ÇANAKKALE SAVAŞ OBJELERİ VE RESİMLERİ SERGİSİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İlkim Yiğit Gen.Mdr.Yrd..
Advertisements

ÇANAKKALE 1915 Övün, ey Çanakkale, cihan durdukça övün!
GEZİ PARKI ARAŞTIRMASI
KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
YENİ KOOPERATİFÇİLİK HAREKETİ
EKONOMİK GÖSTERGELER Gayri Safi Milli Hasıla(2007): 658 Milyar ABD Doları İthalat(2008) : 201,8 Milyar ABD Doları İhracat(2008) : 132 Milyar ABD Doları.
AB TÜRKİYE ODA FORUMU TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYONU Dr. Mustafa LALE Sanayi Dairesi Başkanı 16 Kasım 2009, İSTANBUL.
MARKA YÖNETİMİ HAFTA IV. Türkiye’nin Marka Değerleri 1972 tarihli Dünya Kültürel ve Doğal Mirasının Korunmasına Dair Sözleşme çerçevesinde evrensel değerlere.
GEÇMİŞTE VE GÜNÜMÜZDE PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA TOPLU ANKET SONUÇLARI DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ, KÜTAHYA GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP HARRAN ÜNİVERSİTESİ,
İlçemizde tüm okullarda ödül yönergesi Eğitim – Öğretim yılında uygulanmaya başlanmıştır.Tüm okullar her iki dönemde de ziyaret edilerek önce.
“KURTULUŞ SAVAŞI DESTANI” MÜZİKALİ DUYGULU ANLAR YAŞANDI Tarsus Belediyesi tarafından organize edilen Kültür ve Turizm Bakanlığı Şanlıurfa Devlet.
YEREL DİPLOMASİNİN DÜNYA VE BÖLGE BARIŞINA KATKILARI Stari Grad Belediyesi Saraybosna Aralık, 2013.
OKUL RUH SAĞLIĞI PROJELERİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİNE HOŞ GELDİNİZ 01 MART 2011.
MİLLİ MÜCADELE (KURTULUŞ SAVAŞI).
EŞKULEMATİK.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI.
İSKENDERUN AK PARTİ KADIN KOLLARI FALİYETLERİ
İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından Küresel Turizm Merkezi İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenmekte olan “İstanbul’da Turizm Merkezlerinin.
Bünyamin GÜNAYDIN ( Sınıf Öğretmeni )
EURO 2016 TÜRKİYE Onur KILIÇ. UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası.
2015 YGS BAŞVURU İŞ LEMLERİ BAŞVURU TARİHLERİ 19 5 OCAK- 19 OCAK 2015 (Bu tarih kesinlikle uzatılmayacaktır.) Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Tarih:
EĞİTİM FAALİYETLERİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 4/C SINIFI Eğitim-Öğretim Yıllı İkinci Dönemi.
TÜRKİYE’DE İLLER BAZINDA BİNA İNŞAATI VERİLERİ YARDIMIYLA GIS ORTAMINDA YAPILAŞMANIN ŞEHİRLERE ETKİSİNİN İNCELENMESİ.
ULU ÖNDER ATATÜRK ’DEN GÜNÜMÜZE EĞİTİM
2014 YGS BAŞVURU İŞLEMLERİ MEHMET NİYAZİ ALTUĞ ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ.
MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKUL VE KURUMLARINDAKİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARI DURUMLARI AÇIKLAMALAR 1. Bu çalışma, Meslekî ve.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.

