Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ayşen APAYDIN.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Olgun ŞENER Kamu Yönetimi Uzmanı
Advertisements

Duke University Press Elektronik Koleksiyon ve Servisler.
SATIN ALMA EĞİTİMİ “YAPIM İŞLERİ” MAYIS 2006 PROCUREMENT TRAINING WORKS MAY 2006.
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu Projenin ülkemizdeki; • Akademik Organizasyonu için Yükseköğretim Kurulu’na, • Finansal Destekleri için Avrupa Komisyonu’na.
ORYANTASYON 2002 TANITIM PROGRAMI. Amaç ve Faaliyetler SPIEOSA Öğrencilerin bilime olan ilgilerini arttırmak ve teknolojideki yeni gelişmeleri SPIE ve.
KnowTech3D 3 Nisan 2014.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
“IP Universities” Istanbul, May 16 to 18, 2012 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logo FM Ofisi – Üniversite İlişkisi Salih.
ETCF is funded by the European Union EU–TURKEY ODALAR FORMU TİCARET ODALARININ HİZMET KALİTELERİNİN GELİŞTİRİLMESİYLE GÜNEY MARMARA BÖLGESİNDEKİ KOBİ’LERİN.
Uluslararası İşbirliği Faaliyetleri
TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı
1 Yeniden Sağlık ve Eğitim Derneği 2 Koç Üniversitesi
Yapabildiklerimiz Yapabildiklerimiz
T.C. ORMAN GENEL MÜDÜRLÜ Ğ Ü E Ğİ T İ M DA İ RES İ BAŞKANLI Ğ I “ULUSLARARASI VE BÖLGESEL KURULUŞLARLA İ L İ ŞK İ LER Eylül-Ekim 2010” Gülşen DURSUN Bilgisayar.
HATAY VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM M Ü D Ü RL Ü Ğ Ü Strateji Geliştirme Hizmetleri Bölümü "Fidanlar Çınarların İzinde..." Projesi
UZUNKÖPRÜ - HASKOVA TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ PROJE BAŞ KOORDİNATÖRÜ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ.
Capacity Building for Sustainable Management of Mountain Watershed in Central Asia and the Caucasus- GCP /SEC/002/TUR under FAO-Turkey Partnership Program.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Ankara, 25 Mart 2011 Mehmet KAYA Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreteri HSYK’ nın Anayasal Değişiklik Doğrultusunda Yeniden Yapılandırılması.
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
Dış İ lişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Kırıkkale Üniversitesi.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
LOGO TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
Bulut bilişim için Üniversitelerimizde bilişim personeli yeterlikleri 18 Aralık 2013 – Aksaray Üniversitesi Bilişim Teknik Personeli Yeterlik Ölçeği Toplantısı.
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/25.
Elektrik Elektronik Teknoloji Platformu Oluşturma Çalıştayı Sinan Tandoğan TÜBİTAK-TEYDEB 23 Şubat 2007, TÜSSİDE.
EGE ÜNİVERSİTESİ «TPE BİLGİ VE DOKÜMANTASYON BİRİMİ» PATENT BİLGİ VE DOKÜMANTASYON MERKEZLERİNİN (PATLIB) YENİDEN YAPILANDIRILMASI PİLOT PROJESİ.
KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Comenius Regio Projesi Yerel Ortaklar Toplantısı.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Diyalog için Halk Bilimi Folklore as a Mean of Dialogue.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
YURT DIŞINDA ÖĞRENİM Ertan Pekşen KOU Müh. Fak Jeofizik Müh. Bölümü
Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Projesi Ödül Törenine Hoş Geldiniz
Kısa özet yazımı Dr. Oğuz Reşat Sipahi
