FİRMA TANITIMI www.hayatelektromekanik.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
Advertisements

UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
CF-C Konfor ve Performansta En Yüksek Standartlar.
Enerji Performans Uygulamaları,
FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı,
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞI
Otomasyonlu imalat, büyük miktarlardaki konut ihtiyacına cevap verir.
İKLİMLENDİRME ESASLARI
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Konutlarda Isınma -.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Klima Nedir?.
GİRİŞ Genel İster bireysel sistem, ister merkezi sistem olsun ısıtıcı ve soğutucu cihazların uygun büyüklükte seçilmesi gerekir. Her oda veya mahali, ısıtma.
Firma Tanıtım Sunumu.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
ISI YALITIMI.
BİO-TEK ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK
İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ VE TEST AYAR VE DENGELEMENİN (TAD) ENERJİ VERİMLİLİĞİNE ETKİLERİ Dr. Mustafa BİLGE.
KLİMALI RADYATÖR Ev yada iş yerinizdeki her bir radyatör artık birer klima olacak KLİMATÖR yada İKLİMATÖR.
TTGV Çevre ve Enerji Verimliliği Destekleri
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
.xxx. Eğitim ve Araştırma Hastanesi
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Daire İstasyonları ile Merkezi Sistemlerde Anlık Sıcak Su Üretimi
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Mustafa Salman Pazarlama Müdürü 16 Eylül 2014 İstanbul
SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ NASIL SAĞLAYABİLİRİZ? 1
Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
The art of Engineering The art of Engineering.
YAKITLAR VE ISITMA sistemlerinde ENERJİ VERİMLİLİĞİ
Vizyon Misyon Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti ile Tesis Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri sektöründe Türkiye’ de örnek şirket.
AKILI EV SİSTEMİ.
ÜRÜN FİYATLARI Fiyat listelerini görebilmek için Acrobat Reader yüklemeniz gerekiyor klima, kombi fiyat, klima fiyatları, klima fiyat, pompa fiyat, dalgıç.
DESIGNED BYSUPPORTED BYIMPLEMENTED BY Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı SOLAREX15 İstanbul 10 Nisan 2015 Mustafa SALMAN Marketing Manager.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Isıtma Sistemlerinin Otomasyonu ve İnternet Üzerinden Kontrolü 2 Şubat 2007 KÜTAHYA İrfan ATABA޹ Mevlüt ARSLAN¹ İbrahim UZUN² İrfan ATABA޹ Mevlüt ARSLAN¹.
ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE, yapının taşıyıcı sistemi içinde görev almayan ve hafif malzemelerle yapılan prefabrike bir cephe elemanıdır. Görevleri: Dış duvarın.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
Hayat Sebla Blokları D Blok Kat:3 Kiralık Fırsat Daire
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
YEŞİL BİNALAR ve MODERN SARAYLAR PROJESİ
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
ECZACIBAŞI TOPLULUĞU. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK YAKLAŞIMIMIZ.
ENERJİ VE TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ Ahmet Arısoy
Su arıtma sektöründe her zaman ilkleri hedefleyen ova su arıtma ev tipi su arıtma ve atık su arıtma departmanlarını aynı çatı altında bir araya getirerek.
Evaporatif Klima Erdinç Klima Düşük Maliyet Enerji Tasarrufu Çevre Dostu Çok Kolay Montaj Tüm hakları saklıdır © Erdinç Klima 2009.
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
VRF SİSTEMLER İLE MERKEZİ SİSTEMLERİN KARŞILAŞTIRILMASI TMMOB MAKINA MUHENDISLERI ODASI ADANA SUBE 
GÜMÜŞTAY APARTMANI. BİNA ÖZELLİKLERİ  ADRES: İstanbul, Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Amiralorbay Caddesi  Betonarme karkas, temel ve taşıyıcı sistemde.
BÖLÜM-5.2 ISI POMPALARI VE UYGULAMALARI
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
KISA TANITIM İntessa Yapı Tasarım Islak Hacim ve Otel Banyo Ekipmanları olarak , Paslanmaz ve krom banyo aksesuarları, otel odaları için oda ekipmanları.
MUTFAK İÇİN TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON PLANI
ISI POMPASI HAZIRLAYAN : Birkan KÖK.
İKLİMLENDİRME ESASLARI
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KAT ISITMASI Kat kaloriferi.
BAYAR TEKNİK 1.
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
2018 Yılı Devam Eden Projeler
KOMBİ Kombi nedir ? Doğalgaz ve LPG yakan,
2018 Yılı Devam Eden Projeler
HOŞGELDİNİZ HAZIRLAYAN : BERAT ÖZBEY GEÇİOĞLU MAKİNA MÜHENDİSİ
Sunum transkripti:

FİRMA TANITIMI www.hayatelektromekanik.com

HAKKIMIZDA www.hayatelektromekanik.com HAKKIMIZDA Hayat Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. uzun yıllar mekanik tesisat sektöründe faaliyet gösteren ve kurumsal yapılarda üst düzey yöneticilik yapan bir grup mühendisin, teknik ve ticari birikimlerini taşıyarak kurduğu genç ve dinamik bir firmadır. Firmamız, mekanik tesisat sektörüne yönelik geniş bir yelpazede makina, malzeme ve ekipman satışı yapmakta olup, müşterilerine “Fiyat - Kalite - Fayda“ ilişkisi içerisinde profesyonel satış, danışmanlık ve servis hizmetleri de sunmaktadır Çalışan memnuniyetini önceleyen, müşteri memnuniyetine odaklı firmamızda; insani etik değerler, mühendislik sorumluluğu ve çevreye duyarlılık referans alınmaktadır. www.hayatelektromekanik.com

FİRMA PROFİLİ www.hayatelektromekanik.com FİRMA PROFİLİ Firma Adı: Hayat Elektromekanik San. ve Tic. Ltd. Şti. Adres: Tatlısu Mah. Tezcan Cad. No: 50/11 Ümraniye – İstanbul / TÜRKİYE Telefon: +90 216 540 32 40 Faks : +90 216 540 32 40 E posta: bilgi@hayatelektromekanik.com İnternet: www.hayatelektromekanik.com Vergi Dairesi: Sarıgazi Vergi Numarası: 460 044 1059 Ticaret Sicil No: 805292 Mersis No: 0460044105900014 Kuruluş Tarihi: 20.01.2012 Faaliyet Alanı: Mekanik tesisat sistemleri malzeme tedarik ve satışı www.hayatelektromekanik.com

VİZYON – MİSYON - DEĞERLER   VİZYON Uluslararası alanda faaliyetleri olan, Dünya’nın en güvenilir ve hızlı satış, danışmanlık ve satış sonrası hizmetler firması olmak. MİSYON Değerlerimiz ışığında, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize yüksek kalite standartlarında satış, danışmanlık ve servis hizmetleri sunmak. DEĞERLERİMİZ Evrensel insani değerler ve mühendislik etiği Toplumsal sorumluluk ve çağdaşlık Sözlü ve yazılı akitlere sadakat Çevreye duyarlılık Çalışan memnuniyeti önceliği Müşteri odaklılık Şeffaf iletişim Yetkinlik ve geleneklere bağlılık Kalite ve yüksek standartlar Yenilikçilik ve yaratıcılık Takım çalışması ve girişimcilik www.hayatelektromekanik.com

KALİTE POLİTİKAMIZ www.hayatelektromekanik.com KALİTE POLİTİKAMIZ Sunduğumuz hizmetlerle; çalışan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan, müşterileriyle ilişkilerini sürekli geliştiren, paydaşlarının çıkarlarını gözeten, adil; çalışanlarının ve hizmetlerinin güvenliği için tavizsiz; geleneği unutmadan, çağdaş ve yenilikçi; teknolojik gelişmeleri takip eden, topluma, çevreye saygılı ve katkıda bulunan; önleyici tedbirler üzerinden sorun çıkma ihtimalini azaltan ve ortaya çıkabilecek sorunların çözümünde istekli, kolaycı ve hızlı davranan; çalışanlarının gelişimine önem veren, eğitime ve geleceğe sürekli yatırım yapan; kalite yönetim sisteminin sürekliliğini ve etkinliğini modern yönetim tekniklerini uygulayarak sağlayan, ölçen ve iyileştiren, yeniliklere açık bir firmayız. Firmamız; nitelikli teknik personeli, yerel ve yurtdışı çalışma deneyimine sahip satış ekipleri, organizasyon ve koordinasyon kabiliyeti, sahada hızlı mobilizasyon imkanları, sorun çözme becerisi, iletişim yeteneği ve raporlama disiplini ile hizmet verdiği müşterilerin projelerinde uygulama standartlarını yükseltmek amacındadır. www.hayatelektromekanik.com

HİZMETLERİMİZ www.hayatelektromekanik.com HİZMETLERİMİZ Mekanik tesisat sektöründe faaliyet gösteren ; evsel, ticari ve endüstriyel uygulamalar yapan firmalara aşağıdaki alanlarda hizmet vermektedir: Satış Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Satış Hizmetleri Lojistik Hizmetleri Yönetimi Satış Sonrası Destek – Servis Hizmetleri www.hayatelektromekanik.com

SATIŞ FAALİYET ALANLARIMIZ Isıtma Sistemleri Soğutma Sistemleri Klima Sistemleri (Bireysel ve Hafif Ticari Tip Sistemler) Klima Sistemleri (Ticari ve Endüstriyel Sistemler) Klima Santralleri ve Havalandırma Sistemleri Fan Sistemleri Hava Dağıtım Elemanları Pompa Sistemleri Yangın Sistemleri Boyler ve Tank Sistemleri Seperatör Sistemleri Su Deposu Sistemleri Baca ve Filtre Sistemleri Isı Yalıtım ve İzolasyon Malzemeleri Güneş Enerjisi Sistemleri (Solar Termal Sistemler) Güneş Enerjisi Sistemleri (PV – Fotovoltaik – Günışığı Aydınlatma Sistemleri) Arıtma Sistemleri www.hayatelektromekanik.com

ISITMA SİSTEMLERİ www.hayatelektromekanik.com ÜRÜN GRUPLARI Kombiler Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar Gaz Yakıtlı Kalorifer Kazanları Katı Yakıtlı Kalorifer Kazanları Endüstri Kazanları - Akışkan Yataklı Kazanlar -Biyokütle Kazanları -Atık Isı Kazanları -Sıvı ve Gaz Yakıtlı Kazanlar Brülörler Kat Kaloriferleri Kuzineli ve Şömineli Kalorifer Sobaları Ekonomizörler Isıtma Sistemleri Enerji Tasarruf Kitleri Isıtma Sistemleri Otomatik Kontrol Cihazları Daire Giriş / Kat İstasyonları Ultrasonik Isı Sayaçları Isı Eşanjörleri Panel ve Alüminyum Radyatörler, Havlupanlar Doğalgazlı Radyant Isıtıcılar Elektrikli Radyantlar Doğalgazlı Sıcak Hava Üreteçleri Doğalgazlı Sobalar, Doğalgazlı Şömineler Termostatik ve Köşe Radyatör Vanaları www.hayatelektromekanik.com

SOĞUTMA SİSTEMLERİ www.hayatelektromekanik.com ÜRÜN GRUPLARI Soğuk Depo Sistemleri Plakalı Soğutma Eşanjörleri Lehimli Soğutma Eşanjörleri Borulu Soğutma Eşanjörleri   www.hayatelektromekanik.com

KLİMA SİSTEMLERİ (Bireysel ve Hafif Ticari Tip) ÜRÜN GRUPLARI Bireysel ve Ticari Tip Mono Split Klima Sistemleri Bireysel ve Ticari Tip Multi Split Klima Sistemleri VRF / VRV Klima Sistemleri -Hava Soğutmalı Heat Pump / Heat Recovery Sistemler -Su Soğutmalı Heat Pump / Heat Recovery Sistemler GHP / Doğalgazla Çalışan VRF Klima Sistemleri Isı Pompaları www.hayatelektromekanik.com

KLİMA SİSTEMLERİ (Ticari ve Endüstriyel Tip)   ÜRÜN GRUPLARI Soğutma Grupları (Chiller) -Hava Soğutmalı Chiller Grupları -Su Soğutmalı Chiller Grupları -Santrifüj Chiller Grupları -Absorpsiyonlu Chiller Grupları Roof Top (Çatı) Tipi Klima Sistemleri -Heat Pump Roof Toplar -Isı Geri Kazanımlı Roof Toplar -Doğalgaz Brülörlü Roof Toplar Su Soğutma Kuleleri Evoporatif Soğutmalı Klima Sistemleri Hassas Kontrollü Klima Sistemleri Vinç Klimaları www.hayatelektromekanik.com

KLİMA SANTRALLERİ VE HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ ÜRÜN GRUPLARI Klima Santralleri VRF – DX Klima Santralleri Paket Tip Hijyenik Klima Santralleri Havuz Nem Alma Santralleri Atık Hava Temizleme Santralleri Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Üniteleri Sık Kanatlı Hücreli Aspiratörler Seyrek Kanatlı Hücreli Aspiratörler Plug Fanlı Aspiratörler Mutfak Egzost Sistemleri Kanal Tipi Sığınak Havalandırma Cihazları Hücreli Tip Sığınak Havalandırma Cihazları Radyal Isıtma Apareyleri Aksiyal Isıtma Apareyleri Hava Perdeleri Nem Alma Üniteleri Nemlendirici Üniteler www.hayatelektromekanik.com

FAN SİSTEMLERİ www.hayatelektromekanik.com ÜRÜN GRUPLARI Kanal Tipi Fanlar Çatı Tipi Fanlar Aksiyal Tip Fanlar Radyal Tip Fanlar Plug Fanlar Salyangoz Tipi Fanlar Mutfak Egzost Fanları Hücreli Fanlar Jet Fanlar Duman Tahliye Fanları Merdiven Basınçlandırma Fanları WC ve Banyo Aspiratör Fanları Sanayi Tipi Aspiratörler Tube Fanlar Vantilatör Üniteleri Fan Hız Ayar Anahtarları Fan Frekans Konvertörleri Fan Aksesuarları www.hayatelektromekanik.com

HAVA DAĞITIM ELEMANLARI ÜRÜN GRUPLARI Menfezler Anemostadlar Difüzörler Nozullar Panjurlar CAV Üniteleri VAV Üniteleri Laminar Flow Üniteleri Hepa Filtre Kutuları Plenum Kutuları Kontrol Kapakları Hava Damperleri Yangın Damperleri İzolasyonsuz Alüminyum Esnek Hava Kanalları İzolasyonlu (Cam Yünü) Alüminyum Esnek Hava Kanalları İzolasyonsuz Antimikrobiyal Alüminyum Esnek Hava Kanalları İzolasyonlu (Cam Yünü) Antimikrobiyal Alüminyum Esnek Hava Kanalları Tam Laminasyonlu İzolasyonlu (Kauçuk) Esnek Hava Kanalları Tam Laminasyonlu İzolasyonlu (Kauçuk) Hijyenik Esnek Hava Kanalları İzolasyonsuz PVC Esnek Hava Kanalları İzolasyonlu (Cam Yünü) PVC Esnek Hava Kanalları Kanal Bağlantı Aparatları, Konnektörler www.hayatelektromekanik.com

POMPA SİSTEMLERİ www.hayatelektromekanik.com ÜRÜN GRUPLARI Sirkülasyon Pompaları Santrifüj Pompalar Hidroforlar Atıksu Pompaları Yangın Pompaları / Hidroforları Yangın Jokey Pompaları Kızgın Yağ Pompaları Rotary Lobe Pompalar Varil Pompaları Mono Pompalar Domestik Pompalar Hava Diyaframlı Pompalar Çift Burgulu Hijyenik Pompalar Manyetik Kaplinli Santrifüj Pompalar Hijyenik Santrifüj Pompalar Hortum Pompaları Dozaj Pompaları ÜRÜN GRUPLARI www.hayatelektromekanik.com

YANGIN SİSTEMLERİ www.hayatelektromekanik.com ÜRÜN GRUPLARI Yangın Pompaları / Hidroforları Yangın Jokey Pompaları Yangın Vana Grupları Yangın Hidrant Sistemleri Portatif Yangın Söndürücüler Köpüklü Söndürme Sistemleri Sprinkler Söndürme Sistemleri Davlumbaz Söndürme Sistemleri Yangın Algılama ve İhbar Sistemleri Yangın Dolabı ve Hortum Sistemleri Pano İçi Mikro Söndürme Sistemleri Su Sisi Söndürme Sistemi Kuru Kimyevi Tozlu Söndürme Sistemleri Argon Gazlı Söndürme Sistemleri Novec 1230 Gazlı Söndürme Sistemleri FM200 (HFC-227ea) Gazlı Söndürme Sistemleri Karbondioksit (CO2) Gazlı Söndürme Sistemleri Yangın Kapıları www.hayatelektromekanik.com

BOYLER VE TANK SİSTEMLERİ ÜRÜN GRUPLARI Boylerler - Tek Serpantinli Boylerler - Çift Serpantinli Boylerler - Hazneli Boylerler - Twin Boylerler - Drainback Boylerler - Konfor Boylerleri - Isı Pompası Boylerleri - Boylerixler Boyler Elektrikli Isıtıcıları Akümülasyon Tankları Kapalı Genleşme Tankları Paslanmaz Proses Tankları www.hayatelektromekanik.com

SEPARATÖR SİSTEMLERİ www.hayatelektromekanik.com ÜRÜN GRUPLARI Hava Ayırıcılar Tortu Ayırıcılar Hava ve Tortu Ayırıcılar Tortu ve Pislik Ayırıcılar Hava, Tortu ve Pislik Ayırıcılar Hava, Tortu, Pislik Ayırıcı ve Denge Kabı Denge Kapları Paket Denge Kapları www.hayatelektromekanik.com

SU DEPOSU SİSTEMLERİ www.hayatelektromekanik.com ÜRÜN GRUPLARI Prizmatik Modüler 304 / 316 Paslanmaz ve Galvaniz Su Depoları Polietilen Su Depoları www.hayatelektromekanik.com

BACA VE FİLTRE SİSTEMLERİ ÜRÜN GRUPLARI Baca Sistemleri - Tek Cidarlı Baca Sistemleri - Çift Cidarlı Baca Sistemleri - Kaskad Baca Sistemleri Baca Filtre Sistemleri www.hayatelektromekanik.com

İZOLASYON - YALITIM SİSTEMLERİ ÜRÜN GRUPLARI Kauçuk Boru İzolasyonları Kauçuk Levha İzolasyonları -Standart Kauçuk Levha İzolasyonları -Kendinden Yapışkanlı Kauçuk Levha İzolasyonları -Alüminyum Folyo Kaplı Kauçuk Levha İzolasyonları -Alüminyum Folyo Kaplı ve Kendinden Yapışkanlı Kauçuk Levha İzolasyonları Cam Yünü Boru İzolasyonları Cam Yünü Levha İzolasyonları Cam Yünü Şilte İzolasyonları Taş Yünü Boru İzolasyonları Taş Yünü Levha İzolasyonları Taş Yünü Şilte İzolasyonları Yardımcı Ürünler (Yapıştırıcı ve Bantlar) www.hayatelektromekanik.com

GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ (Solar Termal) ÜRÜN GRUPLARI Solar Termal Güneş Enerjisi Sistemleri ve Ekipmanları - Güneş Kollektörleri - Absorber Paneller - Termal Depolar - Taşınabilir Portatif Nanosol Sistemler - Vakum Tüplü Sistemler - Kollektör Taşıyıcı Paket Sehpa/Montaj Setleri - Güneş Enerjisi Yardımcı Malzeme ve Ekipmanları - Solar Emniyet Grup Malzeme ve Ekipmanları - Solar Sistem Kontrol Panelleri - Güneş Enerjisi Sıvıları - Hidrolik Pompa Kitleri www.hayatelektromekanik.com

GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ (PV – Fotovoltaik) ÜRÜN GRUPLARI PV - Fotovoltaik Sistemler - Monokristal PV Paneller - Polikristal PV Paneller - Mini Solar Off-Grid Paket Sistemler - Off-Grid Paket Sistemler - On-Grid Paket Sistemler - PV Güneş Santrali Uygulamaları - Solar Aküler Güneş Enerjisi ile Çalışan Solar Dalgıç Pompalar Günışığı Aydınlatma Sistemleri www.hayatelektromekanik.com

ARITMA SİSTEMLERİ www.hayatelektromekanik.com ÜRÜN GRUPLARI Biyolojik Paket Atıksu Arıtma Sistemleri Endüstriyel Atıksu Arıtma Sistemleri İçme Suyu Arıtma Sistemleri www.hayatelektromekanik.com

TEŞEKKÜR EDERİZ… www.hayatelektromekanik.com