Bu Müze Çanakkale-İzmir yolu üzerinde Ayvacık İlçesi Küçükkkuyu Beldesinde bulunmaktadır. Zeytinin anavatanı olan ve altı bin yıldır zeytinyağı üretilen.
GENELGE VE KONGRELERİN ÖNEMLERİ
TM (EA) PUAN TÜRLERİ YGS – LYS Bİ LGİ
Ali MUHÇİ Şube Müdürü 20/03/2015
BEŞİKTAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
AİLE ve DİNİ REHBERLİK BÜROSU
ÖĞRETİM YILI LYS BAŞARI TABLOSU.
İletişim fakültesi ŞEHİRLER VE İMAJLAR: MARKA ŞEHİR OLMA SÜRECİNDE TÜRKİYE’DE MALATYA İMAJI.
Türkiye İnovasyon Hafta sı İnovasyona ve katma değere dayalı ekonomiyi ülkenin geleceği olarak gören ve bu konuda önemli yatırımlar yapan TEB, dört yıldan.
ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI
“Hizmet Yoluyla Barış” BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ FAALİYETLERİ.
ANTARES AVM KENTPARK AVM ANKAMALL AVM FORUM ANKARA PANORA AVM AGORA AVM ÖZDİLEK AVM OPTİMUM AVM VİAPORT AVM CAPİTOL AVM PALLADİUM AVM CARREFOUR CEVAHİR.
COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ:.
ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME SÜRECİ
Kurulduğu 1993 yılından günümüze kadar, otuz yıllık mesleki birikimin önderliğindeki deneyimli ve dinamik kadrosu, zengin bitki çeşitlerine sahip fidanlığı.
KÜLTÜR VE KÜLTÜRÜN ÖĞELERİ
ADIM ADIM TÜRKİYE BATUHAN ÖZDEM.
60. YIL ANADOLU İLKOKULU SU KAŞİFLERİ MAVİNİN KORUYUCULARI.
LALA HÜSEYİN PAŞA İLKOKULU (Çocuğunuzun ikinci yuvası)
Demokrasi Nöbeti Araştırması Meydanların Profili 26 Temmuz 2016.
TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU ÜNİLİG KURA ÇEKİMİ
ÇANAKKALE SAVAŞI. ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI SEYİT ONBAŞININ GÜLLEYİ KALDIRMASI.
Karizmashow ; Basketbolu, akrobasi – cimnastik – trampolin - dans ve animasyonlar ile birleştiren profesyonel bir gösteri ekibidir. Gösterilerimiz müzik.
EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
MODA TASARIMCILIĞI.
ÇELTİKÇİ İLKÖĞRETİM OKULU ATATÜRK'ÜN HAYATI.
Atatürk Anıtları ve Heykeltıraşları
GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ DERECE EKİBİ SU FESTİVALİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
KURTULUŞ SAVAŞI’NDA TÜRK KADINI. Dünyada hiç bir milletin kadını "Ben Anadolu Kadınından fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu.
KURTULUŞ SAVAŞI’NDA TÜRK KADINI. Dünyada hiç bir milletin kadını "Ben Anadolu Kadınından fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu.
ANKARA ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİNİ ZİYARET.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

ÇANAKKALE SAVAŞ OBJELERİ VE RESİMLERİ SERGİSİ

ÇANAKKALE SAVAŞ OBJELERİ VE RESİMLERİ SERGİSİ Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümde YEREL HİZMETLER PROJE ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE EĞİTİM VAKFI Şehitler Diyarı’ndan yurdun dört bir yanına büyük bir kültür hizmeti sunuyor.   YEREL HİZMETLER PROJE ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE EĞİTİM VAKFI’ na ait “ÇANAKKALE SAVAŞ OBJELERİ VE RESİMLERİ SERGİSİ”, yurdun dört bir yanında ziyaretçileri ile buluşuyor. Valiliklerin, belediyelerin, okulların ve alışveriş merkezlerinin katkılarıyla, tüm Türkiye’yi dolaşan sergimiz; bugüne kadar çok sayıda ile – ilçeye ulaşarak gittiği her yerde halktan büyük ilgi gördü.  “ÇANAKKALE SAVAŞ OBJELERİ VE RESİMLERİ SERGİSİ”, Çanakkale ruhunu yaşatmak üzere hazırlanmış bir sosyal sorumluluk projesidir. Çanakkale Savaşı’ndan günümüze kalabilmiş orijinal harp malzemelerini, kişisel objeleri, görselleri , 20 pano ve 20 vitrinden oluşan sergimiz , bu büyük zaferin izlerini ziyaretçilerine yeniden yaşatıyor. 1915’de çeşitli etnik kökene ve inanç gruplarına mensup askerlerin birlik ve beraberlik içinde, vatan savunması için nasıl omuz omuza savaştıklarını bir kez daha gözler önüne seriyor. Ve şimdi… Şehit düşen 253 bin vatan evladının anıları, Çanakkale’ye ulaşamayan vatandaşlarımızın ayağına geliyor!.. “ÇANAKKALE SAVAŞ OBJELERİ VE RESİMLERİ SERGİSİ ”, değerli destek ve katkılarınızla, iliniz veya ilçeniz halkıyla buluşmaya hazır. Sergimizin kurulumu, masalarından örtülerine ve her türlü çevre düzenlemesine kadar tarafımızca gerçekleştiriliyor. Valiliğiniz, Belediyeniz, Okulunuz veya Alışveriş merkezinizce gösterilen uygun kapalı alanlara rahatça kurulabiliyor ve dilediğiniz sürece halkın ziyaretine açık kalıyor. Şehitler Diyarı’ndan yurdun dört bir yanına uzanan bu büyük tarih yolculuğunda sizler ile de birlikte olmak en büyük dileğimiz.   ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 102. YILINDA EL ELE! SERGİMİZİN VİDEOLARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ www.youtube.com/channel/UC83f2e1CsVlNkKWrmWx_iHw/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd

SERGİMİZE EV SAHİPLİĞİ YAPAN DUYARLI KURUMLAR ANKARA ARCADİUM AVM ANKARA ATLANTİS AVM İSTANBUL AİRPORT AVM İSTANBUL ATLASPARK AVM İSTANBUL WİNGS AVM KONYA KULESİTE AVM İZMİR ÜNİVERSİTESİ KONYA KARATAY ÜNİVERSİTESİ ANKARA PURSAKLAR İLKÖĞRETİM AYDIN BAŞAK KOLEJİ GAZİANTEP SANKO OKULLARI TED ANKARA KOLEJİ TED İZMİR KOLEJİ TED RÖNESANS KOLEJİ İSTANBUL BARTIN BELEDİYESİ ÇATALCA BELEDİYESİ İSKENDERUN BELEDİYESİ TRABZON ORTAHİSAR BELEDİYESİ TRABZON VAKFIKEBİR BELEDİYESİ ATAŞEHİR ADIGÜZEL EĞİTİM KURUMLARI ATAŞEHİR DENİZATI EĞİTİM KURUMLARI BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İSTANBUL BAHÇEŞEHİR KAMPÜSÜ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ KAMPÜSÜ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İSTANBUL BJK ÇİLEKLİ KAMPÜSÜ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANKARA KAMPÜSÜ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSA KAMPÜSÜ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSA MODERN KAMPÜSÜ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÇORLU KAMPÜSÜ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ EDİRNE KAMPÜSÜ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İZMİR KAMPÜSÜ DOĞA KOLEJİ İSTANBUL BAŞAKŞEHİR DOĞA KOLEJİ İSTANBUL BATIŞEHİR DOĞA KOLEJİ İSTANBUL BAĞCILAR DOĞA KOLEJİ İSTANBUL GÜNEŞLİ DOĞA KOLEJİ İSTANBUL HALKALI (OXFORD) İSTANBUL ACIBADEM TÜRK TELEKOM ORTA OKULU İSTANBUL BOSTANCI ATATÜRK ORTA OKULU İSTANBUL ÇEKMEKÖY YİĞİT KOLEJİ İSTANBUL ERENKÖY ZİHNİ PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU İSTANBUL FENERBAHÇE KOLEJİ İSTANBUL FLORYA BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İSTANBUL FMV AYAZAĞA IŞIK OKULLARI İSTANBUL FVM NİŞANTAŞI IŞIK OKULLARI İSTANBUL İTÜ GVO BEYLERBEYİ KAMPÜSÜ İSTANBUL SEVİNÇ KOLEJİ ATAŞEHİR KAMPÜSÜ İSTANBUL SEVİNÇ KOLEJİ GÜRPINAR İSTANBUL TERAKKİ VKF. ŞİŞLİ TERAKKİ LEVENT KAMPÜSÜ İSTANBUL TERAKKİ VKF. ŞİŞLİ TERAKKİ TEPEÖREN KAMPÜSÜ İSTANBUL TUZLA ŞEHİR KOLEJİ İSTANBUL 60. YIL ANADOLU İLKÖĞRETİM İSTANBUL MEV KOLEJİ BÜYÜKÇEKMECE KAMPÜSÜ İSTANBUL KÜLTÜR KOLEJİ MEKTEBİM OKULLARI İSTANBUL ATAKENT KAMPÜSÜ MEKTEBİM OKULLARI İSTANBUL AVCILAR KAMPÜSÜ MEKTEBİM OKULLARI İSTANBUL BAHÇEŞEHİR KAMPÜSÜ MEKTEBİM OKULLARI İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ KAMPÜSÜ MEKTEBİM OKULLARI İSTANBUL ÜMRANİYE KAMPÜSÜ

