEHDİT!
Sunum transkripti:

Durum Yönetimi Başkanlığı Tanıtım Desteği Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

mektupları, fotoğrafları, oyuncakları ve mutlu anılarını da 11 Mart 2011 Japonya 9.0 şiddetindeki depremle sarsıldı. Depremden sonra çocuklar sadece evlerini kaybetmediler... … yıkılan evlerindeki mektupları, fotoğrafları, oyuncakları ve mutlu anılarını da yitirdiler.

GEA olarak “Biz ne yapabiliriz?” diye içimiz içimizi yerken... 17 Ağustos 1999 günü yaşadığımız deprem sonrasında Japon halkının sevgi ve kardeşlik dolu desteklerini anımsadık. Japon ve Türk çocukları arasında SEVGİ KÖPRÜSÜ oluşturmaya karar verdik.

JAPON HALKI TÜRKİYEDEKİ DEPREMDEN SONRA HEP YANIMIZDAYDI… Kobe Depremini yaşamış Japon çocukları, 1999 yılında Türk Çocukları için binlerce moral ve mutluluk verici resim yaptı…

SEVGİ KÖPRÜSÜNE KATILMAK İSTER MİSİNİZ? TÜRK ÇOCUKLARI YAPTIKLARI SEVGİ ve MORAL DOLU RESİMLERLE JAPON ÇOCUKLARIN YANINDA

Hedefimiz: Depremden zarar görmüş çocuklara, Türk çocuklarının yaptığı resimlerle ve yazdıkları sevgi notlarını içeren kartpostallarla ulaşmak. Sevgi köprüsü ile 30.000 Japon çocuğa ulaşmak. Japonya’da çocukların bulunduğu kamplarda resim sergisi açmak. Çocuklara resimlerin basılı olduğu tişörtler ve küçük oyuncaklar hediye etmek.

SEVGİ KÖPRÜSÜ’NE KİŞİSEL VEYA KURUMSAL OLARAK KATILABİLİRSİNİZ ! SEVGİ KÖPRÜSÜNÜ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ OLUŞTURUYOR.. KURUMSAL OLARAK KATILMAK İSTERSENİZ: KURUMUNUZUN ÇALIŞANLARININ ÇOCUKLARINI JAPON ÇOCUKLARA SEVGİ KARDEŞLİK VE MORAL RESİMLERİ YAPMAK ÜZERE TEŞVİK EDEBİLİRSİNİZ. TOPLANACAK RESİMLERİ GEA’YA GÖNDEREBİLİRSİNİZ. BU SUNUMU ARKADAŞLARINIZLA VE YAKINLARINIZLA PAYLAŞARAK DA KAMPANYAYA KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ.

SEVGİ KÖPRÜSÜNE KATILMAK İÇİN: 35x50 EBADINDAKİ RESİM KAĞITLARINA YAPILMIŞ KURU KALEM veya PASTEL BOYA İLE HAZIRLANMIŞ SEVGİ KÖPRÜSÜ RESİMLERİNİ GEA’YA GÖNDEREBİLİRSİNİZ. 28 MAYIS 2011 SON KATILIM TARİHİDİR. RESİMLERİN KONUSU: DEPREMİ YAŞAMIŞ JAPON ÇOCUKLARA BİR SEVGİ ve KARDEŞLİK MESAJI ULAŞTIRMAK. ONLARIN YANINDA OLMAK.YAPTIĞIMIZ RESİMLER ve VERDİĞİMİZ MESAJLARLA SEVGİ KÖPRÜSÜ KURMAK.

Bu bizim Sevgi Köprümüz: Söz - Müzik Tunca Ünder ADRES GEA ARAMA KURTARMA GRUBU İcadiye mah Makastar sk No:13 Üsküdar İstanbul. T.0216 342 48 48 www.gea.org.tr E posta: gea@gea.org.tr, betul@gea.org.tr PK 45 – 34673 Üsküdar İstanbul Bu bizim Sevgi Köprümüz: Söz - Müzik Tunca Ünder

İnanıyoruz ki, sevgi en iyi ilaçtır.

“SEVGİ KÖPRÜSÜ” Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından desteklenmektedir.

Biraz Tarih… 23 Nisan 2000

isimli bir resim yarışması düzenlemiştik. GEA olarak, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nden sonra, depremi yaşamış bölgelerde ilköğretim okulu öğrencileri için 23 Nisan 2000 tarihinde GEA&Unilever “Sevgi Köprüsü” isimli bir resim yarışması düzenlemiştik.

2000 Senesindeki Yarışmanın Jüri Üyeleri Prof. Ahmet Mete Işıkara Prof. Aydın Ayan Ass. Prof. Deniz Albayrak Kaymak Prof. Gökhan Anlağan Prof. Güler F. Fişek Prof. Özcan Köknel Philippe Barthen - Unilever Sonya Tanrısever - Painter Tan Oral - Caricaturist Umut Dinçşahin – GEA Arama Kurtarma Grubu

Resim yarışmasının amacı, deprem yaşamış bir ülkedeki çocuklara, sevgi ve moral mesajları iletmekti. Yüzlerce ilköğretim okulu öğrencisi “Sevgi Köprüsü” resim yarışmasına katıldı. Bu resimlerin bir bölümü kartpostal haline getirildi ve afet yaşamış çocuklara ulaştırıldı.

Çocuklarımızın sevgi Mesajlarını taşıyan bu kartpostallar da Japonya’ya götürülecek.