Grup A Stratejik Araştırma Servisi Sunar

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Onlara sahip olduklarınızın en iyisini veriniz.”
Advertisements

Değerler eğitimi Adalet sunusu HAZIRLAYAN: Hanne Beyza ÇAVLI.
Boş boş oturmak için çok çok yüksekte oturuyor olmanız gerek...
KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
DEĞERLER EĞİTİMİ: ADALET
Eğitimhane.com için hazırlanmıştır.
KISSADAN HİSSELER.
DEĞERLER EĞİTİMİ ADALET.
BİR ÖYKÜMÜZ VAR.
BU SUNUMDAKİ SEVİMLİ KARAKTERİMİZE SAKIN HA SAKIN 3 SANİYEDEN FAZLA GÖZLERİNİZİ KIRPMADAN BAKMAYINIZ. BAKARSANIZ NE Mİ OLUR. 
BİR HAYAT REHBERİ! BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız! ♫ Lütfen sesi açınız!
HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
Meksika'da Inka tapınaklarına ç ıkmak isteyen Avrupalı bir grup arkeolog, birka ç yerli rehberle yola koyuluyor. Dağın tepesindeki tapınaklara giden uzun.
En hızlı koşan aslandan daha hızlı
UYUMAK İSTEMEYEN ZÜRAFA
Aşk ve arkadaşlık....
Adam ve hayattaki tek arkadası olan köpeği
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
SEVİLMEK İÇİN 6 YOL GÜLÜMSEYİN İSİMLERİ HATIRINIZDA TUTUN
UYUMAK İSTEMEYEN ZÜRAFA
AY DEDE.
BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ.
*Öğrenmek * Çalışmak ve *Başarmak
Etkili İletişime Giriş
ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU …
İş çıkışı uğramak istiyorum kıraathaneye Sokaktan aşağı yürüyorum. Sokaktan aşağı yürüyorum. Selam verenler Selam verenler Selam alanlar Selam alanlar.
Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra 'Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri bakalım bulabilecek misiniz'
İsterseniz bir kere de öğretmeninizden dinleyin, olmaz mı?
AH,ŞU BASIT HAYAT! AH,ŞU BASIT HAYAT! -- ANONIM -- ANONIM.
Kuyruğunu kıskanan uçurtma
Bana kad ı n oldu ğ umu g ö ster! Modern bir hikaye.
Ö Z G Ü R L Ü K... Soğuktu... Kar yağmaya devam ediyordu ve bir lokma yiyecek bulabilmek en büyük mutluluk olacaktı KURTiçin. Umutsuzca yaşadığı dağdan.
Bir Afrika Atasözü.
Öyle bir yaşam sürdür ki; Yazanı bilinmiyor...Hazırlayan: Koray K.

UZAKLIKLAR KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER,
TEST SORULARI YAZIM KURALLARI.
BİLGİSAYAR ve KADIN Hazırlayan :Murad Yeşildirek.
Tek bir imza ile tonlarca mısırı ucuza alanlar, tek bir emir ile Genelkurmayı zan altında bırakanlar, tek bir söz ile “kürt sorunu”
NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !.
KONU HAYVANLAR.
Gece yarısı parka bir baykuş geldi.Ağaçları tek tek
Arkadaşlık Haftası Ask ve arkadaslık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen.
Bazı arkadaşlarımız zaaflarımızı öğrenmeye çalışır, bulur ve kullanır... bazıları da zevklerimizi tespit eder, onlara hitap etmeye uğraşır...
Bugunlerde herkes gitmek istiyor
İSTANBUL’U DİNLİYORUM Orhan Veli
Hayatınızın Yönünü ve Yolunu Bulmanızı Sağlar
Bir bilge adam öğrencileriyle otururken demişki;"Gece ile gündüzü nasıl ayırt edersiniz? Tam olarak ne zaman karanlık başlar,ne zaman ortalık aydınlar?"
Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
En hızlı koşan aslandan daha hızlı
ÇOK B İ NE Ş EL İ NOEL KARTINIZ İ Y İ NOELLER Önce, yıldızı bi tıklayın bakalım, daha parlak olsun !!
HEPİNİZİ YENİ EVİMİZDEKİ BARBEKÜ PARTİSİNE DAVET ETMEK İSTİYORUM. (VAKİT KISITINDAN DOLAYI ÇOK BASİT BİRKAÇ YEMEK HAZIRLAYABİLECEĞİM LÜTFEN HERKES YANINDA.
B A K I Ş A Ç I S I.
SAVAŞ ÖLÜM YANGIN ŞİDDET DEPREM.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
BENİM AFRİKAM Yoksa aslana yem olur.
Uzak bir ormanın yamacında bir ördek yaşarmış
= 12 4 x 3=12.
SIRA BİLDİREN SAYILARI TANIYALIM
CANIN KUŞLARI Can, o gün annesine ne kadar çok sıkıldığını anlatıyordu: — Neden oyuncaklarınla oynamıyorsun? diye sordu annesi. — Ama onlar benimle oynamıyorlar.
DUYULARIMIZ GÖRME İŞİTME TATMA KOKLAMA DOKUNMA BAŞLA.
Fareler İlk doğduklarında henüz tüyleri yoktur. Bir süre sonra yavaş yavaş büyürler veee..
Mutlu olmak için atılacak 10 adım Bitki büyütün, sevdiklerinizle sohbet edin, her gün kahkaha atın basit yöntemle mutlu olunabileceğini kanıtlayan.
Y Y D Resmi Gör Sesi dinlemek için tıklayın. 1.
MERHABA ÇOCUKLAR SİZ TAVŞANLA KAPLUMBAĞANIN YARIŞ YAPTIĞI HİKAYEYİ DUYDUNUZ MU HİÇ ? İsterseniz bir kere de öğretmeninizden dinleyin, olmaz mı? Osman KILIÇ.
YALIN YÖNETİM YALIN SAĞLIK.
KONU HAYVANLAR.
Boş boş oturmak için çok çok yüksekte oturuyor olmanız gerek...
Boş boş durmak için çok çok yüksekte oturuyor olmanız gerek...
İsterseniz bir kere de öğretmeninizden dinleyin, olmaz mı?
Sunum transkripti:

