Bilmek istiyorum… Oriah Mountain Dreamer (Kanadalı Bir Kızılderili)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bilmek istiyorum… Oriah Mountain Dreamer (Kanadalı Bir Kızılderili)
Advertisements

AÇILAR A)BAZI GEOMETRİK KAVRAMLAR B)AÇILAR C)AÇI ÇEŞİTLERİ
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
SUNUM. İYİ Kİ SANDIK VAR GİRİŞ: 2010 yılı Ocak, Şubat, Mart aylarında Birliğimize bağlı 154 meslek odamızın genel kurulları var. Oda üyeleri, yeni yöneticilerini.
Hazirlayan:Baran Ozpaksoy
TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU
Yumurtacı İşletmelerde Salomonella Kontrolü ve AB Mevzuatı
Bu India’dan gelen TANTRA.
İlk Madde ve Malzeme Yrd.Doç. Dr. Niyazi Kurnaz
Nazım Hikmet Abidin Dino ya şiirle bir soru sormuştur
ÖZEL EĞİTİM VE ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLAR
ÜLKEMİZ ÜLKEMİZ TURİZM BİZİM İŞİMİZ.
HÜCRE ZARINDAN MADDE GEÇİŞİ
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
MURATHAN MUNGAN’ DAN.
ÖZER İLKÖĞRETİM OKULU 2.D SINIFI
TAMLAMALAR.
«BU GENÇLERE DEĞER! PROJESİ» Dr. Ayhan Mirza İNAK
HAZIRLAYAN FATİH KORAK 1/C NO
BOHR ATOM MODELİ
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
İyi Olma Sanatı Dr. Dráuzio Varella Çeviren: Fatih Erten.
SOSYAL BİLGİLER DERSİ PERFORMANS GÖREVİ ÖĞRETMEN:ALİ TAN
Hazırlayan Şafak Macit 8/G 2494.
UÇAKLAR.
Aşk muhteşem bir şarkı AŞK MUHTEŞEM BİR ŞİİR....
SUNUM.
AURA. AURA A U R A 1890 yılında ünlü mucit Nikola Tesla’nın ilk olarak ölçebildiği ve fotoğrafladığı insan aurası aslında pek çoğumuzun bölük pörçük.
Elektromanyetik Dalga Kuramı Ödevi
GÜNÜMÜZDE ve GAP Erdoğan GÜL.
AŞKLaRıM.
ÇANAKKALE.
Roméo Sauvé présente.
Sevgili dostlar, Geçtiğimiz günlerde Amasya, Kastamonu civarına bir gezi yaptık. Sonbaharın gelmiş olmasını umuyorduk, ancak beklediğimiz gibi olmadı.
ELEMENTLERİN SINIFLANDIRILMASI ve PERİYODİK CETVEL
ZAMANIN ÖTESİ Zamanı kaybettim zaman içinde, Mekanım kayboldu ufuklarım yok. Hülyalar, sevdalar güman içinde, Umut kuşlarımdan geri dönen yok. Şair: Lütfi.
Belki doğru insanla tanışmadan önce yanlış insanlarla tanışmamız gerektiği doğrudur... Böylelikle en sonunda doğru insanla tanıştığımız zaman bu hediye.
VİTAMİNLER.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: iyimserlik,
VURGUN YEDİ DÜŞLERİM Vurgun yedi düşlerim sevda denizlerinde
TORLAKON ÖĞRETİLERİ ( EGZERSİZ 3 )
Fatih Eğitim Fakültesi
ÇOCUĞUNUZ BİR HATA YAPTIĞINDA UYGULAMANIZ GEREKEN 8 ŞEY.
YA KİMSEYE GÜVENEMESEYDİK
Sis, yelpaze ile dağıtılmaz. JAPONYA
Do you know who I am? Kim olduğumu biliyor musun?.
CRİSTOF KOLOMB.
GÜVEN.
EKLER.
GÜNEŞ ISITIR HERKESİ MEVSİMLER HERKES İÇİNDİR YALNIZ ÇIĞ ALTINDA KALAN SELE KAPILAN HER ZAMAN BİRKAÇ KİŞİ… K .M.
Güzel bir yaşam Geçirmeniz için basit Bazı öneriler.
GÜNÜMÜZDE ve GAP Erdoğan GÜL.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
DEĞERLER. DEĞERLER “20 yıldır buradasın, neler öğrendin ?" Budist rahipler, artık yetiştiğini düşündükleri bir öğrencilerini, yola çıkmadan önce çağırdılar.
Herkesin kendine özel anları, günleri vardır… Ama hepimizin aynı duyguları paylaştığı ortak günleri de vardır…
PAKİSTAN İSLAM CUMHURİYETİ(PİC)
01/56 Kredi kartı ülkemizde kullanılan en yaygın tüketici finansman araçlarının başında gelir. 02/56.
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI Su Yönetimi Genel Müdürlüğü AB Taşkın Direktifi Kapsamında Yürütülen Çalışmalar Işıl SAKIN Taşkın ve Kuraklık Yönetimi Daire.
GUIA (Guide Us Into Arts) “ GUIA (Guide Us Into Arts) “ BİZİ SANATA YÖNLENDİRİN” KATILIMCILAR: Ayhan ALTINYAY / İbrahim BORA / Rabia VEZNE Ekim,
(China) HAZIRLAYAN Birsen GÜNGÖR. Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC), Asya'da, dünyanın en kalabalık nüfuslu ülkesi. Kuzeyinde Moğolistan, kuzey doğusunda Rusya.
AÇILAR A)BAZI GEOMETRİK KAVRAMLAR A)BAZI GEOMETRİK KAVRAMLAR B)AÇILAR C)AÇI ÇEŞİTLERİ C)AÇI ÇEŞİTLERİ D)BAZI ÖZEL TANIMLI AÇILAR D)BAZI.
BİYOLOJİ VE ÇEVRE ÖDEVİ KATI ATIKLARIN GERİ DÖNÜŞÜMÜ
Atomdan Hayata Hazırlayan:Kaan YAVUZ Proje:GEBİYEPModül:Genetik.
HAYVANLAR HAYVANLAR.
GERÇEKLEŞEN DÜŞLER MUCİTLER ve İCATLARI (3 Mart, 1847 – 2 Ağustos, 1922) 3 Mart18472 Ağustos19223 Mart18472 Ağustos1922 Alexander Graham Bell.
Bu India’dan gelen TANTRA.
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
Sunum transkripti:

