El Göz Koordinasyonu Gelişimi İçin Geleneksel Oyuncak İle Etkinlik

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi
YALOVA SOSYAL GELİŞİM DERNEĞİ (YALOVA SOGEL) ZİYARETÇİ ANKETİ-RESMİ SONUÇLARI 5-6 Temmuz 2013 Yalova-Merkez UM Kültür-Sarayı merkezi önündeki KAB Platformu-Feyzül.
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
‘Bana hayranlıkla baktığının farkındayım…Ama bilmelisin ki,ben hep böyle değildim..Beni çektiğim sıkıntılar bu hale getirdi. Kadın şimdi hayret içindeydi.
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
Web siteniz bu kutunun içinde…
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
İnternet Siteleri Yönetimi
50-, veya 80-li yıllarda mı büyüdün.. ¿ Nasıl oldu da hayatta kalmayı başardın?
Güvenli İnternet Kullanımı
ERK İSG&İK ERK –
BİRAZ DA MİZAH ÖZGÜR İRADE.
ORTA ASYA VE KAFKASLARDAKİ DAĞ SU HAVZALARININ SÜRDÜRÜLEBİLİR YÖNETİMİ İÇİN KAPASİTE İNŞA ETME PROJESİ Erdoğan Özevren Bölgesel Proje Koordinatörü.
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ ERASMUS
UZAKTAN EĞİTİME GİRİŞ VE KAVRAMSAL ÇERÇEVE
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!.
ProDent
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
ERK İSG&İK – –
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
ANADOLU’NUN KÖYLÜSÜ DEYİP GEÇMEYİN SAKIN... Feridun ÖZHAN
BİLGİSAYARIN B Sİ Bilgisayar Kullanım kursu (1. Kademe)
E-Posta Nedir?.
T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ PERSONEL VE MAKİNE EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SAFER 2009 AÇILIŞ TOPLANTISI.
Bilgisayarla tanışmak ya da bilgisayar eğitimine başlamak için okulöncesi yıllar, çoğu eğitimci tarafından uygun dönem olarak değerlendirilmektedir. Öğrenmeyi.
ERK İSG&İK –
ÇOCUK VE MEDYA.
MİMİO Hazırlayanlar Duygu Akdiş Ayşenur Konur
Comenius Programı Onur AYDEMİR
ERK İSG&İK –
YAŞAMA FELSEFESİ. Sabırlı ol Açık fikirli ol Sık sık gülümse Özel anların zevkini tat.
Yukarıdaki Resmi İnceleyelim…
ERK İSG&İK – –
Teknolojinin hayatımıza etkileri
Comenius Hazırlık Ziyaretleri ve İrtibat Seminerleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP)
E MIN YAMAN BÖTE. Blog Nedir? Web Günlüğü Paylaşım aracı Sosyalleşme aracı.
EĞİTİCİ OYUNCAKLAR.
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
TV – BİLGİSAYAR – CEP TELEFONU – İNTERNET VE ÇOCUK EĞİTİMİ
OYUN ve OYUNCAK SEÇİMİ.
1 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
Akademik Bilişim '08 İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN İNTERNETTEN YARARLANMALARINA İLİŞKİN ANNE-BABA TUTUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN.
İL ORGANİZASYON KOMİTESİ TOPLANTISI
Hazırlayan:Nebahat Özmen
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
Eğİtİmde web 2.0 araçlarInIn kullanImI
ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU REHBERLİK SERVİSİ
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
WEB2.0 ARAÇLARI Gökçe Hanım EMİR K ONULAR : ajax, rss, css, vidcast, podcast podcast.
TV – BİLGİSAYAR – CEP TELEFONU – İNTERNET VE ÇOCUK EĞİTİMİ
sitesine girdikten sonra karşımıza bu ekran gelecektir.
BİLGİSAYAR NEDİR?.
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
2015/2016 ANTALYA 3 . GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI PROJESİ
BÖLÜM 10 UZAKTAN EĞİTİM √ Uzaktan Eğitim Nedir? √ Uzaktan Eğitim Etkili mi? √ Uzaktan Eğitim Teknolojileri Nelerdir? √ En İyi Uzaktan Eğitim Teknolojisi.
Temizlik makinaları. Temizlik makinaları ürün grubunun yer aldığı portföy bu kategoride bulunmaktadır.
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
TUANA BİLİŞİM GURURLA SUNAR inceleyin ve Gominisite Yeni Nesil Web Sitesidir Gominisite ile web sitenizi kendiniz yönetebilir ve güncelleyebilirsiniz.
E-posta; günlük yaşamdaki mektubun elektronik ortamdaki karşılığıdır. Daha çok İngilizce karşılığı olan “ ” olarak karşımıza çıkar.
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
Ders 13 Okuma-yazmaya hazırlık becerileri
YENİCEKÖY İlk/ORTAOKULU
Hoş Geldiniz Çocuklar! Öğretmenin Adı.
Sunum transkripti:

