AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI www.ahum.org.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU 2011 Salone Internazionale del Mobile.
Advertisements

Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
PAZARLAMAYA GİRİŞ PAZARLAMANIN TANIMI
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı M. Emrah SOĞANCI Dış Ticaret Uzmanı Haziran 2014.
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin (URG) Desteklenmesi Hakkında Tebliğ.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
“Kümelenme ve Uluslararasılaşma”
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Dairesi 3 Aralık 2010 GEBZE T.C.
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
ULUSLAR ARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ (UR-GE) PROGRAMI
YURTDIŞINDA FİRMALARIMIZA SAĞLANAN DESTEKLER. İÇERİK 1. Ekonomi Bakanlığı Destekleri 1.1. Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımı Desteği 1.2.Yurt.
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
TİCARET, YENİLİK VE TEKNOLOJİ BİR ADIM ÖTENİZDE. Ege İhracatçı Birliklerine üye 7000’in üzerinde ihracatçı firma 12 sektörde, 181 ülkeye 7 milyar $’ın.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
DIŞ TİCARET İŞLEMLERİ YÖNETİMİ DIŞ TİCARETTE BAŞLICA RİSKLER 1. ALICI RİSKİ: Mal bedelini kasıtlı olarak ödemez, ödeme güçlüğüne düşebilir,
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi
1 28 Şubat 2008, İzmir. 2 Denizli Avrupa Bilgi Merkezi (ABM-EIC) Denizli Ticaret Odası bünyesinde Aralık 2003 yılından beri faaliyet göstermektedir.
6.Bölüm Endüstriyel Pazarlar ve Uluslararası Pazarlar
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
7. büyük tekstil ve hammaddeleri 6. büyük hazır giyim ve konfeksiyon
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
E- Ticaret Altyapısı.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
NANOMAM® a. ş www. nanomam
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
CUSTOMER TO CUSTOMER (TÜKETİCİDEN TÜKETİCİYE) E-TİCARET
1 Yeni bir destek programı İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI 3 yılda 121 adet proje başlatılmış, TL destek sağlanmıştır. 27/08/2013.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı.
Copyright ©2004, South-Western College Publishing Uluslar arası İktisat By Robert J. Carbaugh 9th Edition Bölüm 5: Tarifeler.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü 2010/6 SAYILI YURT DIŞI BİRİM, MARKA ve TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
Türkiye’nin dünyaya anlattığı hikayesi imalattaki gücüyle başlıyor, ihracattaki potansiyeli ile devam ediyor..
KOBİ’LERİN ULUSLARARASI PAZARLAMA ERİŞİMİNİ KOLAYLAŞTIRACAK ÇALIŞMALAR Veysel Öztürk Kobi Kaynak Planlaması ve Bütçe Yönetimi – INOV 534.
TEKNOPAZARDESTEĞİ HAZİRAN 2016 ANKARA. Teknolojik Ürün, Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programı Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Teknoloji Genel.
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
- 1 - ESKI Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu İHRACAT DESTEKLERİ
ULUSLAR ARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ (UR-GE) PROGRAMI
BRANDING - MARKETING - TRADING
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
SEMİNER TİM AKADEMİ 2023 – İNGİLTERE PAZARI 3 MAYIS GAZİANTEP
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
YRD.DOÇ.DR(YMM-BD-DU) E.YASEMİN YEGİNBOY
İHRACATIN FİNANSMANINDA
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK DESTEKLER VE ÇALIŞMALAR
Küresel Pazar Seçme Kararları ve Giriş Stratejileri
Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Devlet Yardımları Şube Müdürlüğü 2019.
Sunum transkripti:

AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI www.ahum.org

BİZ KİMİZ? Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konularında Devlet Destekli Uygulamaları Olan Bir Hizmet Şirketiyiz. www.ahum.org

İHTİYAÇ? İhraç Edilmesi Mümkün Olan Ürünlere Sahip Küçük ve Orta Boy İşletmelerimizin; Bilgi, Maddi Kaynak ya da İnsan Kaynağı Eksikliği Sebebi İle İhracat Yapamadıklarını Biliyoruz. www.ahum.org

ÇÖZÜM ÖNERİMİZ? İmalatçı - İhracatçı Firmalara; Markalarını ve Ürünlerini Yurt Dışında Tanıtabilme, Yurtdışı Pazar Payını Geliştirme, Uluslar arası pazarlara Girebilme, Dış Pazar Paylarını Yükseltme, İhracat Kapasitelerini Arttırma, Daha Karlı Satabilme, Masraflardan Tasarruf Edebilme İmkanları Yaratmaktır. www.ahum.org

KOCAELİ İHRACAT BÜLTENİ Hedef KOBİ Tanımı Kapsamında Yer Alan ve İmalat Sanayinde Faaliyet Gösteren İşletmelere Marka ve Ürünlerini Yurt Dışında Tanıtabilmeleri İçin Gerçekleştirecekleri Faaliyetlerine Devlet Destekli Çözümler Getirmek. Sorun Küçük ve 0rta Ölçekli İşletmeler ile Orta Ölçekli Anonim Şirketler Uluslararası Tanıtım ve Markaya Yönlendirme Konusunda Henüz Yararlanamamış Potansiyele Sahiptirler. Çözüm Bu Noktada Kosgeb Destekleri Yönetmeliği Kapsamında Yer Alan Markaya Yönlendirme ve Tanıtım Desteği Çerçevesinde İşletmelerin Uluslararası Pazarlara Açılmalarına Destek Oluyoruz. Sonuç İşletmelerin; İşletmelerini ve Ürünlerini Hollanda Pazarında Tanıtmaları Sağlanacaktır. Havuza Gelen Teklif ve Talepler Heyet Organizasyonu Ön Araştırması Kapsamında Değerlendirilecek ve Belirlenen Ürünlere ve Markalara Sahip KOBİ lerimiz İş Organizasyonuna Dahil Edilecektir. www.ahum.org

KOCAELİ İHRACAT HEYETİ Hedef Türkiye deki İmalatçı – İhracatçı Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) İle Hollanda daki İthalatçı Firmalara Ticaret Yapabilme İmkanları Yaratmak. Sorun İş Dünyası Kuruluşları Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri Üretme Konusunda Henüz Yararlanamamış Potansiyele Sahiptirler. Çözüm Bu Noktada Kosgeb Destekleri Yönetmeliği Kapsamında Yer Alan İhracat Amaçlı Yurtdışı İş Gezisi ( İYİG) Programı Katılım Desteği Çerçevesinde Üye İşletmelerin Uluslararası Pazarlara Açılmalarına Yardımcı Oluyoruz. Sonuç Kobiler İş Organizasyonu Programı Sürecinde Hollandalı Potansiyel İthalatçı Firmalar İle Doğrudan İkili İş Görüşmeleri Yapma, İkili Ticaret Yapma, İşbirliği İmkanları İçin Araştırma Yapma, Tüketici Tercih ve Ürün Fiyatları Hakkında Yerinde Tespit Yapma, Ekonomik Yapı, Sanayi ve Ticaret İle İlgili Bilgi Edinme Gibi Faydalar Sağlayacaklardır. www.ahum.org

SONUÇLAR – FAYDALAR Türkiye deki İmalatçı – İhracatçı Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) İle Hollanda daki İthalatçı Firmalara Ticaret Yapabilme İmkanları Yaratarak Kocaeli İhraç Ürünlerinin Tanıtımı, Kocaelili Firmalarımızın Dış Pazar Paylarında Artış Sağlanması ve İki Ülke İş Çevreleri Arasındaki İşbirliği İmkanlarının Artırılmasını Kolaylaştırmaktır. www.ahum.org

www.ahum.org İHRACAT UYGULAMA ADIMLARI Ürünlerinizin Hollanda ya İhracat Potansiyelleri AHUM Tarafından Tespit Edilecektir. Ürünleriniz ve Firmanız  Hollanda Pazarındaki Potansiyel Alıcı Firmalara AHUM Tarafından Tanıtılacaktır. Ürünleriniz ve Firmanız İle İlgili Yurtdışından Gelen Teklif ve Talepler AHUM Tarafından Size İletilecektir. Talepte Bulunan Alıcılara Numune, Katalog ve Fiyat Listeleri AHUM Tarafından Gönderilecektir. Ürününüzün Kısa Zamanda Satışına Yönelik Olarak Bölgelere Göre Piyasa Analizi AHUM Tarafından Yapılıp Size Sunulacaktır. İthalatçı Firmanın, Ürün Kalitenizi ve Fiyatınızı Uygun Bulması Durumunda Oluşacak Sipariş İhracatçı Firmaya AHUM Tarafından İletilecektir. İkili Ticaretin Gerçekleşmesine Yönelik İş Organizasyonu AHUM Tarafından Organize Edilecektir. Ürününüzün Hollanda ya Teslimi Aşamasına Kadar ki Tüm Gümrük İşlemleriniz AHUM Tarafından Yürütülecektir. Alıcı ve Satıcı Arasındaki İlişkiler AHUM Tarafından Yürütülecektir. Satış Sonrası Hizmet ve Yeni Satış Fırsatları Geliştirme AHUM Tarafından Sağlanacaktır. www.ahum.org

www.ahum.org

Yazışma İletişim Tel/Fax Internet Ömerağa Mah. Şahabettin Bilgisu Cad. No: 37 Kat: 1 İzmit / KOCAELİ İletişim Ankara Cad. Kocaeli Gümrük Başmüdürlüğü yanı Kavala İş Hanı. Tel/Fax Tel: +90 262 321 81 86 Fax: +90 262 321 93 18 Internet www.ahum.org iletisim@ahum.org www.ahum.org

www.ahum.org