bilmek istiyorum… Oriah Mountain Dreamer (Kanadalı Bir Kızılderili)

geçinmek için ne yaptığın beni ilgilendirmiyor, neyi özlediğini, kalbinin arzuladığı şeye kavuşmanın hayalini kurmaya cesaret edip edemediğini bilmek istiyorum…

kaç yaşında olduğun beni ilgilendirmiyor... aşk için, hayallerin için, ve yaşıyor olma serüveni için bir aptal gibi görünme riskini göze alıp almayacağını bilmek istiyorum…

bana anlattığın hikayenin doğru olup olmaması beni ilgilendirmiyor... kendi kendine dürüst olmak için bir başkasını hayal kırıklığına uğratıp uğratmayacağını; ihanetin suçlamasına dayanıp, kendi ruhuna ihanet edip etmeyeceğini bilmek istiyorum...

güvenebilir ve güvenilebilir olup olamayacağını bilmek istiyorum… her gün sevimli olmasa da güzelliği görüp göremeyeceğini bilmek istiyorum…

nerede yaşadığın ya da ne kadar paran olduğu beni ilgilendirmiyor… keder ve umutsuzlukla geçen bir gecenin ardından, yorgun ve bitap da olsan, çocuklar için yapılmasi gerekenleri yapıp yapmayacağını bilmek istiyorum…

kim olduğun, buraya nasıl geldiğin beni ilgilendirmiyor… çekinmeden, benimle ateşin ortasında durup durmayacağını bilmek istiyorum…

nerede ve kiminle olduğun, ne okuduğun beni ilgilendirmiyor… diğer her şey bittiğinde seni ayakta tutan şeyin ne olduğunu bilmek istiyorum...

kendinle yalnız kalıp kalamadığını, o boş anlarda sana arkadaşlık eden kendini gerçekten sevip sevmediğini bilmek istiyorum...

Bunyamin7026@ttnet.net.tr www.yasaminkiyisinda.cjb.net tekrar…