Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DENİZ BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
Advertisements

28 Nisan 2014 EDİRNE Prof. Dr. Naim SAĞLAM Fırat Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü 23119, Elazığ.
23 Haziran 2014 Gazi Gelecektir. Birimi Makale IF 0,1-0,5 Makale IF 0,51- 1,00 Makale IF 1,01- 2,00 Makale IF 2,01- 5,00 Makale IF 5,01- 10,00 Makale.
Temel Matematik 2 Diziler ve Seriler Temel Matematik 2 Diziler ve Seriler Ocak 2016 İ stanbul Üniversitesi Prof. Dr. Ergün Ero ğ lu İ Ü İ şletme Fakültesi.
Su Ürünleri YetiştiriciliğinİN TEMEL ESASLARI
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
BALIK HASTALIKLARI 14. Hafta.
Balık Üretiminde YEM VE ÜRETİM TEKNİKLERİ
Balık Üretiminde YEM VE ÜRETİM TEKNİKLERİ
KAYNAKLAR (7-14. haftalar)
Türkiye Sağlık İnsangücü (13) Epidemiyoloji Dersi (EBE 211-AHE 307)
Beden Eğitimi ve Sporun Genel Eğitim İçindeki Yeri
Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Sinop
ÖĞRENCİ STAJ RAPORU LABORATUVAR
BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta.
B.KENANOĞLU1, T. ÇELİKKOL1, S.AKAN1, H.YETİŞİR2, D.KELEŞ3, İ. DEMİR1
BEDEN EĞİTİMİ VE SPORUN TEMELLERİ
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
Temel Matematik 2 9-Seriler Ocak 2016 İstanbul Üniversitesi
Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ
Malzeme Bilimi (MHN2110) Dersin Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre YALAMAÇ
LEVREK Dicentrarchus labrax
Şekil 1. Fındık turplarının arazideki görünümü
İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ
Su Ürünleri YetiştiriciliğinİN TEMEL ESASLARI
KOYUN - KEÇİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
Dünyada ve Türkiye’de Su Ürünleri Üretimi
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
TARIMDA ÖRGÜTLENME VE KOOPERATİFÇİLİK DERS NOTLARI
YAVRU YETİŞTİRME Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Temel Esasları
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Dünyada ve Türkiye’de Su Ürünleri Üretimi
TOROS ÜNİVERSİTESİ 2017/2018.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Su Canlılarında Üreme Balık Biyolojisi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TARIMDA ÖRGÜTLENME VE KOOPERATİFÇİLİK DERS NOTLARI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TARIM EKONOMİSİ ve İŞLETMECİLİK DERS NOTLARI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Kuluçka Levrek üretimi için tesislerde yumurtaların inkübasyon işlemi, göz açıklığı μ arasında değişen, lt hacmindeki inkübatörlerde yapılmaktadır.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Su ürünleri AVCILığı 14. Hafta.
Tarım Tarihi ve Deontolojisi Dersi 1.Hafta
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KONTROLLÜ KOŞULLARDA BALIK ÜRETİMİ BALIK BİYOLOJİSİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
‘‘KARİYERİNDE BAŞARI SENİN ELİNDE’’
TARIM EKONOMİSİ ve İŞLETMECİLİK DERS NOTLARI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
HAYVAN YETİŞTİRME VE BESLEME
Sunum transkripti:

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ Türkiye’de yetiştiriciliği yapılan türler: Çipura (Sparus auratus) Levrek (Dicentrarchus labrax) Mersin (Huso ve Acipenser türleri) Kalkan (Scophtalmus maximus) Sarıkuyruk (Seriola dumerilii) Orkinos (Thunnus thynnus) 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ 9. Hafta

Kaynak: Su Ürünleri, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1242,Editör: Prof. Dr. Hijran YAVUZCAN 1. Hafta