Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Öğrendiklerinizin aktif bir seçicisi olmak.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
© 2011 IFRS Foundation 1 IFRS for SMEs Konu 2.5(b) Test ve Tartışma Varlıklar Bölümler 14 &15.
Advertisements

Yazdırma: Yazıcınız bizim yazıcılarımız gibi yazdırmayabilir; bu nedenle birkaç deneme baskısı yaptığınızdan emin olun. Hizalama yeterince doğru olmuyorsa,
Ders Hazırlama Şablonu
To Be / Nationalities Ek fiil / Uyruklar
Araçlar ve Kabuklar ile Esnek ve Serbest Öğrenme Ortamları Simon B., Nösterer D. 19 Aug 2013 Antalya, Turkey.
TARTIŞMA YÖNTEMİ.
Member of Consortium This project is co-financed by the European Union and the Republic of Turkey Düşük Sıcaklık Güç Üretimi Section 14.
Beş Aşamalı Mesleki Rehberlik ve
Online Learning Support Team
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu DİPLOMA EKİ PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (KAZANIMLARI) DİPLOMA EKİ EĞİTİM SEMİNERİ Dönemi Bologna Sürecinin Türkiye’de.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
“From 7 to 77: Social Responsibility Project”. Social Responsibility Project for Graduation “FROM 7 TO 77: Solidarity between generations” Four Generations.
UYGULAMALARI EĞİTİMDE BİLGİSAYAR.
TEOG Sınavından Yüksek Puan Almak İçin 10 Altın Tavsiye
Bu Proje Avrupa Birliği ve T ü rkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir ” CIVIL SOCIETY DIALOGUE EU – TURKEY CHAMBERS PARTNERSHIP GRANT.
NOUN CLAUSES (İSİM CÜMLECİKLERİ).
Verimli Ders Çalışmayı öğrenmek istiyor musunuz?
Avrupa’da Fen Eğitimi için Topluluk Murat YATAĞAN
SÜLEYMAN DEM İ REL PRIMARY AND SECONDARY SCHOOL. GENERAL INTRODUCTION SCHOOL DIRECTORY, TEACHERS AND OTHER STAFF CLASSROOMS PARTS OF THE SCHOOL GALLERY.
Strange News 1 TURKISH EASY READERS FOR BEGINNERS Dem Turkish Center
SERVING WATER TO A THIRSTY PERSON Bu Proje AB Tarafından Finanse edilmektedir. This Project is funded by European Union. Responsibility for the information.
YALVAÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GATHER TOGETHER FOR BETTER "Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. Ancak burada.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
S ÜLEYMAN Ş AH ÜN İ VERS İ TES İ DERS KAYIT İŞ LEMLER İ / COURSE REGISTRATION PROCESS.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
There was a man who was thinking of building an honourable structure that could last for milleniums and show the king’s power. So, he racked his brain.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENMEYİ İSTİYORUM, FAKAT... BENİM STİLİM NE? Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi.
Learning to learn network for low skilled senior learners FARKLI ÖĞRENME STİLLERİ! Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi stilimle öğrenme. Developed.
Learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training 21. Yüz Yılda Öğrenme Developed with the.
Yaparak yaşayarak öğrenme. Motivasyon ve yöneltme Learning to Learn Training Öğrenmede yetişkinleri ne güdüler? Developed with the support of the EU Leonardo.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Gölgede kalmış yeterliliklerinizin farkında.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Hafıza performansınızı geliştirmek Developed.
Learning to learn network for low skilled senior learners HAYAT BOYU ÖĞRENME TOPLUMU Learning to Learn Training ÖGRENME KÜLTÜRÜ Developed with the support.
Learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training Bir Fırsat Olarak Öğrenme Developed with.
Yaparak yaşayarak öğrenme. Motivasyon ve yöneltme Learning to Learn Training Amaç ve yetenek Developed with the support of the EU Leonardo da Vinci Programme.
ICFCY-MedUse - On the job learning by using ICF-CY in Social Paediatrics İşlevsellik, Yetiyitimi ve Sağlığın Uluslararası Sınıflandırılması -Çocuk ve Genç.
ULUBATLI HASAN PRIMARY SCHOOL (ULUBATLI HASAN İLKÖĞRETİM OKULU) BERGAMA, İZMİR TURKEY.
Elke HOFFMANN & Engin YILMAZ Hessenkolleg- Wetzlar / Almanya İzmir Özel Fatih Koleji / Türkiye Grup Çalışması ve e-Twinning: Metodlar ve Sonuçları / Grup.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Bilinçsiz zihnimiz Developed with the support.
We just want to have the peace for our world Dünyamız için sadece barış istiyoruz.
Learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training Ne kazanıyoruz? Developed with the support.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Developed with the support of the EU Leonardo.
AVRUPA BİRLİĞİ GUNDTVİG ÖĞRENME ORTAKLIĞI ‘ALTIN ÇOCUKLAR ALTIN EBEVEYNLER’ PROJESİ EUROPEAN UNION GRUNDTVIG LEARN PARTNERSHIP GOLDEN PARENTS FOR GOLDEN.
Yaparak yaşayarak öğrenme. Motivasyon ve uyum Learning to Learn Training Motivasyon nedir ve neden ona ihtiyaç duyariz? Developed with the support of the.
Learning to learn network for low skilled senior learners Her yerde ve her şekilde öğrenme Öğrenmeyi Öğrenme Eğitimi Developed with the support of the.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENME KABİLİYETİMİ VE YAKLAŞIMIMI BİLME Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi stilimle.
BOĞAZLAYAN HALK EĞİTİM MERKEZİ INSTITUTUL POSTLICAL PHOENIX htttp:// NEWHAM COLLEGE OF FURTHER.
MUNZUR WATER Bu Proje AB Tarafından Finanse edilmektedir. This Project is funded by European Union. Responsibility for the information and views set out.
CHILD PORNOGRAPHY IŞIK ÜNİVERSİTESİ
COUNTABLE AND UNCOUNTABLE NOUNS
BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÖĞRETİM
Translated by : Can AKIN
ETKİLİ DERS DİNLEME VE ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ
Poem: Can AKIN Translated by: Nilufer DURSUN
VERİMLİ VE ETKİLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ CUMHURİYET İLKOKULU REHBERLİK SERVİSİ.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ
TURKISH 1 (UHF1271) GÜNLER&DERSLER DAYS&SUBJECTS
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
FINLAND EDUCATION SYSTEM I am talking about the Finnish education system today.
ETwinning Nedir?. Türkiye’de 81 ilin katılımıyla yürütülen 1.Projemiz.
We are pleased to welcome you to the opening ceremony of
BİLL GATES Şule Eslem ÖZTÜRK NUN OKULLARI Prep-A.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Öğrendiklerinizin aktif bir seçicisi olmak Developed with the support of the EU Leonardo da Vinci Programme This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

