SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
360° Beyin Avı 27 Mayıs ° BEYİNAVI 27 Mayıs 2003 Doç. Dr. Yeşim Toduk Akiş Amrop International 1.
1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı.
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
“DEGERLERİMİZİN SİGORTASI”
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Sanayi Ar-Ge Proje Destek Başurusu Hazırlama Becerileri Geliştirme Çalıştayı ArGe_Projesi_Hazirlama_Calistayi (061110)
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ PROJELER KOORDİNASYON EKİBİ LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri (
SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.
 Bu yıl, 11 kategori arasından en fazla (+1 Jüri Özel ödülü) olmak üzere en fazla 4 kategori ile katılabilirsiniz.  Başvuru yapılan her kategori.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
MUTLU AKÜ HAMDİ GEMİYAN
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
7.1 GENEL Kuruluş, güvenli ürünler gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan süreçleri planlamalı ve geliştirmelidir.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
EKOTEN TEKSTİL A.Ş. 7 li grup 3 lü vardiya çalışma sistemi
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
KARDEMİR A.Ş. Eurasia Rail Konferansı Mart 2011
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
Ana faaliyet alanı elektrik-elektronik, mekanik sistem tasarımı ve üretimi olan YILDIRIM ELEKTRONİK 1986 yılında Ankara’da kurulmuştur yılından.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Prof.Dr.Hüseyin BAŞLIGİL 2012
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
KOBİ’LER VE KOBİ’LERİN ORTAK ÖZELLİKLERİ
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Teknoloji ve İnovasyon için Gelişim ve İletişim Platformları Selen Kocabaş.
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Dönem İçi Çalışması
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
1. TÜRKİYE GÖZLÜK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Tarihçe ve Tanıtım -Kuruluş Çoğunluğun Sesi -Modern Teknoloji 2.
Buğday Unu, Yumurta, Şeker, Hidrojene Bitkisel Yağ, Şerbet
GÜNEŞ SİGORTA.
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
Performans ölçme ve değerlendirme güz
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
SÜRDÜRÜLEBİLİR KARİYER SUNUMU
Bölümün Amacı Bu bölüm, kurumsal kültür ve etik değerler ile bunların örgütlerden nasıl etkilendiğine dair görüşleri incelemektedir.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Kamuda İnsan Kaynakları Yönetimine Giriş
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Kurulduğu 1993 yılından günümüze kadar, otuz yıllık mesleki birikimin önderliğindeki deneyimli ve dinamik kadrosu, zengin bitki çeşitlerine sahip fidanlığı.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
BRANDING - MARKETING - TRADING
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.

SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimyanını ürün yelpazesinde multigrade motor yağları, monograde motor yağları, benzin ve dizel katkıları ve daha bir çok ürün bulunmaktadır.

SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya bu ürünlerini 1,3,4,5, 20, 60 ve 202 Lt gibi farklı ambalajlarda dünya piyasalarına sunmaktadır.

SEAHORSE HAKKINDA Kurulduğu yıldan bu yana satışlarını katlayarak büyüten Sea Horse Petrokimyanın bu başarısının en büyük sırrı 2005 yılından itibaren ihracata yönelerek satışlarını arttırmasıdır.

İHRACAT YAPTIĞIMIZ ÜLKELER

SEAHORSE AR-GE İhracat yapılan ülke sayısını artırabilmek amacıyla Ar-ge departmanındaki mühendisler Tubitak destekli çeşitli projelerde yoğun araştırma ve testlere girişmişlerdir.

SEAHORSE AR-GE SEAHORSE TÜBİTAK destekli USD 2.000.000 tutarındaki 2 AR-GE projemize ek olarak 2011 yılında USD 1.500.000 tutarında bir AR-GE projesi daha gerçekleştirmiştir.

SEAHORSE ÜRETİM TESİSLERİ 8.000 m²'lik kapalı alana sahip modern tesislerinde tam otomatik dolum makinalarıyla farklı kapasitede ambalajlara madeni yağlar doldurulmaktadır.

VİZYON Ürün ve üretim süreçlerine uyguladığımız etkin ve verimli yöntemler, sürekli iyileştirme yaklaşımı ve kullandığımız ileri teknoloji ile sektörümüzde kalite önderliğine erişmek; imaj ve başarımızı dünya pazarlarında da sürekli kılmaktır.

MİSYON Faaliyette bulunduğumuz madeni yağ ve antifriz sektöründe her zaman en iyi olmaktır.

İHRACAT BAŞARISI İhracat cirosu 2009 yılında USD 19.000.000, 2010 yılında USD 36.000.000, 2011 yılında USD 54.000.000 ve 2012 yılında USD 58.000.000'a ulaşmıştır.

İHRACAT BAŞARISI Sea Horse Grup 2 firması ile 2011 yılında ISO en büyük ilk 500 sanayici firma arasına 309. ve 318.sıradan girmeyi başarmıştır. 

Hedef; ihracatta 69 olan ülke sayısını 100 ülkenin üzerine çıkarmak. 2016

ÇEVRE POLİTİKASI Petrokimya sektöründe bütün operasyonlarımız ve projelerimiz süresince çevreye olan olumsuz etkiyi ortadan kaldırmayı veya en aza indirmeyi, üretimimizde ihtiyaç duyacağımız hammaddeyi ve doğal kaynakları en verimli şekilde kullanmayı hedefleriz. 

İK POLİTİKASI Seahorse Petrokimya personel politikaları, çalışanların performanslarını ve katkılarını üst düzeye çıkaracak şekilde düzenlenmiştir. Çalışanlarına iyi bir ortam sağlamak, bilgi & becerilerini artırmak ve şirket kültürünü müşterilere ulaştırmak başlıca hedefleridir.

DEĞERLERİMİZ Faaliyetlerimizi müşteri odaklı planlamak ve yürütmek. Müşterilerimize daima,zamanında, doğru bilgi akışını sunmak. Hizmet üretirken; topluma,doğal çevreye ve insanlığa yararlı olmak için özen gösteren bir bilinçle hareket etmek ve takım çalışmasına inanmak.