Çelebi Grubu.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yukarıdaki iki figürün neleri anımsattığını izaha gerek olmadığı…..
Advertisements

DOĞAL AFETLER Kendiliğinden olan ,can ve mal kaybına neden olan olaylara “DOĞAL AFETLER DENİR”. DOĞAL AFETLER.
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri Kullanıldığı Yerler Örnekler Düzenleyen: Mehhmet Akif BARIŞ.
İnsanlar; duygu, düşünce ve isteklerini cümlelerle dile getirir. Cümleler ise sözcüklerden oluştuğu için sözcükler, dilin en önemli öğesidir. Sözcükler,
YAZIM KURALLARI.
SANAT ESERLERİNİN ÖZELLİKLERİ
Yıl Ocak gece yarısı. Mustafa Kemal’in özel treni Eskişehir’e doğru gidiyor. Bu yolculuk bir kamuoyu yolculuğu olacak ve Gazi, savaş sonrası.
AHİLİ K Güçlü bir sivil toplum örgütü. ESKİ BİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜMÜZ; AHİLİK Bilindiği gibi Türklerin tarih sahnesine çıkışı neredeyse insanlık tarihi.
Güçlü ve kararlı ol. Tanrın RAB'bin verdiği görevleri yerine getir. Onun yollarında yürü ve Musa'nın yasasında yazıldığı gibi Tanrı'nın kurallarına, buyruklarına,
DOĞAL AFETLERAyten IŞILDAĞ1 DOĞAL AFETLER. Ayten IŞILDAĞ2 DOĞAL AFETLER Kendiliğinden olan,can ve mal kaybına neden olan olaylara “DOĞAL AFETLER DENİR”.
Hazırlayan: Dr. Emine CABI
Arş.Gör.İrfan DOĞAN.  Bugün otizm tedavisinde en önemli yaklaşım, özel eğitim ve davranış tedavileridir.  Tedavi planı kişiden kişiye değişmektedir,
SOLUNUM VE GEVŞEME EGZERSİZLERİ İLE ETKİLİ MÜZİK EĞİTİMİ AYŞEN ÜMİT İSTANBUL BİLİM VE SANAT MERKEZİ Müzik Mentoru.
SİMÜLASYONLAR Simülasyonlar Gerçek hayata en yakın yöntem olması, ilginç ve motive edici yönleri nedeni ile diğer yöntemlere göre gittikçe fazla.
UYAK ÇEŞİTLERİ 1-Uyak Çeşitleri:Mısra sonlarında tek ses benzerliğine dayanan uyak çeşididir. Atımızı koşalım, Dağı taşı aşalım, Sen yağmur ol ben bulut,
Filiz DİKİCİ Psikolojik Danışman ÜSTÜN ZEKALILAR.
TAMLAMALAR.
Italya. İ talya, 1861 yılında birli ğ ini sa ğ layana dek tek bir ülke de ğ ildi. İ talya topraklarındaki küçük devlet ve krallıklar birbirleri arasında.
Sözsüz İletişimin Özellikleri
BUSİNESS CONTRAT. Bu kontrat Uluslararası satış ve alımda tarafların yükümlülüklerini gösterir. En temel husus bu kontrat ile tarafların zarar görmemesini.
ZAMANLARINA GÖRE FİİLLER. Sınava dün girdik. Biz film başlamadan gelmiştik. At dört nala koşuyordu. Senin geldiğini önce o görmüş. Yukarıdaki cümleleri.
Bir milletin şiiri, devirler aşırı elden ele gezen bir meş’aledir
SIFAT ( ÖN AD) ÖRNEKLER: * Beyaz tahta * Görgülü kişi
Mustafa Kemal, bir gezisinde öyle bir kişi görürki, dayanamayıp yanındaki valinin kulağına eğilerek sorar: Kimdir bu?" "Efendim, kendisi Şıh'tır, yörede.
YÖNLENDİRME. Yönlendirme ● Statik ● Dinamik ● Kaynakta yönlendirme ● Hop by hop yönlendirme.
1. Aşağıdakilerin hangisinde yanıt cümlesi, dönüşlülük zamiridir? A) Hangilerinin durumu iyi? Bazılarının. B) Kimin saçları daha uzun? Bunun. C) Kaçının.
Kuvvet nedir?. Kuvvetin etkilerini hayatımızın her yerinde gözlemleyebiliriz. Çantamızı taşırken,sıramızı çekerken, meyveleri soyarken, kapıyı açarken,
Toplu Taşıma Araçlarına Biniş ve Araçlardan İnişler
ISTiKLAL MARSI iSTiKLAL MARŞI Mehmet Akif Ersoy
Hedef-Kazanım Belli bir alanda eğitilecek bireylere kazandırılmak istenen özellikler ya da yeterliklerdir. Kazanımın eğitim yoluyla kazandırılabilecek.
8 mart dünya kadınlar günü ile karikatürler 1
ANTROPOLOJİK AÇIDAN KADIN
Aile İçi İletişim İle Çocuğunuzun Sorunlarını Çözebilirsiniz!!!
OYUN VE OYUNCAĞIN ÇOCUK GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Vücut Tipleri Furkan GÜMÜŞ.
Bölüm 2: Bir Boyutta Hareket. Bölüm 2: Bir Boyutta Hareket.
ANLATIM TÜRLERİ.
İSLAM MEDENİYETİNİN DEĞERLERİ ve DİNAMİKLERİ
MUSUGİN SUNAR.
Eğitsel Rehberlik Yrd. Doç. Dr. Gökhan Atik.
YETİŞKİNLİK DÖNEMİ İlk Yetişkinlik Orta Yetişkinlik Yaş
Toprak nasıl oluşur Fen konusu.
TARİHDE BİLİM BİLİM VE SANAT ÖZGÜRLÜĞÜ
BİREYSEL MOTİVASYON TEKNİKLERİ
Yaşlı Bilge Adam Başlamak için tıklayın..
ÜNİTE SONU ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME SORULARI
TEMEL GEOMETRİK KAVRAMLAR VE ÇİZİMLER
SOSYAL VE KİŞİLİK GELİŞİM ÖZELLİKLERİ
Nerede O Mis Gibi Taze Kitap Kokusu?
Bugün neler öğreneceğiz?
HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ
6.SINIF 8.ÜNİTE DÜNYA’MIZ AY VE YAŞAM KAYNAĞIMIZ GÜNEŞ AY’IN EVRELERİ
OKUL ÖNCESİ DÖNEM GELİŞİM ÖZELLİKLERİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Bilişsel Gelişim.
BÖLÜM 2 BİLİŞSEL GELİŞİM.
Hz. Muhammed’in Sözleri
9 ŞUBAT Dünya Sigarayı Bırakma Günü
ÇOKLU ZEKA TEORİSİ Dr. Gökçe Karaman Benli.
İyi Olma Sanatı Dr. Dráuzio Varella Çeviren: Fatih Erten.
Dünyanın bir ucunda yaşayan Türkler onlar. Toplam sayıları 8
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
BÖLÜM X FİYATLANDIRMA.
İyi Olma Sanatı Dr. Dráuzio Varella Çeviren: Fatih Erten.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Toplumsal CİNSİYET SİNEMA & GÖRME BİÇİMLERİ
ENERJİ KAYNAĞIMIZ AŞK…
TÜRKÇE EĞİTİMİNİN ÖNEMİ
Bilimsel bir Bildiri veya Makale Nasıl Yazılır ve Yayımlanır?
Sunum transkripti:

