Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Oryantiring Nedir? Koşarak hedef bulma sporudur.
Advertisements

Özürlüler Destek Programı Hibe Programının Konusu:
TÜRK TÜRKMEDYASININPROFİLİ MEDYASININPROFİLİ ÇOK ÖNEMLİ BİR ARAŞTIRMA...
 Bir bilim dalının çeşitli konularında yazılmış eserlerin tümüne ulaşmak için, mevcut bilgi kaynaklarının gözden geçirilmesi ve ilgili yayınlara ulaşılması.
SİİRT İLİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI
SIGN İSTANBUL 2011 Uluslararası 13. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı ARALIK 2011 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz.
SİGORTA SEKTÖRÜ Ragıp YERGİN, Aksigorta A.Ş. Genel Müdürü 17 Aralık 2007 Meclis-i Mebusan Cad Findikli/Istanbul/TURKEY Tel : (0212)
14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus. Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama,
Işıklar Askeri Hava Lisesi Kardeş Okul ve Şehit Ailesi Ziyareti 24 Haziran 2014/Kınık.
Yıldız Üniversitesi Davutpaşa Konferans Salonu Koltuk Modeli: EKO Koltuk Adeti: 1100 Montaj Tarihi : 2012.
EĞİTİMDE OKUL AİLE İŞBİRLİĞİ
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)

Teşekkürler b-fit.
Vefa poyraz.
REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Sanat Danışmanlığı’nı Tan Sağtürk’ün üstlendiği Dans Projemiz: “Rüya ve Maskeler” Rüya ve Maskeler; Engellenerek yaşamaya, zorunlu bırakılmış amatör bir.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
Fahri Trafik Müfettişleri Derneği
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
YÜZEY TEMİZLİĞİ VE KAYDIRMAZ
10 HAZİRAN PAZAR Saat :18.30 KOKTEYL Saat: KONSER İŞ SANAT KÜLTÜR MERKEZİ KONSER SALONU LEVENT – İSTANBUL GENÇ PİYANİSTLERDEN PİYANO RESİTALİ.
ULTIMATE TÜRKİYE.
15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 ©1 HOORZORG HAMZA Gösteriyi kendi akışında izleyiniz.
YEŞİLAY İNDİRİM KARTI ile, Bir İlk’te hep birlikte…
ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ……………………………… !
“Farkında Olmak Farkındalık Yaratmak” İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR DERNEĞİ.
YASED BAROMETRE 2006 AĞUSTOS.
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
Matematik 1 Takvim Nedir?.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
Finalistleri Dans Ekipleri Rampa Show Gezici Paten Ekibi - Kanguru Bacak Ateş DansıAnimasyon TrapezFutbol Show PandomimBasketbol Show Bisiklet ShowGrafty.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Küçük Mucitler Bilim Gösterisi 2008 Organizasyonu
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
Türkân SAYLAN Fazıl SAY’ın Anılarından… SUNUM:Doğan ÖZGEZGİN.
TRAKYA, TOPRAĞINA VE GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR! MARÇEP 38. BÖLGE TOPLANTISI ÇORLU 1.
SOSYAL BİLGİLER KONU TARAMA SORULARI
İntihal Nedir? Bir kişinin eserinde başka kişilerin ifade, buluş veya düşüncelerini kaynak göstermeksizin kendisine aitmiş gibi kullanması. (
15 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA YER: BELEDİYE ÖNÜ (TRAFİĞE KAPALI ALAN) SAAT: 16:00-20:00 SPORTİF ETKİNLİKLER ANA MEHTERAN EKİBİ GÖSTERİSİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ.
Mehmet GELİŞGEN Matematik Öğretmeni
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
“MESLEKİ EĞİTİMDE GÖNÜLLÜLÜK” LEONARDO da VINCI HAREKETLİLİK PROJESİ PORTEKİZ GRUBU Proje No: TR-LEO
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
YÜZDE YÜZ TÜRK BULUŞU. Bu Ürün Dünyada İlktir. Türk Patent Enstitüsü tarafından yılları arasında başvurulan buluş arasında ilk 10’a girmiştir.
Hoş Geldiniz! Kenan ÇETİN © EĞİTİMCİLERİN EĞİTİMİ K O N F E R A N S L A R I Akhisar; Haziran 2002 AMACIMIZ Eğitimcilerin bilimsel yaklaşımlarla,
HAZIRLAYAN:SONER ÖZTÜRK
BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
2/16 TASNİF DIŞI Kazakistan Eğitim İnceleme Gezisi ve MAP Aile Ziyaretleri I *Kazakistan Hava Harp Okulunu inceleme faaliyeti ve kültürel gezi kapsamında.
Kendinden MUTLU BİR İNSAN yaratmak istiyorsan Hedeflerin olsun ve hiç peşlerini bırakma.
2019 DEVRESİ İNTİBAK EĞİTİMİ
Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda öğrenim görecek öğrencileri seçmek amacıyla birinci aşama için «YAZILI»
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
B AYBURT MERKEZ FAALİYETİN ÇEŞİDİ ve AMACI AK PARTİ BAYBURT TEŞKİLATI(Ana Kademe İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Yönetimi, Gençlik Kolları İl Yönetimi)
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
ENGELLİLER İÇİN BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR
Sunum transkripti:

Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği Işın Sağlam 0212 660 48 27 0212 660 48 47 0536 437 59 42 www.eeed.org.tr www.isinsaglam.com

İstemediğiniz bir engeliniz oldu mu hiç?

Hiç engel oldunuz mu, güzelliklere... doğruluklara... gülümsemelere... engel olanları hiç engellediniz mi?

Engelli olanlara hiç yardım ettiniz mi? Elinden tuttunuz mu? Koluna girdiniz mi?

Öptünüz mü? Bir damla gözyaşı döktünüz mü?

Kurumumuz engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği, zihinsel ve bedensel engelli çocuklara hizmet vermektedir. Derneğimizde şu anda, zihinsel engelli 130 çocuk ve bedensel engelli 150 çocuk, haftanın her günü masabaşı eğitim almaktadır. Ayrıca derneğimizdeki çocuklara haftanın iki günü spor eğitimi ve bir günü de havuz terapisi verilmektedir. Derneğimiz bu hizmetleri ücretsiz olarak sağlamaktadır.

Bu yıl kutlanacak olan Dünya Engelliler Gününde, Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği ve Genel Kurmay Başkanlığı birlikte, İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonunda 2 Aralık 2006 Cumartesi günü bir kutlama gösterisi sunacağız. Gösterimizde engelli çocuklarımızın çalışmalarının yanı sıra Deniz Harp Okulu Bandosu da kendi performansıyla yer alacaktır.

Dünya Engelliler Günü gösterimize protokolde İstanbul Valisi, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı, Kuzey Deniz Saha Komutanlığından Amiraller ve üst rütbeli subaylar, Hava Harp Okulu ve Kuleli Askeri Lisesi Komutanları katılacaklardır. Ayrıca Deniz ve Hava Harp Okulu ile Kuleli Askeri Lisesi öğrencileri de gösterimizde misafir olacaklardır.

Gösteriyi takiben Cemal Reşit Rey Konser Salonu önünde Dünya Göz Hastanesi ve İstanbul Verem Savaş Derneği gezici sağlık tarama ekipleri tarafından 350 engelli çocuğa göz ve akciğer taraması yapılacaktır.

Gösterimiz ve sağlık taramaları, KANAL D, ATV, SHOW, STAR, NTV, CNN TURK, TRT, TGRT, KANAL 1 ve KANAL 7 ana haber bültenlerinde yer alacaktır.

Dünya Engelliler Günü gösterimize sponsor olacak firmaların isim ve logolarının bulunduğu bayrak ve flamalara Cemal Reşit Rey Konser Salonu giriş kapısında, iç fuayede, sahne ve kenarlarında yer verilecektir.

Katılımınız ve yardımlarınızdan hem Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği olarak bizler, hem de derneğimizdeki ve tüm Türkiye’deki engelli çocuk ve aileleri çok büyük mutluluk ve gurur duyacağız.

2 aralıkta siz de bir tuğla olun!

İletişim: Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği Işın Sağlam 0212 660 48 27 0212 660 48 47 0536 437 59 42 www.eeed.org.tr www.isinsaglam.com