Sinaps Alternatif İletişim Çözümleri

Slides:



Advertisements
Similar presentations
• Voyager, gezi dergileri* içinde AB okur oranı en yüksek dergidir. (%90) • Voyager okurlarının tamamı ABC1 SES grubunda yer alır • Voyager, okurlarının.
Advertisements

el ma 1Erdoğan ÖZTÜRK ma ma 2 Em re 3 E ren 4.
Performans, etkinlik, erişim ve fiyat önemli ise...
FAİZ HESAPLARI ÖMER ASKERDEN PİRİ MEHMET PAŞA ORTAOKULU
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
İnternet Sitemizi Açarız! Çok Heyecanlıyız !. Fakat Ziyaretçi Gelmez..
DOĞAL SAYILAR.
3 Ekim 2005 GfK TürkiyeCustom ResearchSuper Brands 2005-Türkiye 1 G r o w t h f r o m K n o w l e d g eG r o w t h f r o m K n o w l e d g e GfK Custom.
Araştırma Tasarımı Shopper Index : 9 il kent merkezinde
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
Eğitim Programı Kurulum Aşamaları E. Savaş Başcı ASO 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AVRUPA BİLGİSAYAR YERKİNLİĞİ SERTİFİKASI EĞİTİM PROJESİ (OBİYEP)
FAKÜLTE/BÖLÜM/ YÜKSEKOKUL ADI STRATEJİK PLANLAMA SUNUMU Not:Süreçler değişebilir…
KİŞİSEL KAMP MALZEMEN Kamp malzemelerini şu ana başlıklar altında düşünebilirsin. Uyku malzemesi Yemek malzemesi Temizlik malzemesi Zorluklara karşı hazır.
Atlayarak Sayalım Birer sayalım
Diferansiyel Denklemler
Silme Sil 12 Tek dönüş.
1www.turkegitimsen.org.tr Şuayip ÖZCAN Türk Eğitim – Sen Genel Başkanı ÖĞRENCİLERİN, EĞİTİM VE EĞİTİM SORUNLARINA BAKIŞI.
HAYATINIZIN SONBAHARINI GÖZDEN ÇIKARMAYIN
Aylık Sosyal Medya Faaliyet Raporu Ekim Genel İstatistikler Notlar: Toplam erişim, beğenenler ve hakkımızda konuşulanları görmekteyiz.. Aylık Sosyal.
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
HİSTOGRAM OLUŞTURMA VE YORUMLAMA
ETİK ve İTİBAR YÖNETİMİ
Prof. Dr. Leyla Küçükahmet
1/20 PROBLEMLER A B C D Bir fabrikada kadın ve çocuk toplam 122 işçi çalışmaktadır. Bu fabrikada kadın işçilerin sayısı, çocuk işçilerin sayısının 4 katından.
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
1/25 Dört İşlem Problemleri A B C D Sınıfımızda toplam 49 öğrenci okuyor. Erkek öğrencilerin sayısı, kız öğrencilerin sayısından 3 kişi azdır.
ÖRNEKLEM VE ÖRNEKLEME Dr.A.Tevfik SÜNTER.
BESLENME ANEMİLERİ VE KORUNMA
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
 Demet Cengiz, “Bilişim Teknolojilerinin Öğrenciler Tarafından Kullanılmasını Sağlayacak Unsurların Belirlenmesi,” TBD Bilişim Kurultayı, Ankara, Eylül.
1/20 ÖLÇÜLER (Uzunluk) 4 metre kaç santimetredir? A B C D.
Telekomünikasyon Sektörü ve Vergi Düzenlemelerinin Etkileri Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. 30 Ekim 2007 Gazi Üniversitesi İİBF Ankara.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
Çizgiler hayatımızda önemli bir yere sahip
Matematik 2 Örüntü Alıştırmaları.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ Akademik Yılı Öğrenci Kulüpleri Etkinlik İstatistikleri.
1. 2 S.N.KÖYÜN SORUNLARI 1 Ankara dışındaki özellikle İstanbul'daki köylülerimiz ile toplantı yapmak ve onlarında üye olmasını sağlamak (29) 2 Köyün.
PÇAĞEXER / SAYILAR Ali İhsan TARI İnş. Yük. Müh. F5 tuşu slaytları çalıştırmaktadır.
19 Ekim 2006 GfK TürkiyeCustom ResearchGrowth from Knowledge 1 TUHID - İDA İletişim Hizmetleri Algılama Araştırması Eylül 2006.
1/20 GRAFİKLER Yandaki grafik, hangi çeşit grafiktir? Şekil Sütun Çizgi Daire KIZ ERKEK   Her resim 4 öğrenciyi gösteriyor A B C D.
3tane3=9 3kere3=9 3 x 3 =9 4tane3=12 4kere3=12 4 x 3 =12.
Tüketici Trend Araştırması Aralık 2009 Sosyal Telefon.
1 Zekeriyaköy ve civardaki yedi köyde yaşamayı tercih eden A ve A+ sosyoekonomik gruba, ayrıca işlerinin gereği olarak piyasalara hâkim, statülerini sağlamlaştıracak,
4 X x X X X
1 Van Kadın Derneği 2008 Yılı Verileri. sınıflandırma Yüzyüze ve/veya telefonla 805 başvuru 1262 neden 350 Türkiyeli Kadın 525 nedenle 455 Sığınmacı ve.
1/20 ÖLÇÜLER (Zaman) A B C D Bir saat kaç dakikadır?
Yard. Doç. Dr. Mustafa Akkol
Neden açıkhava?. Televizyondan sonra en hızlı ulaşan mecra! %88 %56 %48 %42 %30 %14 %6 Kaynak: TGI 2013r1 İlkbahar (Mart 12- Şubat 13) (TV, açıkhava,
ANA BABA TUTUMU ENVANTERİ
6, 7 ve 8 BASAMAKLI DOĞAL SAYILAR
VERİ İŞLEME VERİ İŞLEME-4.
Doğal Sayılarla Çıkarma İşlemi.
KREDİ KARTI NEDİR Kredi kartı, Bankaların ve bazı finansman kuruluşlarının müşterilerine verdiği, anlaşmalı POS cihazı bulunan alışveriş noktalarında.
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
“YETİŞKİNLERİN OYUN OYNAMA ALIŞKANLIKLARI” ARAŞTIRMASI
SAYILAR NUMBERS. SAYILAR 77 55 66 99 11 33 88.
HAYAT BİLGİSİ SORULARI.
ÇOK DEĞİŞKENLİ FONKSİYONLARDA
Genç bir alan ( ) Az akademisyen (96 prof., 43 doç., 140 yrd.doç.) Az yayın ( süreli yayın)
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ Akademik Yılı Öğrenci Kulüpleri Etkinlik İstatistikleri.
ÜÇGENDE AÇILAR 7.sınıf.
ÇARPMA PROBLEMLERİ VE ÇÖZÜMLERİ.
GRUP HAŞ… TOPLUMDA İLK YARDIM BİLİNCİ. Bakanlık aşamasında tıkandı… Huzur evinde kalan yaşlı bireylerde depresif semptomlar ve yaşam kalitesinin değerlendirilmesi.
PÇAĞEXER / SAYILAR Ali İhsan TARI İnş. Yük. Müh. F5 tuşu slaytları çalıştırmaktadır.
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
Diferansiyel Denklemler
Presentation transcript:

Sinaps Alternatif İletişim Çözümleri Aylık Kültür ve Yaşam Dergisi *Internet *3D animasyon *Television * Print *Consulting

Aylık 112 sayfa, kuşe kağıda baskı Her ay farklı bir içerik, Aylık ortalama 150.000 kişilik hedef kitle Kamil Koç’un seferde olan 300 otobüsünde ücretsiz dağıtım İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa’daki fuarlarda ücretsiz dağıtım Özenle seçilmiş görseller eşliğinde doğal, kültürel, sosyal zenginliklerin tanıtılması

Dergimizin içinden Alışveriş Teknoloji Kültür sanat ajandası Mitoloji - Arkeoloji Türkiye defteri ( Gezi dosyaları, her ay farklı bir yöre) Röportaj Aylık özel konular (yeni yıl, bayram, özel günler) Kitaplık Özgün konular Etkinlikler Alternatif sporlar Sinema yorumları Aile ile ilgili yazılar (Ailece yolculuk)

Her Ay Farklı Bir İçerik

Her Ay Farklı Hikayeler

Rahat Hat Rahat Hat ile A ve A+ müşterilere Ulaşma İmkanı Açık Cep Telefonları Kablosuz internet Tekli ve çiftli deri koltuklar Kişiye özel çok kanallı müzik yayını İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Küçükkuyu, Ayvalık, Marmaris Aylık ortalama 50.000 seçkin müşteri grubu

Araştırma Sonuçları Cinsiyet : Kadın % 45.3 Erkek % 54.7 Yaş Grupları 18-24 yaş :%40.5 25-34 yaş:% 34.3 35 44 yaş: %13.3 45-54 yaş:% 8.7 55 yaş üstü : % 3.2 Eğitim Lise ve üzeri : % 92.9 Sosyo Ekonomik Sınıf AB : %42.1 C: %18.6 C1: %5.4 C2 : %2.3

Nerelere Ulaşıyoruz?

Basında Yolculuk Dergisi

Yolculuk Dergisini Tercih Edenler Eyüp Sabri Tuncer aroma

TEŞEKKÜRLER  www.sinaps.biz sinaps@sinaps.biz Aylık Kültür ve Yaşam Dergisi TEŞEKKÜRLER SİNAPS ALTERNATİF İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ Paris caddesi 9 / 1 Kavaklıdere Ankara +90-312-417 30 41  +90-312-419 89 20  www.sinaps.biz sinaps@sinaps.biz