Çelebi Grubu

Yukarıdaki iki figürün neleri anımsattığını izaha gerek olmadığı…..

Yalan-dolan ile devran sürmeyi Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. Milletin başına çorap örmeyi   Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. ŞİİR : Halk ozanı : Abdurrahim Karakoç Müzik : Aranağme ‘’Asalet bir altın idi pul oldu’’ Sunu : Vasfi Ayaz

Rüşvet vermek, rüşvet almak nasıl şey Hazineden para çalmak nasıl şey Terlemeden zengin olmak nasıl şey Biz ne bilek beğim, böyükler bilir.

Erken palazlanıp erken ötmeyi Değirmenler kurup baş öğütmeyi Hele meydan meydan adam gütmeyi Biz ne bilek beğim, böyükler bilir.  

Anlamayız kopya nedir, asıl ne Perde, sahne, solo, koro, fasıl ne Üçkağıtta erkân nedir, usul ne Biz ne bilek beğim, böyükler bilir.   Koyun gibiyizdir biz onlara..

Kaç tür hokkabazlık, kâhinlik varsa Anlamayız kopya nedir, asıl ne Perde, sahne, solo, koro, fasıl ne Üçkağıtta erkân nedir, usul ne Biz ne bilek beğim, böyükler bilir.   Kaç tür hokkabazlık, kâhinlik varsa Kaç şeytanlık varsa, kaç cinlik varsa  Dünyada ne hile, ne hinlik varsa Biz ne bilek beğim, böyükler bilir.  

HORTUMLAMA Namussuzluk yapın derler... Yaparız El uzatır öpün derler... Öperiz Put gösterir tapın derler... Taparız Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. Seyrettikçe ana-baba filmini Hissederiz baskısını, zulmünü Lisans üstü maskaralık ilmini   HORTUMLAMA

Âdettir gerekmez mâluma ilâm Taklide günaydın, asıla selâm Ne ki hınzırlık var hâsılıkelâm Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. ABDURRAHİM KARAKOÇ vasfiayaz@gmail.com

Çelebi Grubu