Grup A Stratejik Araştırma Servisi Sunar Firmanızda bazı değişiklikler olacağında bunları nasıl daha hızlı kavrarsınız, şimdi bunları size kısa örneklerle sunacağız. Nasıl davranmanız gerektiğine yardımcı olacak örneklerimizi iyi düşünün...

BÖLÜM 1 Bir KARGA ağacın tepesinde oturuyor ve düşünüyor.... Küçük bir Tavşan bu durumu görür ve sorar: «Bende bütün gün Senin gibi öyle hiçbirşey yapmadan oturabilirmiyim?» Karga cevap verir : « Tabiki, neden olmasın? » Tavşanda artık hiç birşey yapmadan agacın altına oturur ve dinlenmeye başlar... Aniden bir tilki yaklaşır oraya !!!!! Tavşana saldırır ve onu yakalayıp yer!

BÖLÜM 1 Bu hikayeden alacagımız ders nedir?’... Eger bütün gün hiç birşey yapmadan oturmak istiyorsan, unutma; Yüksek, hatta çok yüksek bir pozisyonda olman lazım...

BÖLÜM 2 Bir Hindi , bir Tosunla sohbet eder … « Aslında agaca çıkmak isterdim » der Hindi... « Ama malesef o kadar güçlü degilim ». Bir Hindi , bir Tosunla sohbet eder … « Madem öyle, benim arkamı yala », diye cevap verir Tosun, « Çünkü benim dışkım çok vitaminlidir » Hindi başlar Tosunun arkasını yalamaya, ve de farkeder ki gerekli enerjiyi almıştır,ağacın ilk dalına ulaşmak için... Ertesi gün, Hindi Tosunu tekrar yaladıktan sonra kendisinde agacın orta dalına çıkacak gücü bulmuştur hatta... 2 haftalık yalama faslından sonra Hindi kendisini agacın tepesinde bulmuştur bile... Birkaç gün sonra Çiftçi Agacın tepesindeki Hindiyi görür... Tüfegiyle onu aşagı indirir, avlar yani.....

Ama genelde bu fazla sürmez, tepetaklak aşağı inersiniz ! BÖLÜM2 Peki bu Hikayeden ne DERS çıkaracağız Yalakalık Sizi biraz yukarılara çıkarır … Ama genelde bu fazla sürmez, tepetaklak aşağı inersiniz !

BÖLÜM 3 Küçük bir Kuş, soğuklardan uzaklaşmak için güneye dogru uçar… Ama soguklara dayanamaz ve yeşillik bir yere dermansızca düşer. Kuş yerde o şekilde yatarken, bir inek gelir... ...üzerine bir güzelce pisler. Kuş, inek dışkısının içinde dermansızca yatarken, dışkının kendisini ısıttığını farkeder ve yavaş yavaş kendine gelir... Mutluluktan ötmeye başlar, yaşıyordu çünkü …. Oradan geçen bir Kedi, kuşun sesini duyar Sesi takip eden Kedi, dışkının içindeki kuşu görür. Bir atak ve kuşu oracıkta yutar...!

BÖLÜM 3 Buradan çıkaracagımız DERS ise; 1) Size kızan veya pislik atan herkes Düşmanınız olmayabilir. 2) Sizi pislikten veya zor durumdan çıkaran herkes Dost olmayabilir!… 3) Hakkaten zor durumda, bogazına kadar batmış isen, susmasını bil ! Diğer byEFSaNE PPS Sunum dosyaları için TIKLAYIN