ÜRÜN YERLEŞTİRME NEDİR?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

Efes Pilsen Özgün Reklam Kampanyasıyla Rakiplerine Fark Attı
.com İletişimde Kökten Çözüm...
ÇOCUK ve REKLAM Araştırma sonuçlarına göre Batı ülkelerinde her çocuk, yılda ortalama 900 saat televizyon başında kalıyor ve bu süre içinde de en az 10.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
REKLAMCILIK Hafta 2.
Sosyal Medya.
PRIME AJANS m.
ReklamMatik Projesi Hit Teknoloji Haziran Televizyon Reklamlarının Avantajları; Duyguları kolayca harekete geçiren formata sahiptir. İmaj hedef.
REKLAMCILIK Hafta 5.
Global pazarlama stratejisi
REKLAMCILIK Hafta 2.
REKLAM KAMPANYALARI VE UYGULAMALARI
MARKA YÖNETİMİ HAFTA VI.
SÜT ÜRÜNLERİNİN DIŞ TİCARETİNDE FIRSATLAR VE MÜCADELE ALANLARI SÜT ÜRETİM VE TÜKETİMİNDE DEĞER ZİNCİRİ 20 MAYIS 2014.
Hazırlayan: Öğretim görevlisi Aylin Cartı Öğretim görevlisi Emel Tozlu
KANAL-TV.
Güncel Pazarlama Yaklaşımları -6
Pazarlama iletişimi alıcılar ve satıcılar arasında anlamın taşınması ve paylaşılmasını içerir. Bütünleşik pazarlama iletişimi tutundurma elemanlarının.
PROMOSYON  Kökeni Latince promotio kelimesinden gelen promosyonun anlamı fikir,öne çıkarmak olarak tercüme edilir.  Bir firmanın ya da bir arzın tanıtılması.
HAFTA I.
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
TELEVİZYON GAZETECİLİĞİ VE SAĞLIK İLETİŞİMİ Esra Kazancıbaşı Öztekin.
HAFTA III KISIM 4. Raketler 118x115 boyutlarında Işıklı ve cam çerçeveli.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Sponsorluk 1.
EMLAK PAZARLAMA STRATEJİLERİ VE UYGULAMALARI
MARKA YÖNETİMİ HAFTA VI.
Lider yapan pazarlama gerçekleri
MARKA YÖNETİMİ HAFTA VI. KİMLİK Mİ KİŞİLİK Mİ? KİMLİK - Kim olduğunuz - Kendiniz Hakkında ne düşündüğünüz - Kendinizi nasıl sunduğunuz Ya da Böyle.
XII.BÖLÜM DURUMSAL FAKTÖRLER
Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kampanyaları
Sponsorluğun Tanımı Ve İlişkili olduğu Alanlar
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Televizyon Program Türleri
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
360° Pazarlama İletişimi
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Medya karması Eylem Ö.Tufan.
İŞ DÜNYASINDA MARKALAŞMA
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
PROGRAM ADI : SİHİRLİ MUTFAK PROGRAM YAYIN GÜNÜ : CUMARTESİ YAYIN SAATİ : 12:30-13:15 PROGRAM SÜRESİ : 45 dakika YAYIN KANALI : FOX PROGRAM SUNUCUSU :
Oyuncu Kadrosu ZEHRA SADIÇ İLKNUR BİLEN GAMZE KAÇMAZ
Reklâm BBY 401, 1 Kasım 2007 Reklâm UmutAl Umut Al H.Ü. Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
Pazarlama İletişimi Altunışık-Özdemir-Torlak.
Tatlı – Tuzlu Yiyecek Kategorisi
İZİNLİ PAZARLAMA.
Mobil Pazarlama Karması
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
Pazarlama İletişimi.
Proje Önerileri ’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.
REKLAMCILIK Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN. Reklamda Kampanya Süreci ve Strateji  Kampanyanın amacı açık ve doğru bir biçimde saptanmalıdır.  Pazarlama.
Ufuk Bayram ile Business Class 3 AĞUSTOS’tan itibarenHaftaiçi hergün saat 20:20’de Kanal Yani elevizyonda.
HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik.
Tutundurma, iletişime dayanır ve ikna edici yanı vardır. Doğrudan satışları kolaylaştırma amacına yönelik olduğu kadar, tutum ve davranışlara da yöneliktir.
MAN 533T ULUSLARARASI PAZARLAMA TUTUNDURMA STRATEJİLERİ I
MAN 533T ULUSLARARASI PAZARLAMA TUTUNDURMA STRATEJİLERİ II
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
Teknoloji ve Tasarım Dersi
TURİZM PAZARLAMASI Emir Hilmi Üner.
9- Rekabet Koşulları Açısında İşletme Tipleri- Piyasa çeşitleri
PAZARLAMA İLETİŞİMİ (Pİ)
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
Medya Planlaması ve Stratejisi
ISL 561 PAZARLAMA YÖNETİMİ
REKLAM FİLMİ. REKLAM FİLMİNİN SÖZLÜK ANLAMI Sözlük anlamı:Herhangi çevrilen kısa bir ürünü tanıtmak amacıyla metrajlı film.
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Sunum transkripti:

ÜRÜN YERLEŞTİRME NEDİR? “Geleceğin reklam şekli” ve “reklamcılığın geleceği”dir.

marka ve ürünlerin tüketici ile iletişimini sağlamak ve Ürün Yerleştirme, marka ve ürünlerin tüketici ile iletişimini sağlamak ve bilinirliğini artırmak amacıyla çeşitli mecralarda yerleştirilme veya konumlandırılma işidir.

imaj, duruş, sorumluluk ve dünya pazarındaki yerlerini Ürün Yerleştirme, “Sponsorluk” olarak da adlandırılır. Ürünlerini yerleştiren veya sponsor olan firmalar, markalarının imaj, duruş, sorumluluk ve dünya pazarındaki yerlerini tüm dünyaya yansıtmış olurlar.

satışları doğrudan etkiler. Ürün yerleştirme, “iyi ve doğru şekilde” yapıldığında, satışları doğrudan etkiler. Ürün yerleştirme reklam stratejisini sık sık promosyonlarla bağlayarak kullanan yabancı firmalar, global pazarda her zaman daha avantajlı olmuşlardır.

Yıl 1939…

Yıl 1982… ‘Coca Cola’ Columbia Filmciliği satın aldı ve 5 sene boyunca ürün yerleştirdiği filmler yaptı…

‘RAY BAN’ “Riskli İş” ile pazardaki yerini belirledi. Yıl 1983… ‘RAY BAN’ “Riskli İş” ile pazardaki yerini belirledi.

‘NOKIA’ “Matrix” Filmine ürün yerleştirdi. Yıl 1999… ‘NOKIA’ “Matrix” Filmine ürün yerleştirdi.

Ve daha nicesi…

ÜRÜN YERLEŞTİRME REKLAM YOLUNU Geleceğin reklam şekli olduğu için VE DE… ---------------------------------------------------------------------------------------- Giyim ve sağlık sektörlerinden daha çok eğlence ve etkinliklere para harcandığı için ---------------------------------------------------------------------------------------- TERCİH EDİYORLAR.

ÜRÜN YERLEŞTİRME REKLAM YOLUNU Geleceğin reklam şekli olduğu için VE DE… ---------------------------------------------------------------------------------------- Reklam verenler, reklam kampanyalarının rakipleri ve hedef kitle tarafından konuşulmasını ve takip edilmesini tercih ettiği için ---------------------------------------------------------------------------------------- TERCİH EDİYORLAR.

ÜRÜN YERLEŞTİRME REKLAM YOLUNU Geleceğin reklam şekli olduğu için VE DE… ---------------------------------------------------------------------------------------- Yurtdışında yaygınca kullanılan, reklamları geçen, izleyiciye ne izlemek isterse onu sunan, Türkiye’de Digitürk’ün pazara sunduğu DVR ve PVR gibi televizyonlar yaygınlaştığı için. ------------------------------------------------------------------ TERCİH EDİYORLAR.

ÜRÜN YERLEŞTİRME REKLAM YOLUNU Geleceğin reklam şekli olduğu için VE DE… ---------------------------------------------------------------------------------------- TV reklam kuşağı fiyatlarının 1/3’ü kadar olmasına rağmen, reklam kuşaklarından 8 kat daha etkili olduğu için ---------------------------------------------------------------------------------------- TERCİH EDİYORLAR.

daha iyi ne olabilir? Markanız hakkında ülkemizde ve ya dünya çapında yapılan bir etkinlik, bir şarkı, bir sanatçı, bir televizyon şovu veya bir sinema filmi ile bağlantılandırarak konuşulmasından daha iyi ne olabilir?

İstersen.TIKLA.Satın.Al

YILLARDIR ONLAR YERLEŞTİRDİLER, ŞİMDİ BİZ YERLEŞTİRELİM, BİZ İZLEDİK. ŞİMDİ BİZ YERLEŞTİRELİM, ONLAR GÖRSÜNLER.

DURMAYIN, ŞİRKETİNİZ VE MARKANIZ, GELECEK İÇİN GEÇ KALMAYIN. SİZ DE MARKANIZI DÜNYA PAZARINDA DUYURMAK İÇİN TÜRK VE ORTAK YAPIMCILARLA YAPILAN PROJELERİMİZE ÜRÜNLERİNİZİ YERLEŞTİREBİLİRSİNİZ. DURMAYIN, ŞİRKETİNİZ VE MARKANIZ, GELECEK İÇİN GEÇ KALMAYIN.

DEVAM EDEN PROJELERİMİZ TV PROGRAMI “SAVAŞMA OYNA” Yarışma Programı – tanıtımı izle KISA FİLMLER 7 kısa filmden oluşan kısa kısalar… (yapım aşamasında) SOSYAL SORUMLULUK “HA 1 EKSİK, HA 1 FAZLA” Ünlü oyuncu-sanatçı imza günleri www.habireksikhabirfazla.com SİNEMA FİLMLERİ Gizlireklam.com sayfasında yayınlanacak. www.gizlireklam.com

İletişim: gizlireklam@hotmail.com gizlireklam Tıkla - Ekle