learning to learn network for low skilled senior learners Bu dersin sonunda… Öğrendiklerinizin aktif bir seçicisi olmanız gerektiğini, Aktif bir öğrenci olmanız, bilginin pasif alıcısı olmamanız gerektiğini öğreneksiniz.

learning to learn network for low skilled senior learners Soru Zekice bilişsel öğrenme yolunu seçmeniz gerektiğini hatırlayın. Mümkünse her şeye katılın… Hangi 5 ya da 7 noktayı hatırladığınızdan emin olun Bunu şansa mı bırakacaksınız? Bu dersi sadece eğlenceli bir aktivite olarak mı hatırlayacaksınız,ve en son konuşulanları? Yoksa bilinçli bir öğrenci olarak hangilerini hatırlayacağınıza mı arar vereceksiniz? Her şeye katılmak imkansız

learning to learn network for low skilled senior learners Çözüm! Sonuç olarak,hafızanın tıkanma noktası olan problem ihtiyacınız olanın ilk açıklamanın gözlemlenmesi ve bilinçli öğrenmedir. Hafızanın tıkanma noktası

learning to learn network for low skilled senior learners Anahtar görüş İlk örnek,bir şeyleri kaderine mi terk edeceğinizi yoksa öğrendiklerinizi ve hatırladıklarınızı kontrol altında mı tutacağınızı gösteriyor. Hatırladıklarınızı kontrol altına alın

learning to learn network for low skilled senior learners Anahtar görüş Bilinçli bir öğrenci olmak öğrendiklerinizin ve yeni beceriler ve fikirler edinme konusunda sorumluluğunuzun farkında olduğunuz anlamına gelir. Kolay!!! Bilinçli bir öğrenci olmak sadece geçmiş tecrübelerinizin ve alışkanlıklarınızın pasif bir kurbanı olmadığınız anlamına gelir – öğrenmek için seçtiğiniz yolun kontrolünü ele alabilirsiniz. Yeni fikirlere yaklaşımlarınızla ilgili seçtiğiniz yolun sorumlusu olmak

learning to learn network for low skilled senior learners Görüş Hadi söyleyelim: dersle ilgili olarak hemen hemen 100 şey vardı. Bu kurstan yakında ayrılacaksınız ve sadece bilgileri 5 ya da 7 parçasını hatırlayacaksınız. Hangi 7 parçayı hatırlamayı seçeceksiniz? Hangi 7 parçayı hatırlamayı seçeceksiniz?

learning to learn network for low skilled senior learners Sonuç! Bilinçli bir öğrenci olmak öğrendiklerinizin ve yeni beceriler ve fikirler edinme konusunda sorumluluğunuzun farkında olduğunuz anlamına gelir- öğrenmek için seçtiğiniz yolun kontrolünü ele alabilirsiniz. Nasıl öğrenmeniz gerektiğini kontrol edebilirsiniz Dilekler!

learning to learn network for low skilled senior learners Soru Siz bir yazarsınız. Bir cümle içinde 100 tane karar olduğunu söyleyin–el yazısıyla yazılacak bir çok karar; yazım kuralına uygun yazılacak bir çok karar; dil bilgisi kurallarına uygun yazılması gereken bazı kararlar; gerçek anlamıyla kullanılması gereken bazı kelimeler; ve mecaz anlamda kullanılması gereken bazcı kelimeler. Gene de, bunların hepsini aynı anda takip edemezsiniz. Hangi kararı önce uygulayacaksınız? Hangisini sonra? Hangi kararı ilk önce uygulayacaksınız?

learning to learn network for low skilled senior learners Çözüm! Tabi ki, kimse gerçekten yapılması gereken kararların kaç tane olduğunu bilmez. Ama tabi ki, baş etmemiz gereken çok fazla şeyi bilinçli bir şekilde yapmaya çalışırız. Baş etmemiz gereken bir çok şeyi bilinçli bir şekilde yapmaya çalışırız.

learning to learn network for low skilled senior learners Öğrendiklerimiz Akıllıca hatırlamak ve takip etmek için bilinçli olmak ve hatırlamanız gereken şeylerin aktif bir seçicisi olmak zorundasınız. Hatırlamanız gereken şeylerin aktif bir seçicisi olmak