SERGİ AÇILIŞLARIMIZDAN KARELER ACIBADEM 60. YIL ANADOLU İLKÖĞRETİM OKULU ( KADIKÖY İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞB. MDR. VE ÇEVRE OKULLARDAKİ YÖNETİCİLERİN KATILIMI) TRABZON VAKFI KEBİR BELEDİYESİ ( GAZİLERİMİZ , BELEDİYE BAŞKANI , KAYMAKAM , ÖĞRENCİLER VE HALKIN KATILIMI) ACIBADEM TÜRK TELEKOM İLKÖĞRETİM OKULU ( ÜSKÜDAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MDR. VE ÇEVRE OKULLARDAKİ YÖNETİCİLERİN KATILIMI) AYDIN ÖZEL BAŞAK KOLEJİ ( AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ , ŞUBE MÜDÜRLERİ VE BASIN MESUPLARI) TED İZMİR KOLEJİ ( ÇEŞME KAYMAKAMI, İZMİR MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLERİ VE BASIN MESUPLARI) TRABZON VAKFI KEBİR BELEDİYESİ ( GAZİLERİMİZ , BELEDİYE BAŞKANI , KAYMAKAM , ÖĞRENCİLER VE HALKIN KATILIMI) www.youtube.com/channel/UC83f2e1CsVlNkKWrmWx_iHw/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd

SERGİ AÇILIŞLARIMIZDAN KARELER FENERBAHÇE KOLEJİ ( ATAŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞB. MDR. , TÜRKİYE GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFI BAŞKANI ) ATAŞEHİR ADIGÜZEL KOLEJİ ( ATAŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MDR. VE ÇEVRE OKULLARDAKİ YÖNETİCİLERİN KATILIMI) ÇORLU BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ( ÇORLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE ŞUBE MÜDÜRLERİNİN KATILIMI) AYDIN ÖZEL BAŞAK KOLEJİ ( AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ , ŞUBE MÜDÜRLERİ VE BASIN MESUPLARI) TRABZON ORTAHİSAR BELEDİYESİ ( BELEDİYE BAŞKANI , KAYMAKAM , ÖĞRENCİLER VE HALKIN KATILIMI) BARTIN BELEDİYESİ ( BELEDİYE BAŞKANI , KAYMAKAM , GARNİZON KOMUTANI , ÖĞRENCİLER VE HALKIN KATILIMI) www.youtube.com/channel/UC83f2e1CsVlNkKWrmWx_iHw/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd

İSTANBUL ATLASPARK AVM AVM ÇALIŞMALARIMIZ ANKARA ARCADİUM AVM BURSA KENT MEYDANI AVM ANKARA ATLANTİS AVM İSTANBUL ATLASPARK AVM KONYA KULE SİTE AVM

ÇANAKKALE SAVAŞ OBJELERİ VE RESİMLERİ SERGİSİ

SERGİMİZ , KURULDUĞU HER YERDE ZİYARETÇİLER TARAFINDAN UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURUYOR…

20 VİTRİN, 20 PANO…   ORİJİNAL HARP MALZEMELERİNDEN OLUŞAN EŞSİZ BİR SERGİ!

OBJELERİMİZDEN KARELER

OBJELERİMİZDEN KARELER

SERGİMİZDEN KARELER

SERGİMİZDEN KARELER SERGİMİZDEN KARELER

SERGİMİZDEN KARELER