Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Site Master™ 331L “Dünyanın en akıllı kablo ve anten analizörü”

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Site Master™ 331L “Dünyanın en akıllı kablo ve anten analizörü”"— Sunum transkripti:

1 Site Master™ 331L “Dünyanın en akıllı kablo ve anten analizörü”

2 Saha kullanımı için tasarlandı  8 saatten uzun pil ömrü  Standby mod açık iken anlık ölçüm  Yüksek RF immunity (etkilenmeme)  Dahili InstaCal™ Modülü  Hızlı, tek doğrulama kalibrasyonu  FlexCal™ Kalibrasyonu  Tüm frekanslar için tek kalibre  Dahili Power Metre  Sağlam ve Dayanıklı  Darbelere ve suya dayanıklı  Boyut olarak en küçük Site Master™ 2 MHz - 4 GHz Kablo Anten Analizörü 50 MHz - 4 GHz Power Metre +17/+13 dBm On-Channel/Frequency RF Immunity 250 x 177 x 61 mm <2.0 kg

3 Kolay Kullanım  Tek tuşla yardım menüsü  İlave marker’ lar(8)  Ayarlanabilir kısayollar  Tüm ekran görünümü  3 USB portu (2 Type A,1 Type mini-B)  800 x 480 7” TFT Dokunmatik ekran  Nümerik tuş takımı  Hızlı isimlendirme  Tuş takımı aydınlatması Return Loss Cable Loss Distance-to-Fault

4 Üstün Tarama Yönetimi  1000 dosyadan fazla hafızaya alabilme  Taramalar,kurulum ayarları,ekran görüntüleri…  Yapılan taramaları hızla görüntüleyebilme  Line Sweep Tools (LST) Yazılımı  Taramaları editleme  PDF şeklinde raporlama  Standart *.dat sweep dosya formatı  HHST ile uyumlu  Operatörler tarafından en çok tercih edilen model 1000 dosyadan fazla hafızaya alabilme Hızlı isimlendirme

5 Piyasadaki en iyi pil ömrü Sıradan bir iş gününe başlarken… Tam şarj olmuş cihazınızla tüm gün ölçüm yapmaya hazır mısınız ? Tüm zamanların en uzun süre kullanılabilen en kompakt ürünü S331L. Harici güç kaynaklara ihtiyaç duymadan ölçümlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. 8 saat sonrasında bile hala ölçüm yapabiliyor. 8 saat süren bir ölçümün kötü bir senaryo olduğunun farkındayız fakat ürünümüzün bu olağanüstü performansından gurur duyuyoruz. Cihazın üstün güç tasarruf özelliği ile bu saatin de üstüne çıkmak mümkün. Parlaklık ayarları, uyku modu ve otomatik ekran parlaklığı ayarı ile cihazın aktif olmadığı süre zarfında güç kaybı olmamakta.

6 Akıllı S331L Etkili Menü Ekranı Tek tuşla birçok ölçüm ayarına anında ulaşım.İstenilen ölçümler için kısayol yaratma imkanı sunuyor. Tek Tuşla Yardım Akıllı ve kullanışlı yapısıyla tek tuşla yardım menüsü görüntüleme imkanı sunar.

7 Basitleştirilmiş Kalibrasyon InstaCal ™ InstaCal ™, kalibrasyon menüsünü seçin ve ve test kablonuzu InstaCal ™ modülüne bağlayın. S331L gerisini sizler için halledecektir. Ekran Görüntüleri ile Kalibrasyona Yardımcı Olur S331L ekrandaki görüntüleri ile tüm OSL kalibrasyonu süresince sizlere rehberlik eder.Bundan daha kolay ne olabilir ki ? InstaCal ™ … Anlatmamıza izin verin

8 S331L ile ölçümler çok kolay Marker’lar ve Limit Çizgileri Dijital kaleminizi ( sağlanmaktadır ) veya parmaklarınızı kullanarak limit veya marker’lar dilediğiniz gibi konumlandırın.Ya da menüyü kullanarak grafik üzerindeki belirli noktalara S331L sizi yönlendirsin Uygun Kısayollar Sıklıkla kullanılan fonksiyonlar için tek tuşla kısa yol yaratabilirsiniz.

9 Dahili Power Metre Site Master ™ S331L kolay kullanımlı dahili bir power metre sunar Bir baz istasyonunun çıkış gücünün ayarlanması tüm networku etkileyecek bir konudur.Güçteki en küçük değişimler kapsama alanını ve düşük data kalitesini de beraberinde getireceği için dahili power metre ile iletişimdeki kaliteyi arttırın. Power Metre Field replaceable module Saha kazalarının oluşabileceğini düşündüğümüzden yenilenebilir modülü geliştirdik.Bu şekilde zaman ve para tasarrufu sağladık.Modül basit olarak yuvasına yerleşir ve 4 vida ile panele bağlanır.Cihazı tekrar kalibre etmenize gerek kalmaz, kalibrasyon bilgileri her modülün içinde saklanır.En önemlisi ise downtime ın minimuma indirgenmiş olmasıdır.

10 Geniş Klavye Geniş, Kolay Okunabilen ve Yazılabilen Klavye Ölçümlerinizi isimlendirirken cihazın qwerty klavyesi ile zaman kaybını ortadan kaldırın Kablo ve anten analizlerinde, EZ Name Matrix ile ölçümleri çok daha hızlı kaydedin.

11 EZ Name Quick Naming Matrix zamanı ve paranızı kurtarır. EZ Name Quick Naming Matrix zamanı geri kazandırıyor. Anritsu’ya özel olarak EZ Name Quick Naming Matrix zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor.Kullanıcı 36 farklı şekilde ölçümlerine isim verebiliyor.Alan ismi,sektör, renk kodu,ölçüm tipi ve frekans gibi bilgiler kolayca eklenebiliyor.

12 Classic Mode özellikleri Ölçüm Seçim Ekranı Kolay kullanımlı arayüzler

13 Advanced Mode ile yeni özellikler Kısa yollar ile basitleştirilmiş ekran Daha fazla marker

14 Line Sweep Tools (LST) HHST Yazılımları  Popüler dat dosya formatı.LST ve HHST Yazılımları ile uyumlu çalışma ortamı sunuyor. Line Sweep Tools (LST) Handheld Software Tools (HHST)

15 Tüm konektörler kolay kullanım için üst panalde Tüm konektör girişleri üst panelde yer almaktadır.

16 Hafif fakat dayanıklı Suya,toza karşı koruma Rotary Knob Tuş Takımı İkincil menüAna menü Suya, toza karşı koruma 250 x 177 x 61 mm <2.0 kg

17 Site Master™ S331L Kablo Anten Analizörü Saha kullanımı için uygun kolay kullanımı ve üstün performansı ile “Dünyanın en akıllı Kablo Anten Analizörü”


"Site Master™ 331L “Dünyanın en akıllı kablo ve anten analizörü”" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları