İBRAHİM BEDRETTİN ELMALI FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Elmalı Fen Lisesi Tanıtım Toplantısına Hoş geldiniz.! 2.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

ÖZEL ÇAYCUMA AÇI DERSHANESİ
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
ÖZEL BÜYÜKKOYUNCU LİSELERİ. ÖSS ÇALIŞMA KURULUMUZ HANGİ BIRIM LERDEN OLUŞUYOR? EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÖSS KOORDİNATÖRLÜĞÜ SINIF-BRANŞ ÖĞRETMENLERİ PDR.
DERS VE MESLEK SEÇİMİ MUSTAFA KAYNAK ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi.
KURŞUNLU Tevfİk fİkret İLK-ORTA OKUL MÜDÜRLÜĞÜ
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
ÖDÜL YÖNERGESİ. Kaymakamlığımız himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ödül Yönergesi üç farklı alanda verilmektedir. 1.Yönetici.
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
İL ZÜMRE TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
 Cazibe Merkezi Okullar  Hacı Rafet Gümüş Lisesinin Dönüşümü  Arzulu İlk Öğretim Okulunun Durumu.
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
HOŞ GELDİNİZ! BARIŞ ANADOLU LİSESİ ORTAOKUL 8. Sınıflar!
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı AKYURT İLKOKULU TANITIM SUNUSU.
MEHMET HİKMET KAŞERCİ ORTAOKULU
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
AKSU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
1. 02 En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu.
ORTAK SINAVLAR ÖĞRENCİ ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU SINAV YÖNETİMİ, MORAL MOTİVASYON VE REHBERLİK DAİRE BAŞKANLIĞI OCAK 2015.
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
DAVUTLAR ŞÜKUFE CEMAL ÖZBAŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
* Okulun amacı; öğrencilerin ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmalarını, yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik.
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
PROJESİ VEZİRKÖPRÜ AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA VABA
Araklı Anadolu Öğretmen Lisesi Rehberlik Servisi.
KOCAELİ ANADOLU LİSESİ YETİŞTİRME KURSLARI (12
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
HAZIRLAYAN ÖZGÜL ÇELİKKALELİ KUTLUK
TÜRKİYE’NİN 13. SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2014 / 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZDEN BİR DEMET.
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
HURİYE EREN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI
Rehber Öğretmenlerimiz Elif BAŞ BULUT Mustafa ŞENDEN Hoş geldiniz
OKULUMUZA YAPILAN AYNI YARDIMLAR Z KÜTÜPHANE 1 ADET FOTOKOPİ MAKİNESİ (ÖĞRETMEN ODASI ) 150 ADET PLASTİK SANDALYE 30 ADET TOPLANTI SALONU İÇİN MİSAFİR.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
PERSONEL DURUMU OKUL-ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ DURUMU OKUL ÖNCESİ EĞİTİM.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ 1.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Gültepe Mahallesi Sokak No 25/J Merkez BATMAN TP FATIMA ZEHRA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 1.
T.C. GÖLYAKA KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 38 Öğrenci Sayısı : 655 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 23 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SPOR LİSESİ 2.
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT ÖZCAN KAN FEN LİSESİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
BALIKESİR EĞİTİMDE NİTELİĞİ GELİŞTİRME VE İZLEME PROJESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ŞEHİT KEMAL EKŞİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (FEN BİLİMLERİ VE SOSYAL BİLİMLERİ PROGRAMI/PROJESİ OKULU)
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sunum transkripti:

İBRAHİM BEDRETTİN ELMALI FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Elmalı Fen Lisesi Tanıtım Toplantısına Hoş geldiniz.! 2

TEBRİK EDİYORUZ. Bugün burada bulunan, TEOG sınavlarında gösterdiği başarı ile öncelikle kendisini ve ailesini mutlu eden ve bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. 3

ELMALI’DA EĞİTİM Elmalı kamuoyu, halkı ve yöneticileri için eğitim, en öncelikli konu durumundadır. İlçenin eğitimini yeniden ayağa kaldırmak için: Tüm Yetkililer harekete geçti ve : Elmalı ilçesi zorunlu eğitim kapsamına alındı. İlçemizde öğretmen açığı kalmadı. Tüm bileşenlerin ortak çalışması sonucunda ilçemiz Antalya’da 19 İlçe arasında TEOG sınavları sonunda 67 puanla 5. Sıraya yükselmiştir ŞİMDİ SIRA ORTA ÖĞRETİM KURUMLARIMIZDA….. 4

5 İBRAHİM BEDRETTİN ELMALI FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İlçemizde Fen Lisesi açılması için: Başta Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ismini sayamadığımız tüm gizli kahramanlarımız sayesinde Eğitim Öğretim Elmalı Fen Lisesi açılacaktır.

GELECEK SİZSİNİZ GENÇLER. Geleceği adına, karar aşamasında bulunan Gençler, sizler bu ülkenin bir Kaymakamı, bir Belediye Başkanı, bir Avukatı, hatta bir Cumhurbaşkanı adayısınız. Bu ülkenin ve bu ilçenin söz sahipleri sizler olacaksınız. Onun için alacağınız eğitim son derece önemlidir. 6

Neden Elmalı Fen Lisesi… Gençler siz çalışmalarınızı bırakmadığınız müddetçe iyi bir üniversite kazanacaksınız. Üniversite yaşantınız ailenizden ayrı olacak. Erkenden, gençliğe yeni adım atarken ailenizden erken kopmayınız. Bir çoğunuz çok iyi yerlere gelecek ve ailesi ile beraber geçirecek çok zamanı olmayacak. Elmalı da ailenizin himayesinde lise okumanız, sizin için en sağlıklısı olacaktır. 7

OKULUMUZUN İMKANLARI Okulumuzdaki 20 dersliğin hepsinde akıllı tahta mevcuttur. Her Branşta en az 2 kadrolu öğretmen bulunmaktadır. Öğretmen açığımız bulunmamaktadır. 8

OKULUMUZ Z KÜTÜPHANESİ Öğrencilerimizin rahat ders çalışabilmeleri için Temiz Düzenli bir Z kütüphane ve Eğitim materyali desteği. 9

OKULUMUZUN LABORATUVARLARI 1 FİZİK 1 KİMYA 1 BİYOLOJİ VE 1 BİLGİSAYAR LABORATUVARI MEVCUTTUR. 10

KADROMUZ GEÇEN SENELERDE NE YAPTI.. Bizler sizin gibi başarılı öğrencileri bekliyoruz. 11 S.N. AdıSoyadıProgram Adı SBS PUANI YENİ ADIYLA TEOG 1 MEHMET ŞEFİKCAMBOLAT Tıp Fakültesi ALİGÖKÇE Diş Hekimliği Fakültesi NECATİÖKSÜZ Hukuk Fakültesi AZİZEÖZTÜRK Hukuk Fakültesi HASANUCA Hukuk Fakültesi NURİYESARISOY Elektrik-Elektronik Mühendisliği MERVEKEMENÇE PDR:PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REH VE DİĞERLERİ

A-2) NEDEN ELMALI FEN LİSESİ / ELMALI’DA KALMAM İÇİN SEBEP ? Kız Öğrencilerimiz İçin; * Ev Tadında, Devlet Güvencesinde Yurt imkanı; * 3 kişilik odalar * Kesintisiz internet * Sıcak bir aile ortamı * Bayan aşçılar ve ev yemekleri * 3 yılda %100 doluluk oranı * 160 kişilik kapasite 2015 yılında denetimler sonucunda Antalya İl’inin en temiz pansiyonu seçilmiş ödüllendirilmiştir. 12

ELMALI’DA YENİ BİR ERKEK ÖĞRENCİ YURDU. ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN YURT BİNAMIZ YAPILIYOR.. YENİ BİR YURT.OKUL BAHÇESİNDE.. ZAMAN KAYBI YAŞAMAYACAK… YURD’UN TÜM DONANIMI YENİ İLK KULLANAN SİZ OLACAKSINIZ. YURTA YENİ BİR KÜLTÜRÜ SİZ OLUŞTURUCAKSINIZ 13

ELMALI’DAN GİDEN ÖĞRENCİLER NE KAYBEDECEK? Gittikleri Yerlerde Yıllık 3000 TL Yurt ücreti. Uyum problemi yaşayacak… Gidiş – Dönüş Problemleri.. Ailenizden Uzakta Bilmediğiniz Ortamlar… GEÇEN SENE SOSYAL BİLİMLER GİBİ OKULLARA GİTMİŞ ANCAK PİŞMAN OLARAK İLÇEMİZE GERİ DÖNEN 430, 440 HATTA 460 VE 480 PUANLI ÖĞRENCİLERİMİZ MEVCUTTUR. 14

b-2) DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ OKULUMUZDA UYGULANAN VE UYGULAMAYA DEVAM EDECEĞİMİZ PROJELER 15 Projenin Okul Uygulamaları 1- İl Genelinde Ortak Yıllık Plan Uygulaması, 2- Günlük Kitap Okuma Etkinlikleri, 3- Ünite Sonu Kazanım İzleme Sınavları, 4- Okul Laboratuvar, Kütüphane,Sınıf Kitaplıkları ve Teknoloji Sınıflarının Etkin ve Verimli Kullanımı, 5- Ölçme Değerlendirme Çalışmaları, 6-Deneme sınavları 7- Yetiştirme kursları 8- Veli gurur mektubu 9-Gençlik Projesi 10- TÜBİTAK Projeleri 11- Öğrenci Koçluğu Projesi 12- Sosyal Yardım Odası Projeleri

