Baby Einstein Dönence Sea Dreams Deniz Düşleri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TCS:Sistem Eğitimi Servis.
Advertisements

DEZENFEKSİYON.
Thinking ahead. Focused on life. PenCure Kablusuz LED Işınlı dolgu cihazı.
HARİTA OKUMA BİLGİSİ SORU 1: Haritaların alt kenar çizgisi hangi anayönü gösterir?    A. Doğu   B.  Batı  C.  Güney   D.  Kuzey   SORU 2: Haritanın sol.
ÇOKLU ORTAM UYGULAMALARINDA GÖRSELTASARIM.
Konu Başlığı.  Açıklamalar… Köprü Vereceğiniz Düğmeleri Bu Alana Yapın. Düğmeleri kendiniz yapacaksını z düzeni- çalışması- doğru çalışması- kullanışlılığı.
TEKNİK SPESİFİKASYONLAR Flexicone Trafik Urunleri Kenan Kurucuoglu Tel: Mobil:
Site Master™ 331L “Dünyanın en akıllı kablo ve anten analizörü”
Maddenin ölçülebilir özellikleri
Hazırlayan: Kübra AYAN
PAMUK TASNİF ODASININ ÖZELLİKLERİ
TRAFİK İŞARETLERİ.
KBRN ARINDIRMA ÜNİTESİ
HAZIRLAYAN KEZBAN BİÇER
=>SES BİLGİSİ
Uzayda Kapalı Yüzeyler
Uzayda Kapalı Yüzeyler
Biyosidal ürün uygulanmasında kullanılan cihazlar ve uygulamalar
BİLGİSAYAR ve SAĞLIK.
YAŞAMIMIZDAKİ ELEKTRİK
BS Ana Kucağı Titreşimli Sweet Bees Buggies Nazik titreşim özelliği ve eğlenceli oyun aktiviteleri ile bebeğin eğlenceye devam etmesini sağlayan ana kucağı.
Bright Starts Aktivite Merkezi Springing Safari
BS Çok Fonksiyonlu Salıncak Ana Kucağı Whimsical Wonders İki farklı kullanım şekli bulunan akıllı koltuk. Eğlenceyi artırmak için oturma ve sallanma modu!
Neşeli Toplar Müzikli Aktivite Masası İnteraktif oyun konsolları öğrenme kabiliyeti ve hayal gücünün gelişmesini sağlar. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 018 oyun alanı.
BS Ana Kucağı Müzikli Whimsical Wonders Bu yeni ana kucağı eller serbest özelliği sayesinde anne için daha fazla hareket imkanı sunar. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ.
BS Büyük Salıncak Işıklı Lulaby Lamb Bebeğinizi rahatlatmak için bütün muhteşem özelliklerle donatılmış lüks salıncak. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 01Özelleştirebilir.
Baby Einstein Aktivite Merkezi Müzik ve Işıklı Rhythm of the Reef Bebeğinizin çok seveceği okyanusun derinliklerini keşfetme ve yolda yeni arkadaşlar edinme.
BS Aktivite Merkezi Müzikli Oball Bounca Bebeğiniz için etkileyici eğlence sunan etkileşimli Oball ™ oyuncakları ve hoplatma minderi! ÜRÜN ÖZELLİKLERİ.
DİNLENME VE TOPARLANMA
Büşra Şayin Zehra Marangoz. Görsel algı, algılar içinde en etkili ve güçlü olanıdır.
DİKDÖRTGENLER PRİZMASI KARE PRİZMA VE KÜPÜN HACMİ
IŞIK bir ışımanın ışık kaynağından çıktıktan sonra cisimlere çarparak veya direkt olarak yansıması sonucu canlıların görmesini sağlayan olgudur. C ile.
ULTIMATE EARS HAKKINDA UE dünyaca ünlü sanatçıların 1 numaralı kulak içi kulaklık seçimidir, kişiye özel ve mükemmel kalitede ürünler yapar, Turne sanatçılarının.
BS Salıncak Müzikli Penelope Petals Bebeğiniz için her yerde, her zaman inanılmaz konforlu salıncak keyfi ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 01TrueSpeed ™ teknolojisiyle.
Bir devrede birden fazla ampul ve pil de bulunabilir. Devrede ampullerin ışık verebilmesi için devreyi oluşturan tüm elemanlar çalışır durumda.
Duşlarda en güzel Seçenek HL50 in | line Düz zeminli Duşlara kolay Çözüm.
Althea rosa ( Gül Hatmi) FAMİLYA: Malvaceae CİNS: Alcea TÜR: Althea officinalis Althea hibiscus Althea hibiscus Althea rosa Althea rosa Althea purple.
BS Ana Kucağı Ses Aktivasyonlu Lulaby Lamb
Canon'un güçlü kurulum projektörü geniş veya iyi aydınlatılan toplantı odaları için idealdir. Canon'un zengin özelliklere sahip öncü WUXGA kurulum projektörü.
HAYALET Hayalet genel iş gücünü düşürecek şekilde genel kontrolleri, düzeni ve araştırmaları havadan yapacak olan gelişmiş bir drone’dur.
Bright Starts Küçük Gurme Işıklı Müzikli Yumurta Sepeti
FIZ 121 FİZİK 1.
Baby Einstein Gezi Oyuncağı Işıklı Müzikli Star
DIAMOND.
BS Oyun Halısı Müzikli Bloomin Birdies
BS Oyun Halısı Işıklı Müzikli Sweet Songbirds
BS Çok Fonksiyonlu Büyük Salıncak Ana Kucağı Işıklı Avon
Bright Starts Oball Rattle Çıngıraklı Top
BS Çok Fonksiyonlu Ana Kucağı Beşik Işıklı Müzikli Lagon
Bright Starts Rüya Arkadaşım Işıklı Müzikli Lillypad Kurbağa
Oyun Halısı Işıklı Müzikli Rhythm of the Reef
BS Ana Kucağı Titreşimli Jolly Safari
BS Aktivite Merkezi Hoppala Müzik ve Işık Neşeli Toplar
Neşeli Toplar Poppin Jet İlk Uçağım
Bright Starts Oball Grip Play Çıngıraklı Mama Sandalyesi Oyuncağı
Bright Starts Gezi Oyuncağı Take Shake Titreşimli Dostlar
Bright Starts Gezi Oyuncağı Stretch Snail Tırtıl
Bright Starts Küçük Gurme Yap Bir Hamburger
Neşeli Toplar Tropical Ful Tropik Ada
Bright Starts Music Player Müzikli Oyuncak
Bright Starts Oball İlk Anahtarım Dişlik
Barınak Kaz yetiştiriciliğinde maliyetli ve özel bir barınağa gereksinim yoktur. Kazlar genelde besinin ilk haftasında rahat ve su geçirmez bir barınağa.
PERSPEKTİFPERSPEKTİF. PERPEKTİF (İZDÜŞÜM) 1)Cisimlerin yükseklik, genişlik ve derinlik boyutları ile ön, üst ve yan görünüşleri aynı anda birlikte görünecek.
PERSPEKTİFPERSPEKTİF. PERPEKTİF (İZDÜŞÜM) 1)Cisimlerin yükseklik, genişlik ve derinlik boyutları ile ön, üst ve yan görünüşleri aynı anda birlikte görünecek.
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
ATLAMALAR. UZUN ATLAMA Uzun atlama, atletizmin atlama branşına ait bir daldır. Atlet, yaklaşık metre mesafeden hızlanarak, 30 cm genişliğindeki.
IŞIĞIN SOĞURULMASI VE AYNALAR
ÜÇGENLER. A B C C kenarı a kenarı b kenarı A B C.
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
GÖRSEL-İŞİTSEL ARAÇLAR.
Sunum transkripti:

Baby Einstein Dönence Sea Dreams Deniz Düşleri Deniz temalı, bebeği rahatça uyutan dönence. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 01 10 rahatlatıcı klasik melodi 20+ dakika sürekli çalma ve ses düzeyi kontrolü 02 Ayna ve çıkarılabilir bebek emziği olma özelliğine sahip 2'si 1 arada dönence 03 Unique Drift Off™ özelliği: melodileri her 10 dakikadan sonra yavaş yavaş yumuşatan özellik 04 Perfect Fit Universal Crib Attachment™ çoğu beşik korkuluğu için uygundur 05 Çoklu oynatma modu: melodiler, deniz sesleri ve beyaz gürültü 06 Uzaktan kumanda 4,5 metreye kadar aktiftir EK ÖZELLİKLER Gerekli piller: 3 C, Uzaktan Kumanda - 3 AA Pil düşükken pil ömrü gösterge ışığı kırmızı yanar Ürün Boyutları: 44,96 cm genişlik x 30,48 cm derinlik x 48,11cm yükseklik Paket Boyutları: 38,10 cm genişlik x 8,89 cm derinlik x 33,02 cm yükseklik Kapalı kutu MODEL No. YAŞ 90607 0-5 ay

Baby Einstein Dönence Sea Dreams Deniz Düşleri MODEL No. YAŞ 90607 0-5 ay