Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GENEL OLARAK Ana kart Nedir? Ana kartın Yapısı
Advertisements

Ses Kayıt Sistemi.
GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır Barkod Okuma Hızlı ve Doğru Veri Girişi İşletim Sistemi Microsoft Windows CE.net 5.0 İletişim.
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
WEB 2.0 Hazırlayan: Merve Altıparmakoğlu Numara:
Yeni Arayüz OvidSP Kullanım Kılavuzu
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
ANDROID işletim sistemi
ANDROİD Android, Google, Open Handset Alliance ve özgür yazılım topluluğu tarafından geliştirilen, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları için geliştirilmekte.
BİLGİ TEKNOLOJİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI
Merhaba ben Abdullah Alp ASLAN Globax Firması Yöneticisiyim
 BurnAware  FreeDiscBurner  ExpressBurn  UltraIso  WinIso  ImgBurn  DeepBurner  CdBurnerXp  Nero.
Hazırlayan: Kübra AYAN
Sosyal Ağların Eğitim Amaçlı Kullanımı
SmartWatch(SW) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal Emrah.
AirTies Teknolojisi Bülent Çelebi, CEO
DENETİM MASASI Windows XP - 7.
NAVİGASYON NAV-750 TV Harita ve Yazılım Özellikleri • Türkiye adres yapısına özel MIREO Don’t Panic navigasyon yazılımı ve TELEATLAS haritası • 81 il.
Profesyonel Sunum Programları Mustafa Kemal YALINKILIÇ
ETwinning Twinspace Kullanımı Nisan 2014.
Mimio İle İnteraktif Eğitim
E-postanın nasıl kullanılır?
Hayat boyu öğrenme programı
DENETİM MASASI   Kendimize ait olan bir bilgisayarın özelliklerini görmek ve çeşitli ayarlamalar yapmak için DENETİM MASASI kullanılır.
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
Google Glass Nedir? "Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknoloji" adı verilen teknolojinin uygulandığı Google Gözlüğü sanal aleme açılan üçüncü bir göz olarak.
Denetim Masası Ms. Windows 8.1
Google Glass Damla AKDULUM Gizem Sahime DERTLİ Burak KARADAŞ
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
Yrd. Doç. Dr. M. Emin Mutlu H. Umut Yenigün Nazan Uslu
Satış Odağı Şık ve Renkli Tasarım 12.1mm inceliğinde ve 3,14” ekran boyutuna sahip.
VLC MEDİA PLAYER.
Bilgisayara bilgilerimizi saklayabiliriz.
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
Bilişim İletişim Araçları
Ford Fiesta Fizy Projeler tekil kullanici sayfa gösterimi ziyaretçi Sitede geçirilen ortalama süre 46dk Rakamlarla fizy.
#TweetCar Autoshow – İÇERİK 01 – Kampanya Yapısı 01 / İletişim Hedefi 02 / Hedef Kitle 03 / Yaratıcı Fikir 04 / Fikrin Nasıl.
İçindekiler Notebook Netbook Ultrabook Tablet Phablet.
WEB 2.0 KAVRAMI TEKNOLOJİLERİ ARAÇLARI
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
Mobil İletişimin Gelişimi
Sosyal Medya Kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımlar bütünüdür.  Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı),
SOSYAL MEDYA İLE PAZARLAMA
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
1. WİNAP 2. GOM PLAYER 3. WİNDOWS MEDİA PLAYER 4. AIMP.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
BİLGİSAYAR TEMEL KAVRAMLAR
Bir telefon daha nasıl olabilir ? Samsung,Apple ile rekabetini devam ettirebilmek için yeni amiral gemisinin çalı ş malarına devam ediyor.Yeni ş ık tasarım.
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
Günümüzde, kullanıcılar sıradan bir akıllı telefondan daha fazlasını bekliyor ve tüm mobil görüntüleme deneyimlerini genişletmek istiyorlar. 7” genişliğinde.
*Display: 5.29" in actual measurement. Geniş ve TaşınabilirKolay Kulllanım - El Hareketi Algılama - S Planner Görüntü Alma ve OluşturmaHızlı ve Güçlü.
Satış Odağı Gelişmiş ve Rahat Mesajlaşma Geniş QWERTY klavye ve 2.8” Dokunmatik ekran.
Wave II sunduğu özellikleri ve servisleri ile çok daha rekabetçi Güçlü Özellikler HSDPA / 5MP 3.7” WVGA SUPER LCD t9 Trace Klavye 1GHz AP (Humming Bird)
Güçlü İşlemci & Performans 800MHz güçlü işlemcisi sizlere - Sorunsuz ve hızlı bir şekilde internette gezinme - Eşzamanlı uygulama kullanımı ile birden.
I.Dönem II.Yazılı Çalışma Notları
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
HYTERA PD365LF.
HER ZAMAN ÇEVRİM İÇİ OLUN
Canon'un güçlü kurulum projektörü geniş veya iyi aydınlatılan toplantı odaları için idealdir. Canon'un zengin özelliklere sahip öncü WUXGA kurulum projektörü.
SOSYAL MEDYA.
Ares Bilişim Sistemleri
My Work İş Teknolojileri
THE WEB 2. 0 TOOLS CIRCLE GOOGLE DRIVE TRAINING OF GROUPS Clouds Tech
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
PowerPoint'e Hoş Geldiniz
Zorbalık Nedir? Bir kişinin, kendisinden daha güçlü bir ya da daha fazla kişi tarafından, kasıtlı olarak, sürekli biçimde olumsuz eylemlere maruz bırakılmasıdır.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Sunum transkripti:

Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada Metal pil kapağı ile özel bir tasarım Dokunması ve kullanımı kolay zarif tuş takımı

Rahat ve Zengin İletişim Popüler sosyal ağlar için yerel uygulamalar Sosyal Paylaşım Sitelerine (Twitter ve Facebook ) kolay erişim Update edilebilir widgetlar Palringo IM (Anlık mesajlaşma), Gtalk, AIM

Basit ve Kullanışlı Arayüz Sık kullanılan menülere ve uygulamalara kolay erişim Sık kullanılan özelliklere bir ekranda erişim İndirilebilen temalarla font ve arkaplan çeşitliliği

Gelişmiş Müzik Deneyimi Müzik çalar sayesinde ses dosyalarını telefonunuzdan oynatın. 3.5mm kulaklık girişi ile profesyonel kulaklıklarınızı da kolaylıkla kullanabilirsiniz. RDS destekli FM radyo Radyo Bilgi Servisi (RDS) ile telefonunuzda radyo programının ismini dinlediğiniz parça bilgilerini görüntüleyin.

Rahat ve Zengin İletişim Sade ve şık tasarım Metalik çerçevesi ve metal pil kapağı ile dikkatleri üzerine çekiyor.. Rahat ve Zengin İletişim Yerel uygulamalara ve popüler sosyal Network Sitelerine kolay ulaşım imkanı sunar. Anında mesajlaşma servislerini kullanımınıza sunar. (Palringo IM, Gtalk, AIM)) Basit ve Kullanışlı Arayüz. ▶ Akıllı Ana Ekran / Yüklenebilir Temalar Sık kullanılan uygulamalara kolay bir biçimde ulaşabileceğinizi gösterir. Yeni arayüzü ile tüm uygulamaları kolay ve hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Gelişmiş Müzik Deneyimi Canlı ve daha kaliteli ses özelliği ile size keyifli bir müzik deneyimi sunar. Günün her saati FM radyonuz yanınızda. 3.5 mm standart kulaklık girişi ile profesyonel kulaklığınız ile kullanabilir, hoparlör takabilir ve isterseniz araç ses sisteminizle entegre edebilirsiniz.

Çoklu Codec Desteği - Ses : MP3/AAC/AAC+/eAAC+/AMR Kamera 3MP FF Çoklu Codec Desteği - Ses : MP3/AAC/AAC+/eAAC+/AMR MIDI/SP-MIDI/ i-melody/WAV - Video : MPEG4 / H.263/ - Resim : JPEG/GIF/A-GIF/PNG/WBMP FM radyo (RDS) Diğerleri - 3.5mm Kulaklık Girişi - Zengin SNS Desteği : Yerel SNS (Twitter, Facebook) Instant Messenger (Palringo IM, Gtalk, AIM)) - Geliştirilmiş Oyunlar - Google Arama - E-posta Kurulum Sihirbazı - 1000EA Rehber Giriş - Paragon UX(Arayüz) - Sahte arama, Acil durum mesajı, Çevrimdışı modu - Mobil İzleyici v1.0 - Otomatik Zaman Ayarlama, T9 Tahmin Şebeke EDGE (850/900/1800/1900) Boyutlar 112.2x46.7x11.9 Ağırlık 90g (with standard battery) Ekran 2.2” 240x320 260K TFT Batarya (Standart) Li-on 960mAh Bağlantı USB 2.0 BT EDR v2.1 Hafıza 50MB + microSD (16GB ’a kadar )