16 A-2) MEVCUT DURUM / 18 MART ÇANAKKALE KUTLAMASI PROGRAMI.

17 B-3) Değerler Eğitimi ve Gençlik Projesi ile Yaptığımız Çalışmalar 1- TANITIM

18 B-3) Değerler Eğitimi ve Gençlik Projesi ile Yaptığımız Çalışmalar 2-KÜTÜPHANEMİZ

19 B-3) Değerler Eğitimi ve Gençlik Projesi ile Yaptığımız Çalışmalar 3-İSTANBUL GEZİSİ

20 B-3) Değerler Eğitimi ve Gençlik Projesi ile Yaptığımız Çalışmalar 4-DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

21 B-3) Değerler Eğitimi ve Gençlik Projesi ile Yaptığımız Çalışmalar 5- MOTİVASYON SEMİNERİ

22 B-4) DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ / NEVRUZ BAYRAMI

23 B-4) DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ / KARİYER GÜNLERİ

24 B-4) DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ / TÜBİTAK PROJELERİ

25 B-4) DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ / TÜBİTAK PROJELERİ ELMALI İLÇESİ TUBİTAK PROJELERİ BİLGİ FORMU S.NOOKUL/KURUMPROJENİN ALANI/KONUSU BÖLGE SERGİSİ DERECE AÇIKLAMALAR 1 ELMALI ANADOLU LİSESİ ANA OKULUNA GİDEN VE GİTMEYEN ÖĞRENCİLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA 1 KONYA 1. 1 TÜRKİYE 4. ÖĞRENCİ ÖDÜL 1500 TL. 2 ELMALI ANADOLU LİSESİ LİSE ÖĞRENCİLERİ ÜZERİNDEKİ MOBBİNG HAREKETLERİ2 ISPART A TÜRKİYE 6 ÖĞRENCİ ÖDÜLÜ 500 TL 3 ELMALI ANADOLU LİSESİ BİLİNÇLİ TÜKETİM, BİLİNÇSİZ TÜKETİM ve TASARRUFLA YAŞAMA GERÇEĞİNE ALIŞMA ÇALIŞMASI VE GELECEĞE ETKİLERİ : ELMALI ÖRNEĞİ 2KATILDIYOK 4 ELMALI ANADOLU LİSESİ ELMALI HAVZASINDAKİ YERALTI SULARI VE YER ALTI SULARINI KORUMAYA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA:ELMALI ÖRNEĞİ 2YOK 5 ELMALI ANADOLU LİSESİ AKILLI KAVŞAK UYGULAMASI 2YOK 6 ELMALI ANADOLU LİSESİ LİSELERDE ÖĞRENCİLER ARASINDA AKRAN ZORBALIĞI VE ARKADAŞ KURBALIĞI 2YOK 7 ELMALI ANADOLU LİSESİ ANNE VE BABA SEVGİSİNE MUHTAÇ ÇOCUKLARIN ÇEVRESİNE VERDİĞİ TEPKİLER VE PSİKOLOJİK DURUMLARININ İNCELENMESİ 2YOK 8 ELMALI ANADOLU LİSESİ ‘‘TURİZME FARKLI BİR BAKIŞ: EKO TURİZM VE ELMALI” (ELMALI İLÇESİNİN TARİHİ DOKULARININ EKO TURİZM YÖNÜ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ ÇALIŞMASI) 2YOK 9 ELMALI ANADOLU LİSESİ ELMA ÜRETİMİNDE TÜRKİYENİN ÖNCÜ ŞEHRİ ELMALI’DA ELMA VE ELMACILIK MESLEĞİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA 2YOK 10 ELMALI ANADOLU LİSESİ FARKLI ÜLKELERİN EĞİTİM SİSTEMLERİ VE BU EĞİTİM SİSTEMLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI (Türkiye,Japonya,Amerika,Finlandiya) 2YOK 19 ELMALI ANADOLU LİSESİ TARİH DERSİNE FARKLI BİR BAKIŞ VE TEKE YÖRESİNDEN DOĞAN DEMOKRASİ GÜNEŞİ LİKYALILAR ÖRNEĞİ 2YOK 20 ELMALI ANADOLU LİSESİ SÜREKLİ OLARAK AYNI OKULDA OKUYAN VE VELİLERİNİN MESLEKLERİNDEN DOLAYI SIK SIK OKOL DEĞİŞTİREN ÖĞRENCİLERİN BAŞARILARI VE PSİKOLOJİK DURUMU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA 2YOK

İBRAHİM BEDRETTİN ELMALI FEN Tüm bu nedenleri bir araya getirdiğinizde en mantıklı çözüm İBRAHİM BEDRETTİN ELMALI FEN lisesidir. Aklınıza takılan, sormak istediğiniz noktada Rehberlik servisimiz her zaman yanınızdadır. Beni sabırla dinlediğiniz için teşekkür eder saygılar sunarım. Ali UYAR Okul Müdürü