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 7. Yıllık Toplantısı 30 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz.
HALK KÜTÜPHANELERİ SOSYAL AĞLARDA HALK KÜTÜPHANELERİNE ERİŞİM.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI KARST SU KAYNAKLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 1 OCAK-31 ARALIK 2014 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 10 Mart 2015 Ankara.
.. HASTANEMİZE HOŞ GELDİNİZ. .. EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNİN TARİHÇESİ 20 Mayıs 1955 günü Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen.
20 Aralık ANKARA Erasmus+ ta Okul Eğitimi Destekleri.
Çiğdem EROL HAYATBOYU ÖĞRENME ERASMUS WEB SİTESİ 13 Mart 2008 Tanışma Toplantısı.
Estetik Cerrahi Uygulama ve Araştırma Merkezi Faaliyet Raporu
This project is co-financed by the European Union and the Republic of Turkey REPUBLIC OF TURKEY MINISTRY OF SCIENCE, INDUSTRY AND TECHNOLOGY ORTAK İZLEME.
HÜTKOM Hacettepe Üniversitesi Tütün Kontrol, Eğitim, Vergilendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, 20 Haziran 2012 tarih ve sayılı Resmi Gazete'de.
SATINALMA EĞİTİMİ MAL ALIMI MAYIS 2006 PROCUREMENT TRAINING SUPPLIES MAY 2006.
Akademik & Bilimsel Performans Değerlendirmesi Çalıştayı InCites (Web of Science) Marmara Üniversitesi 27 Kasım, 2014 Dr. Metin TUNÇ.
PERFORMANS PROGRAMI HAZIRLIK SÜRECİ Nisan, Yeni Kamu Yönetimi Anlayışı Üzerine Genel Bir Değerlendirme Ana Hatlarıyla Performans Programı Performans.
1 Bilgiye Erişimde Fırsat Eşitliği Projesi Olarak EKUAL'in Doğuşu ve Gelişimi Prof.Dr. Cem SARAÇ Hacettepe Üniversitesi.
Bologna Eşgüdüm Komisyonu Başkanları Toplantısı Turgut Özal Üniversitesi 20 Mayıs Mayıs 2011 A. Bülent Özgüler Bilkent Üniversitesi Mezunları ile.
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
Comenius Hazırlık Ziyaretleri ve İrtibat Seminerleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP)
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
Prof. Dr. Meral Özgüç 3 Mart 2015.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
AB Şubat 2002 Selçuk Üniversitesi1 IEEE/ACM Bilişim Ders Programı Önerisi ve Haliç Üniversitesi Deneyimi Doç. Dr. Atilla ELÇİ Bilgisayar Müh. Bölümü.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.
Copyright © The OWASP Foundation Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the OWASP License. The OWASP.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
4. GELENEKSEL BAHAR TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ AKDENİZ SAĞLIK İDARECİLERİ DERNEĞİ.
23 Nisan töreni, 1932 (Prof. Dr. Mümtaz MAZICIOĞLU’na fotoğraf için teşekkürler)
ArgentinaArmeniaAustraliaAustria Belgium (Flemish) Belgium (French) Bosnia and HerzegovinaBotswanaBrazilBulgariaCanadaChileChina Chinese Taipei CroatiaCyprus.
Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti
2007, CapeTown, Güney Afrika Cumhuriyeti 2007, CapeTown, Güney Afrika Cumhuriyeti.
Erasmus + Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Erasmus + Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar.
1 Türkiye’de Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
PROJE YAYGINLAŞTIRMA VE İLGİLENDİRME FAALİYETLERİ
ABİDE Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TURİZM COĞRAFYASI
Sunum transkripti:

Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ayşen APAYDIN

Derneğin Amaçları

 Türk vatandaşı olmak  İ statistik ve olasılık dalında yüksek ö ğ renim görmüş olmak veya fen, mühendislik, beşeri, idari ve sosyal bilimler dallarında en az lisans derecesine sahip olup, istatisti ğ i meslek gere ğ i kullanıyor olmak,  Dernek üye kayıt formunu doldurup imzalayarak vermektir.

 İstatistikçilerin Özlük Haklarına İlişkin Çalışmalar  Kamuda çalışan istatistikçilerin ek gösterge durumları ile ilgili TBMM’de girişimler  Bakanlarla Görüşmeler  Matematikçiler Derneği ile Kamuda çalışanların haklarını korumak için strateji belirleme toplantısı  Türk istatistik Derneği Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan “Ekonomik, Sosyal, Demografik ve Her Konuda Yapılan Araştırmalarda İstatistikçilere Olan Gereksinim ve Gerekçeleri” başlıklı metnin Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Genel Müdürlüklere gönderilmesi

 Uluslararası İstatistik Enstitüsü (International Statistical Institute) 23 Agustos 2011 tarihinde Dublin’de, Ulusal ve Bölgesel İstatistik Derneklerinin katıldığı bir toplantı düzenlemiştir. Bu toplantı, Türk İstatistik Dernegi’nin uluslararasi platforma tasinmasi ve diğer uluslar arası derneklerle işbirliğinin sağlanması açısında oldukça önemli bir başlangıç olmuştur.

 Kurum Ziyaretleri  TÜİK Resmi İstatistik Programı kapsamında, 6. Resmi İstatistik Konseyi, 30-Mart Resmi İstatistik Konseyi, 26 Ekim Resmi İstatistik Konseyi, 29 Mart Resmi İstatistik Konseyi, 28 Mart 2013

 Ankara Kalkınma Ajansı Doğrudan Destek Programı  Ankara Kalkınma Ajansı,2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında İkinci proje olarak; Türk İstatistik Derneği’nin yürütücülüğünde Ankara Üniversitesi, Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAUM)’un ortaklığında “Ankara Kenti Yabancı Öğrencilerle Zenginleşiyor” projesi tamamlanmıştır.

 Veri Toplama Uzmanı (anketör) Meslek Tanımı f) Hazırlanan tanımlar ve rapor Mesleki Yeterlilik Kurulu’na gönderilmiştir. Aralık 2012

İSTATİSTİK, Journal of the Turkish Statistical Association is a refereed journal which publishes papers containing original contributions to probability, statistics and the interface of them with other disciplines where prosperity of scientific thought emerges through innovation, vitality and communication on interdisciplinary grounds. The Journal is published four-monthly. The media of Journal is English. The main areas of publication are probability and stochastic processes, theory of statistics, applied statistics, statistical computing and simulation, and interdisciplinary applications in social, demographic, engineering, physical, medical, biological, agricultural, computer science, management science, econometrics, etc.

İSTATİSTİK BÖLÜMÜ Bölüm Başkanları Toplantısı 20 Nisan 2013 ANKARA

Lisans öğrenimi görmekte olan öğrencilerin hazırladıkları projelerini sunabilecekleri bildiri oturumları, poster sergileri, panel gibi etkinliklerden oluşacak bir program kapsamında organize edilen İstatistik Öğrenci Kolokyumu, öğrenciler arasındaki bilgi akışına ve paylaşımına zemin hazırlamak, öğrencilerimiz arasında bilimsel bir tartışma ortamı yaratarak, istatistikçi kimliğinin hedef kitlemiz olan öğrencilerimiz arasında da gerçek yerini ve anlamını bulmasına bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır.

İstatistik biliminde çok geniş bir konu yelpazesinde, yapılmış olan bilimsel çalışmaların farklı meslek mensuplarıyla paylaşılması ve her alanda yer alan istatistik biliminin ileriye yönelik olarak çok daha bilinçli bir şekilde kullanımının sağlanması hedeflenmektedir. Bilim camiası, uzmanları, istatistiği kullanan ve istatistiği konuşanları ve bu alanda bilimsel çalışması olan araştırmacıları bir araya getirerek, bilgi akışına ve paylaşımına zemin hazırlamayı ve bilimsel bir tartışma ortamı yaratmayı amaçlamaktadır.

Lise Öğrencileri için İSTATİSTİK FARKINDALIĞI TÜBİTAK Projesi

9 – 11 Yaş Grubu için İSTATİSTİK OKUR YAZARLIĞI MEB Projesi -

SENARYO YARIŞMASI İSTATİSTİK OKUR YAZARLIĞI

SON BAŞVURU; 16 EYLÜL 2013

gre web: