Genel Kurul Toplantısı Gündemi – 28 Eylül 2006

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Advertisements

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
ORYANTASYON 2002 TANITIM PROGRAMI. Amaç ve Faaliyetler SPIEOSA Öğrencilerin bilime olan ilgilerini arttırmak ve teknolojideki yeni gelişmeleri SPIE ve.
Öğretim Tasarımı (Instructional Design)
HAYATI PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA MERKEZİ
LLP/ERASMUS BİRİM VE BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI Doç. Dr. Yılmaz ARI ULAUM Müdürü Balıkesir, T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER.
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU
FATİH ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KULÜP BAŞKANI BİLGİLENDİRME FORMU
UBE’de Öğrenci Olmak. Oryantasyon Programı Hedefler UBE Tanıtımı Yazım ve Sunum Seminerleri.
(OFMAE) Fizik Eğitimi Anabilim Dalı
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
TMMOB TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ X
ISAAC NEWTON.
‘’Yasamak ve Yasatmak için Bilim ’’
TÜBİTAK BİLİM PROJELERİ
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
EŞKULEMATİK.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 7. Yıllık Toplantısı 30 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
 HOŞGELDİNİZ.   VALİLİĞİMİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGANİZASYONLAR, YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER  PAYDAŞ KURUMLARIN YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR  PAYDAŞ KURUMLARCA.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
YABAN HAYATI VE DOĞA BELGESELCİLİĞİ TOPLULUĞU
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
EĞİTİM ORTAMLARININ DÜZENLENMESİ
MDK ALT YAPI KIYASLAMA ÇALIŞMA GRUBU
SOSYAL VE KÜLTÜREL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
FAALİYET/PROJE EYLEM PLANLARI
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
ULUSAL AKADEMİK LİSANS TOPLANTISI 6 Kasım 2006, İstanbul.
45. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI 2014
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
MEHMET AKİF ERSOY SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
HOŞ GELDİNİZ! BARIŞ ANADOLU LİSESİ ORTAOKUL 8. Sınıflar!
Vali Tevfik Başakar Ortaokulu
AFET HABERLEŞMESİ, İŞ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ, RİSK ANALİZİ VE AMATÖR TELSİZCİLİK ARASINDAKİ İLİŞKİ Aziz ŞASA,TA1E TRAC Genel Başkanı, 2013.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
YıllarTakdirTeşekkürOnur Belgesi ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİ SAYILARI (TABLO-……) YıllarKütüphanedeki Kitap SayısıKütüphaneden Yararlanan.
Menderes Anadolu Lisesi Rehberlik servisi olarak Educatürk’ün 28 kasım Cuma günü Fuar alanında düzenlemiş olduğu Yükseköğretim tanıtım günleri etkinliğine.
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN TANITIMI VE YÖNLENDİRMESİNE İLİŞKİN
Prof. Dr. Erhan Erkut, MEF Üniversitesi
Ajanda 1. Neden MEF? 2. Üniversite Seçim Rehberi 3. Sorular.
Yıllar Disiplin kurulu toplanma sayısı Disiplin cezası alan öğrenci sayısı KınamaUzaklaştırma DİSİPLİN CEZASI.
MATEMATİK GEOMETRİ EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ  5. Sınıftan itibaren matematiğin günlük yaşamdaki önemi üzerinde duruyoruz.  Eğitim yılının başında 5.sınıftan.
l İstanbul‘un Şişli İlçesi’nde risk altındaki çocukların ve sosyal çevrelerine davranış bağımlılığı konusunda olumlu değişiklik yapmak.
Mezun Web Yönetimi Mezun Veri Tabanı Yönetimi Mezun Bilgi Güncelleme Mezun Analizleri oluşturulması ABD Mezunlar Buluşması Müzede Buluşma Mezunlar Algı.
KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
2007, CapeTown, Güney Afrika Cumhuriyeti 2007, CapeTown, Güney Afrika Cumhuriyeti.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ Gözde ÇELİK YÖRÜKOĞLU.
Tanımlar Artıları: Saygınlık, yurt dışı olanakları Eksileri: Gelir düzeyi, iş yükü, araş gör.lük Özel Sektörle Karşılaştırma Sonuçlar.
Gazi Üniversitesi Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü Tanışma ve Tanıtım Toplantısı
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
Bilgisayar Mühendisliğine Giriş Ders-2
Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonu
PAYAS NURSAN ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Bilim İnsanı Yetiştirme (BİY)
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Bilim İnsanı Yetiştirme (BİY)
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Daha sonra Robert Koleji'nde Matematik dersleri vermeye başladı yılında Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bilim kolu başkanı.
Arf, İnönü Armağanı'nı (1948) ve TÜBİTAK Bilim Ödülü'nü kazandı (1974). Cebir ve Sayılar Teorisi üzerine uluslararası bir sempozyum 1990'da 3 ve 7 Eylül.
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