El Göz Koordinasyonu Gelişimi İçin Geleneksel Oyuncak İle Etkinlik Topaç Oyunu El Göz Koordinasyonu Gelişimi İçin Geleneksel Oyuncak İle Etkinlik Etkinlik, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı ( Comenius ) Onaylı Bir Projedir.

Videolarımızı izlemek için web sitemizi lütfen ziyaret ediniz Amacımız; Birçok çocuğumuzun adını dahi duymadığı, neredeyse hiç birinin eline alıp oynayamadığı, yok olmaya yüz tutmuş, geleneksel oyuncaklarımızdan topacı hiç bilmeyenlere tanıtmak, unutmuş olanlara hatırlatmaktır. Çocuklarımızın bilgisayar ekranı karşısında saatlerce oturarak soyut bir dünyada tek başına oyun oynağı günümüzde, hep birlikte topaçlarını zevklerine göre boyamaları,  sosyal ve psikolojik gelişimlerine olumlu katkı sağlamaktadır . Tasarladığımız topaçlar, çocuklar tarafından özgürce renklendirilecek ve böylelikle oyuncağın yapımının son aşamasına çocuklar dahil edilmiş olacaktır. Videolarımızı izlemek için web sitemizi lütfen ziyaret ediniz www.topacoyunu.com

Patentli Topaç Çeşitlerimizden Bazıları Dünya Kız Kulesi Semazen Balerin Geleneksel

Etkinliğin Uygulanması Topaçlar dönerken, kenarından hafifçe fırça ile dokunmak suretiyle boyanabileceği gibi elde tutularak, döndürmeden de boyanabilir. Topaç dönerken boyandığında, renkler birbirine karıştığı için karmakarışık renklerin oluşması, değişik bir boyama tarzı olması, boyama etkinliğini daha da eğlenceli hale getirmektedir. 

Elde ya da Çevirerek Boyama Çocuklarımıza hem unutamayacakları bir gün yaşatıyoruz, Hem de sosyal ve psikolojik gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Videolarımızı izlemek için web sitemizi lütfen ziyaret ediniz www.topacoyunu.com

Topaç Çevirme

ETKİNLİĞİN KEYFİ GÜN BOYU SÜRER Etkinlik İçin Sağlanan Malzemeler -Her öğrenci için 2 adet topaç -Su bazlı 5 renk boya -Boya önlüğü -Kalın ve ince boya fırçası -Boyama tablası Bütün organizasyon çocuk gelişimi uzmanlarımız tarafından uygulanır ve gözlemlenir. Etkinlik bitiminde topaçlar öğrencilerde kalır. ETKİNLİĞİN KEYFİ GÜN BOYU SÜRER Videolarımızı izlemek için web sitemizi lütfen ziyaret ediniz www.topacoyunu.com

AYRINTILI BİLGİ ve RANDEVU ALMAK İÇİN ORİGAMİ YAYIN DAĞITIM İsmail KELEŞ Kurumsal Satış Koordinatörü 0505-866 47 27 0216-398 99 79 origamiyayin@hotmail.com origamiyayin@gmail.com origamiyayin@yandex.com Videolarımızı izlemek için web sitemizi lütfen ziyaret ediniz www.topacoyunu.com