BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ADI:HARUN SOYADI:ULU SINIF:9/G NUMARA:1407 KONU:AMPHİBİA.
Advertisements

Canlılar.
HAYVANLAR ALEMİ İçerik : Huriye KORKMAZ Sınıf Öğretmeni.
CANLILARIN DÜNYASINI GEZELİM
KONU:HAYVANLARI SINIFLANDIRALIM Hayvanlar İkiye Ayrılır
CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM ,TANIYALIM
SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
ANTROPOLOJİ.
HAYVANLAR.
HAYVANLARIN SINIFLANDIRILMASI
HAYVANLARIN SINIFLANDIRILMASI
ATLIOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU
HAYVANLARIN SINIFLANDIRILMASI YAŞAM GRUBU ÜNİTE SUNUMU.
CANLILARI TANIYALIM Hz:İSMAİL BAŞPINAR.
Omurgalılar Biyolojisi Laboratuvarı
BALIKLAR.
Durgun sularda yetiştiricilik Durgun sularda yetiştiriciliği etkileyen doğal faktörler; İklim kuşakları •Havuzlardaki yetiştiricilikte verimi etkileyen.
HAYVANLAR 1. HAYVANLAR Çevremizde yaşayan hayvanlar vücut yapılarına göre OMURGALI HAYVANLAR ve OMURGASIZ HAYVANLAR olmak üzere iki bölümü ayrılır.
BİTKİSEL ÜRETİM YAPILARI (Sera Tipleri)
CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM, TANIYALIM
1 Her şekil 3 kişiyi gösterir. 3 Her şekil 3 meyveyi gösterir.
HAYVANLARI SINIFLANDIRMA
OMURGALI VE OMURGASIZ HAYVANLAR
OMURGALI HAYVANLARIN ÖZELLİKLERİ
TÜRKİYENİN İKLİM ÇEŞİTLERİ
Göç. güç geç gel gaz göl gez git gök gül.
CANLILARIN ÇEŞİTLİLİĞİ
ŞEKİL 8.4 Bir kuş, uygun habitat ve besin arama yerini, yerel bir seviye (sol üst), bir ara peyzaj seviyesi (bir ağaç üzerinde tüneme, ortada)
TİLAPİA (Oreochromis niloticus, Linneus 1758)’LARDA Edwardsiella tarda TÜRÜNÜN TÜRKİYE’DEN İLK BİLDİRİMİ Miray ETYEMEZ 1 Suna KIZILYILDIRIM 2 İbrahim DEMİRKALE.
Fiziki Faktörler İklim iklim elemanlarından sıcaklık, bitki türlerinin çeşitliliği ve bunların yayılış alanları üzerinde etkilidir. Çünkü her bitkinin.
HAYVANLAR ALEM İ ARDA KIRTAS İ YE. Evcil hayvanlar Do ğ a'da büyüyüp yeti ş en ve kendi kendini doyurma ve yeti ş tirme özelli ğ ine sahip hayvanlar vah.
CANLILARIN SINIFLANDIRILMASI
Strongyloides stercoralis
Su Ürünleri YetiştiriciliğinİN TEMEL ESASLARI
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
BALIK HASTALIKLARI 14. Hafta.
Balık Üretiminde YEM VE ÜRETİM TEKNİKLERİ
Balık Üretiminde YEM VE ÜRETİM TEKNİKLERİ
Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
Canlıların Çeşitliliği
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ
İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ
Su Ürünleri YetiştiriciliğinİN TEMEL ESASLARI
Dünyada ve Türkiye’de Su Ürünleri Üretimi
DENİZ BİYOLOJİSİ Prof. Dr
'ALABALIK (Oncorhynchus mykiss) MİLFÖY BÖREĞİ' NDE FARKLI PİŞİRME METOTLARININ ÜRÜNÜN DUYUSAL VE BESİNSEL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ Nilgün Kaba, Bengünur Çorapcı*,
Dram sanatının özellikleri
KÖK HÜCRE PROF. DR. E. SÜMER ARAS 9. HAFTA.
YAVRU YETİŞTİRME Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Temel Esasları
PUL YAPILARI.
CASUS YAZILIMLAR ADI:SAKIP SOYADI:GÜL NO:74 SINIF:11/ATP.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
4. ÜNİTE : ÜRETTİKLERİMİZ
Balık yetiştiriciliğinde yer seçimi ve su kalitesi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Su Canlılarında Üreme Balık Biyolojisi
Su ürünleri sağlığı ve BALIK HASTALIKLARI
HAYVANLAR ALEMİNİ GEZELİM , GÖRELİM, ÖĞRENELİM..
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
DENİZ BİYOLOJİSİ Prof. Dr
Canlılar.
KONTROLLÜ KOŞULLARDA BALIK ÜRETİMİ BALIK BİYOLOJİSİ
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İ KL İ M DENGEL İ TASARIM SICAK-NEMLİ İKLİM: SICAK-KURU İKLİM: Hazırlayan: Mergül KARABAYIR NO: SOĞUK İKLİM: ILIMAN KURU-NEMLİ İKLİM :
Sunum transkripti:

BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ Balığın tanımı Balıklarda; - dış morfolojik yapı - iç morfolojik yapı - üreme - osmoregülasyon - göç 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ Balığın tanımı Balık, suda yaşamaya uyum sağlamış, solunumunu solungaçlarıyla yapan, derisi çoğunlukla pullarla örtülü, ekstremiteleri yüzgeç olan, soğuk kanlı ilkel omurgalıdır. Balıklar geniş alanlara yayılmışlardır ve tür sayısı, büyüklük, dış morfoloji ve iç morfoloji, fizyoloji ve davranış açısından çok çeşitlilik gösterirler. 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ Balıklarda dış morfolojik yapı 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta

BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta

Kaynak: Su Ürünleri, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1242,Editör: Prof. Dr. Hijran YAVUZCAN 1. Hafta