Genel Kurul Toplantısı Gündemi – 28 Eylül 2006 Science Society Genel Kurul Toplantısı Gündemi – 28 Eylül 2006

Genel Konular Üye sayısı 96  Üyelik Kartı Klüp Logosu seçimi Klüp odamız eksiksiz olarak hizmet vermekte!! Undergrad seminerleri (geleneksel ) 4. Çocuk Bilim Şenliği Solar Boat ve Solar Car yarışları Formula G1 Uçurtma Şenliği Liseler Arası Bilgi Yarışması Website update’i Altgruplar(OSA, SPIE, Kimya, Matematik, Fizik, Astronomi, TRAC, LEGO(robotics), Newtone

Undergrad Seminerleri Ayarladıklarımız: 3Ekim’de başlıyor. Sci Z42 Randy Park, Celal Şengör(?), Ata Akın(Boğaziçi) Cookie ve/ya pizza + içecek ikramı. Panolara afiş. Divan merdiveni bez afiş. Masalara el ilanı Bu tanıtımların asılıp dağıtılması ! Öneriler? Profesör, ünlü bir bilim insanı?

Çocuk Bilim Şenliği, no 4. Zaman: 2. Dönem mayıs civarı?. İnteraktif deneyler ve dersler. Sadece sunum olmasın. Yine Darüşşafaka ve/ya başkaları? Ortaokul öğr. Sponsor ve ikram ! (veya sadece yemek?)

Liseler Arası Bilgi Yarışması Zamanı: 3-4 hafta içersinde? Hangi Okullar? Sorular?(eskiler, yeniler) Sponsor + İkram Gelenlere üniversite turu. Diğer detaylar: (Servis, etc.) Öneri?

Uçurtma Şenliği Zaman : 2. Dönem? İstanbul Uçurtmacılar Derneği, yardım! Yer ve diğer detaylar. Canlı Müzik Malzeme bizden 

Solar Boat ve Araba Yarışı Geçen yıl: solar car race Smart Kids desteğiyle oldu. Bu yıl solar car+boat race. Grant talebi (OSA ve SPIE’den) Onceden tarih bildirmek önemli, (daha genel) Yer ve zaman? (Y.Olim.Havuz )

Formula G1 Okula duyuralım?(Tanıtım da?) Yeterli çalışacak insan? Yeterli bütçe, sponsorlar. Yeni gelenlerden yapmış olanlar var.

Astronomi Yeni teleskop alalım? Gökyüzü gözlemleri Önemli gök olaylarında Ayda bir, ay olduğunda  Altgrup mail-group’la haberleşme. Çay, kahve ikramı. Rasathane gezi ! (fizikle ortak) Gözlem ile ilgili ders açılması?: rektör Veya gözlemle ilgili seminer? Kampüste gözlemevi ? Rektör, müt. Heyeti baskı

Newtone (Dergi) Artık yılda bir olacak Yazı bulunup toplanması Indep. + tez yazıları Yazı verenlere ödül/ücret? Websitesinin görsel açıdan düzelmesi. Daha önemli ve kullanışlı hale gelmesi!

Matematik Altgrubu Zeka+Mat olim. soruları: Int. ve panolarda Sergi (fraktal gibi), gösteri vs. Seminer Öneri?

Kimya, Fizik Geziler Biraraya gelip kaynaşma olayları: Fabrika gezisi kimyacılara yönelik Optik Atelyesi vs. gezi (fizik) Lab. gezileri (üniv., ar-ge vs.) TÜBİTAK vs. Biraraya gelip kaynaşma olayları: yemek vs. Gösteri deneyleri? Öneri?

OSA, SPIE Solar Car, Solar Boat Race Türkiyede’ki seminerlere, bilimsel toplantı katılımı.

TRAC ve LEGO(robotics) Amatör Telsiz Kullanım ehliyeti ile ilgili dersler. Emir Muyacic, veya dışardan TRAC genel başkanı Aziz Şasa: ders veya konferans.

Son olarak Altgruplar: Website !! http://sciencesociety.ku.edu.tr Kendi bölümden mezun konuk edebilir. Büyük bir society’e üye olabilir. Başkanlar’ın görevi !!! Website !! http://sciencesociety.ku.edu.tr Türkçe de olsun E-mail: sciencesociety@ku.edu.tr