Satış Odağı Gelişmiş ve Rahat Mesajlaşma Geniş QWERTY klavye ve 2.8” Dokunmatik ekran.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MS OFFICE 2013.
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Motion CL910 TABLET PC 1.
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
Google Apps. İşletme zorlukları değişiyor Aşırı bilgi yükü •Bilgi yoğunluğu hızla artıyor •Sıralama, dosyalama ve bulma kavramları giderek daha verimsiz.
Office 365 ile İletişim Erdem Erdoğan | İş Ortakları Teknoloji Danışmanı
GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır Barkod Okuma Hızlı ve Doğru Veri Girişi İşletim Sistemi Microsoft Windows CE.net 5.0 İletişim.
SYSTEC SİSTEM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
Office 365 ve SharePoint Online'a Genel Bakış
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
ANDROID işletim sistemi
Windows XP.
ANDROİD Android, Google, Open Handset Alliance ve özgür yazılım topluluğu tarafından geliştirilen, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları için geliştirilmekte.
CEIT 418 TEACHERTUBE. HAZIRLAYAN FATOŞ BORANSU
BİLGİSAYAR AĞLARINA GİRİŞ
ANDROID işletim sistemi
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
Türk Beyin Takımı Temsilcilik Sistemi
Hazırlayan: Kübra AYAN
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
Bulut Depolama.
HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
AirTies Teknolojisi Bülent Çelebi, CEO
NAVİGASYON NAV-750 TV Harita ve Yazılım Özellikleri • Türkiye adres yapısına özel MIREO Don’t Panic navigasyon yazılımı ve TELEATLAS haritası • 81 il.
Microsoft Office Picture Manager
TABLET DAĞITIMI.
Word Programı Genel Bilgileri
E-postanın nasıl kullanılır?
Google Glass Nedir? "Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknoloji" adı verilen teknolojinin uygulandığı Google Gözlüğü sanal aleme açılan üçüncü bir göz olarak.
Resim Görüntüleme Programları
Hacettepe Üniversitesi
Satış Odağı Şık ve Renkli Tasarım 12.1mm inceliğinde ve 3,14” ekran boyutuna sahip.
Galaxy SII. Genel Bakış SUPER AMOLED PLUS Çift Çekirdek.
VLC MEDİA PLAYER.
© 2012 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Kişi ekleme Kişiler listeniz iletişiminizi basitleştirir ve sizin için en önemli kişilerin uygunluğunu.
Bilişim İletişim Araçları
Total Video Converter Nedir ? Total Video Converter, video ve ses dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürerek PSP, iPod, iPhone, Xbox ve diğer taşınabilir.
İçindekiler Notebook Netbook Ultrabook Tablet Phablet.
Sosyal Medya Nedir? Çağlar GÜLCEK.
Modern işletmeler için sınıfının en iyisi üretkenlik araçları Telista Bilişim ve İletişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş
Sosyal Medya Nedir? Çağlar GÜLCEK.
Bilgisayar Bileşenleri
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
E-YEDEKLEMELİ SAKLAMA. E-Yedeklemeli Saklama E-Faturalarınız ve e-arşiv faturalarınız EDM e-fatura sistemine kaydolmanız ile beraber sistem üzerinden.
Günümüzde, kullanıcılar sıradan bir akıllı telefondan daha fazlasını bekliyor ve tüm mobil görüntüleme deneyimlerini genişletmek istiyorlar. 7” genişliğinde.
*Display: 5.29" in actual measurement. Geniş ve TaşınabilirKolay Kulllanım - El Hareketi Algılama - S Planner Görüntü Alma ve OluşturmaHızlı ve Güçlü.
Wave II sunduğu özellikleri ve servisleri ile çok daha rekabetçi Güçlü Özellikler HSDPA / 5MP 3.7” WVGA SUPER LCD t9 Trace Klavye 1GHz AP (Humming Bird)
Güçlü İşlemci & Performans 800MHz güçlü işlemcisi sizlere - Sorunsuz ve hızlı bir şekilde internette gezinme - Eşzamanlı uygulama kullanımı ile birden.
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada
VBT Bilgi Teknolojileri
YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
haZIRLAYAN: ELİF KARAOĞLU
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
Ares Bilişim Sistemleri
EBSCO eBooks Uygulaması
My Work İş Teknolojileri
THE WEB 2. 0 TOOLS CIRCLE GOOGLE DRIVE TRAINING OF GROUPS Clouds Tech
Dosya Yönetimi.
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
MİCROSOFT WORD KELİME İŞLEMCİ
Mustafa COŞAR- Murat DOĞAN- İsmail ARIK Hitit Üniversitesi
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
Sunum transkripti:

Satış Odağı Gelişmiş ve Rahat Mesajlaşma Geniş QWERTY klavye ve 2.8” Dokunmatik ekran

Satış Odağı Android 2.2 ve Google Market Android Market sayesinde iş yaşamınızı kolaylaştıracak uygulamalara ücretsiz ulaşın. Ayrıca e yakın eğlenceli uygulamalara Android Market ile ulaşın

Satış Odağı ThinkFree uygulamasını kullanarak, Microsoft Word/Excel/Powerpoint dosyalarınızı organize edebilirsiniz. Laptopunuz olmadan yeni bir döküman oluşturabilir ya da var olan dökümanlarınızı güncelleyebilirsiniz. Aynı zamanda PDF formatındaki dökümanları da görüntüleyebilirsiniz. ThinkFree kayıtlı dökümanlarınıza online ulaşmanızı sağlar. Bu dökümanlara yazı ya da resim ekleyip hemen kayıt edebilirsiniz. ThinkFree Office

Satış Odağı Social Hub Premium : Ultimate Inbox Tek bir ekranda tüm mesajları görebilme (SMS, MMS, , SNS mesajları ve messsenger) Push teknolojisi ile gerçek zamanlı mail alımı. Gelişmiş Mesajlaşma Özellikleri

Satış Odağı Gelişmiş Exchange Active Sync Server 2010 Desteği B2B çözümleri

Satış Odağı Google Latitude Arkadaşlarınızın yerlerini kolayca görüntüleyin. Google Yerler Aramak ve ulaşmak istediğiniz yer bilgilerine kolay erişim Google Servisleri

Teknik Özellikler Ekran 2.8” 320x240 (LQVGA) TFT Single-touch İşlemciMSM Turbo (800MHz) Hafıza512MB, 2GB MicroSD (32GB a kadar) Kamera / Flash3M AF BağlantılarMicroUSB, USB 2.0, 3.5mm earjack Kablosuz bağlantıBT 2.1, WiFi b/g/n GPSA-GPS Batarya1350 mAh İşletim sistemiAndroid Froyo (V2.2) Mesajlaşma ve SNS Social Hub Premium (Entegre Rehber SNS, IM, ) LBSGoogle Haritalar Diğer Servisler & Uygulamalar ThinkFree (Döküman Düzenleme ve Görüntüleme) PC UygulamasıKies Arayüz & TarayıcıTouch Wiz RadyoFM Radyo (RDS) Video MPEG4, H.263, H.264, WMV, RV, DivX, Xvid