SANATA EVET YES WE ART. FOTOGRAF SANATI ART OF PHOTOGRAPHY İSA ÇELİK.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SANAT VE SANAT DALLARI HAZIRLAYAN:EMRE BOYUN
Advertisements

NEŞET GÜNAL.
EMEL SAYIN Adı: Nuray Soyadı: AKMAN Numarası: 1178 Sınıfı: 7-G
YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ
HAZIRLAYAN: ÖMER SAMİ ÖZTOPALOĞLU
FERİHA UYAR KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİNE HOŞGELDİNİZ
Yaşam3Geni Eğitim Danışmanlık
GÜZEL SANATLAR İÇERİSİNDE EDEBİYATIN YERİ
FOTOĞRAF ÇEKMEYİ SEVİYORUM
ADALAR KÜLTÜR DERNE Ğİ 2005 YILI FAAL İ YETLER İ.
Topluluk Başkanı Yavuz Sultan Selim KAVRIK
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI.
ÇORLU DEVLET HASTANESİ SOSYAL FAALİYETLER
Güzel Sanatlar Fakültesi

ADALAR KÜLTÜR DERNE Ğİ 2007 Yılı Faaliyetleri. Kültür- Sanat Adalar Kültür Derne ğ i 2007 yılında 43 adet kültür etkinli ğ i gerçekle ş tirdi.
ADALAR KÜLTÜR DERNEĞİ 2006 YILI FAALİYETLERİ.
Hazırlayan: Duygu Özkan
İletişim Araçları.
Hayatı Edebiyat Yaşamı Eserleri Ödülleri
Sağol “Warhol”.
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
YABAN HAYATI VE DOĞA BELGESELCİLİĞİ TOPLULUĞU
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
HİCABİ DEMİRCİ.
T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Çağdaş Dünya Sanatı.
GÖRSEL SANATLAR Mehmet KURTBOĞAN.
01 – Cihat ARAL Zehra ARAL.
TÜRKÇE / Düşünce Yazıları (Biyografi-Otobiyografi)
SOSYAL VE KÜLTÜREL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
SANAT TARİHİ Nurdan Gül Kökten.
MATEMATİK GEOMETRİ EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ  5. Sınıftan itibaren matematiğin günlük yaşamdaki önemi üzerinde duruyoruz.  Eğitim yılının başında 5.sınıftan.
Kemal sunal’ ın hayatı 1944 yılında İstanbul’da doğdu. Vefa Lisesi’nden mezun oldu. Sanat hayatı, “Zoraki Tabip” adlı tiyatro oyunuyla başladı.
7/… ANADOLU’DA TÜRK KÜLTÜRÜ Ad, Soyad, No
SPORDA KULLANILAN İLETİŞİM ARAÇLARI
Yrd.Doç.Dr. Özcan PALAVAN
Öğrencilerin Dyned içerisinde edindiği becerileri günlük yaşantısında kullanım alanlarının oluşturulması ve bilgi ölçümü için yapılacak çalışmalar.
Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.
11 Mart 1891'de İstanbul'da doğdu, 18 Ekim 1949'da Ankara'da yaşamını yitirdi. Hecenin Beş Şairi'nden biri. Selanik, Üsküp ve İstanbul idadilerinde öğrenim.
Mehmet ÖZ / Türk Dili ve Edebiyatı Öğreetmeni
Garipçiler (1. Yeniçiler) Geleneksel şiir anlayışına tepki olarak doğdu Garip atıl kitapta görüşlerini ortaya koymuştur Şiirde her kurala karşı çıkmışlardır.
60. YIL ANADOLU İLKOKULU SU KAŞİFLERİ MAVİNİN KORUYUCULARI.
Jale YILMABAŞAR Hayatı ve Eserleri.
ENVER AYSEVER ‘’Yazarlık sabır, beceri ve süreklilik gerektiren bir işçilikse eğer, bunun yineleneceği ortamın nasıl olduğunun pek önemi yoktur. Çalışkan.
BİZ KİMİZ 2000 Yılından bu yana farklı organizasyonlarda aktif olarak görev almış; alanında uzman ve akademik anlamda ciddi projelere imza atmış bir ekibiz.
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
İletişim Araçları.
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YARATICILIK VE SANAT EĞİTİMİ
PAZARLAMA KARMASI ELEMANLARI
AFİŞ.
( ).  1904 yılında İstanbul’da doğmuştur.  Bahriye Mektebi, İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümünde öğrenim gördü.  17 yaşında ‘’İstanbul.
Hazırlayan:Ayşe Ulusoy
Resimle İlgili Meslekler
AÇIKLAMALAR Su Festivali Raporlama Şablonu’na hoşgeldiniz. Ülkenizde Su Kaşifi finalisti olabilmeniz için öncelikle bu dokümanı doldurarak başvurunuzu.
AFİŞAFİŞ. T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Resim-İş Eğitimi.
EDEBİYAT PERFORMANS ÖDEVİ Adı:Ömer Soyadı:Koca No:284 Sınıf:10/H.
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde eğitim alan Çınaroğlu, 1961 senesinde buradaki eğitimini tamamladıktan sonra grafiker olarak çalışmaya başladı
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TATİLİMTATİLİM Bilgisayar oynadım kitaplarımı okudum tamam bitti.
Yaşar Kemal Hayatı  1922’de Osmaniye’nin Hemite köyünde doğdu.  Asıl adı Kemal Sadık Göğceli’dir.  5 yaşında kan davası yüzünden babasını yitirdi.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

SANATA EVET YES WE ART

FOTOGRAF SANATI ART OF PHOTOGRAPHY İSA ÇELİK

BIOGRAPHY OF İSA ÇELİK  1944 yılında Mersin’in Gülnar ilçesinde doğdu.  Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi, İşletme İktisadı bölümünü bitirdi (1970).  1958 yılında fotografa başladı.  Sanatçı yapıtlarında ağırlıklı olarak “İnsan” konusunu işledi.  Sanatsal bir eylem olarak yaptığı fotograf çalışmalarının yanı sıra bilim, kültür ve sanat insanlarının portre fotografları ile Anadolu uygarlıkları fotografları yaptı. Ayrıca çok sayıda afiş ve poster ile kitap, plak, kaset ve CD kapağı hazırladı; tiyatro oyunlarına dia projeksiyon uygulamaları yaptı. Yapıtlarının pek çoğu, afiş, poster ve kart olarak da yaygınlaştı.  “İnsan” ve “Çocuk” İsa Çelik’in yaşamındaki en önemli konuları oluşturmaktadır. Çocuklar için yazdığı masallar birçok çocuk dergisinde yayınlanmıştır.  Seramik çalıştı, taş ve ağaç heykeller yaptı.

 Çizgi film çalışmaları yaptı. Pek çok sinema filminde oynadı. Antalya Altın Portakal Film Festivali, Adana Altın Koza Film Festivali ve Ankara Film Festivali Seçici Kurul Üyelikleri yaptı.  Sanatçı tarafından çok sayıda çocuk kitabının illüstrasyonu da yapılmıştır.  UNESCO’ya bağlı, Uluslararası Fotograf Sanatı Federasyonu FIAP’ın “Artist of FIAP” (AFİAP) ünvanına sahip olan İsa Çelik’in fotografları uluslararası sergi, yarışma ve bianellerde yer aldı.  1973’teki “İnsan” adlı ilk fotograf sergisi ile birlikte yüz kadar kişisel sergi açtı.  Pek çok karma fotograf sergisine katıldı.  Çok sayıda dia pozitif gösterisi yaptı.