IVY DİZAYN Kurumsal Hizmetler Ltd.Şti.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BAYINDIR BELEDİYESİ GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ
Advertisements

2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Yalın Satınalma Mantığı ile Fiyat Görüşmeleri
Google Analytics Nedir?
ÇEŞMEÖREN YİBO Rehberlik Servisi
Maddelerin Işık Geçirgenliği
WinDesk Çözümü.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
YENİ STAR ÇÖZÜMÜ Yazıcıları Artık Daha Akıllı “Fark yaratan inovasyon”
Gıdalarımızı saklama kuralları
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
PRIME AJANS m.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
AMBALAJ BEYAN SİSTEMİNE İLİŞKİN GENEL BİLGİLER
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
Birtel İletişim Teknolojileri
Rusya,Avrupa ve Balkan ülkelerine ihracatını yapmakta olduğumuz ürünleri aşağıda inceleyebilirsiniz. Ürünlerimize isteğe bağlı olarak ambalaj yapılabilir.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
AMBALAJ ATIKLARI YÖNETİMİ EĞİTİMİ.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
HAFTA III KISIM 4. Raketler 118x115 boyutlarında Işıklı ve cam çerçeveli.
KOMPOZiT MALZEMELERİN GERi KAZANIM YOLCULUĞU
GAZİPAŞA İLKOKULU GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ.
KAN İDRAR BALGAM VE DİĞER VUCUT SIVILARI VE BULAŞILARI OLAN MALZEMELERİ LÜTFEN BU ATIK BİDONUNA ATINIZ.
BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ KATI ATIK YÖNETİMİ -ÇEVRE ve GERİ KAZANIM
ATIĞI AZALTMANIN 10 YOLU
SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
OSMANGAZİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ
Görsel İletİşİm TasarImI
ÇİĞLİ BELEDİYESİ AMBALAJ ATIKLARI VE GERİ KAZANIM
MEHMET AKİF ERSOY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, halen 3 Teknik lise ve Endüstri Meslek lisesinin.
DOODLE(KARALAMA) İLLÜSTRASYON ÇALIŞMASI
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
Konut Pazarlamasında Bir «İLK». Projelerinizi Yatırımcılarla Buluşturuyoruz.
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
MAĞAZA GÖRSEL DİZAYN AMACIMIZ;
Fen Bilimleri Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm
Turk Blast Makine Sanayi Ticaret A.Ş.
Gıda Endüstrisinde Kullanılan Ambalajların Sınıflandırılması
GERİ DÖNÜŞÜM Geri Dönüşümün Önemi. harika slayt
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
FUAR TALEPLERİNİ BELİRLEME ANKET SONUÇLARI
10.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
JFH VELİ KONSEPT SINIFLAR MİSYON YETENEK VELİLERE REHBERLİK ROTASYON
Ambalajlama.
ÖĞRENCİ STAJ RAPORU LABORATUVAR
Gaka Trade Promosyon – ajans - Fuar çalışmaları
PAKETLEME MALZEMELERİ
Tüketicinin İyi Bir Çevrede
TOPLAMA VE AYIRMA TESİSİ
YILDIRIM BELEDİYESİ GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ. ÇÖP ve ÇEVRE İnsanlar her gün, boşalan, kırılan, eskiyen, bozulan veya artık istenmeyen her şeyi çöpe atar.
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
OtoPratik Reklam ve Promosyon Malzemeleri
TASARIM NEDİR? Bu sunu PowerPoint'in yeni yeteneklerini gösterir ve en iyi Slayt Gösterisi'nde görüntülenebilir. Bu slaytlar, PowerPoint 2010'da oluşturacağınız.
Çöp ve Çevre  İnsanlar her gün, boşalan, kırılan, eskiyen, bozulan veya artık istenmeyen her şeyi çöpe atar.  Bu yüzden Dünyadaki çöp miktarı her geçen.
GERİ DÖNÜŞÜM NEDİR?  Atıkların özelliklerinden yararlanılarak içindeki bileşiklerin fiziksel veya kimyasal yolla başka ürünlere veya enerjiye çevrilmesine.
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

IVY DİZAYN Kurumsal Hizmetler Ltd.Şti. 2016

Biz Kimiz? Ivy Dizayn olarak, iyi hizmet veren, rekabetçi fiyatları ile avantaj sağlayan ve oluşabilecek tüm taleplerinizde her zaman yardımcı olmaya hazır kurumsal hizmetler sağlayan bir çözüm ortağıyız. Öncelikli amacımız, siz değerli müşterilerimizin iş yükünü hafifletmek, yapılabilecek en iyi hizmeti en kısa sürede ve en kaliteli şekilde sunarak her zaman yanınızda olmaktır. En büyük avantajımız, geniş tedarikçi ağımız ve sahip olduğumuz yeterli teknik bilgi, hız ve deneyim ile en kaliteli çözümleri uygun fiyata ve en hızlı şekilde sizlere sunabilmemizdir.

Neler Yapıyoruz? POP Malzemeleri; Standlar; Afiş, Broşür, Poster, Katalog, Dergi, Wobbler, Ajanda, Defter, Kartvizit, Dönkart, Yer Grafiği, Palet eteği, Raf şeridi ,Raf Kartı, Ayaklı Pankartlar (mukavva, Forex) Etiketler, İç-Dış Mekan Giydirmeleri Standlar; Karton Standlar, Ahşap Standlar, Metal Standlar, Vakum Standlar, Tezgah Üstü Standlar, Dummy çalışmalar

Neler Yapıyoruz? Kutular; Promosyon Çantalar&Poşetler; Sıvamalı-Taslamalı Karton Kit Kutular, Plastik Promosyon Kutular, Ahşap Kutular, Karton Ürün Kutuları Promosyon Çantalar&Poşetler; Baskılı/Baskısız Plastik Mağaza Poşetleri, Baskılı/Baskısız Jelatin Plastik Poşetler, Baskılı Baskısız Karton Çantalar, Baskılı Baskısız Nonwoven Çantalar, Promosyon Çantaları

Neler Yapıyoruz? Tekstil Ürünleri; Ambalaj Malzemeleri; Promosyon T-shirt, Şapka, Sweatshirt, Yelek, İş Ayakkabıları Vb. Ambalaj Malzemeleri; Enjeksiyon Plastik Kapaklar, Şekillendirilebilir Termoform Ürünleri, Plastik Şişe, Kutu, Plastik Salata Kapları, Strech Filmler, Plastik Bardak, Plastik Çatal, Plastik Kaşık Promosyon Malzemeleri; Bilumum Promosyon Ürünleri

Bize Ulaşın IVY DİZAYN KURUMSAL HİZM.LTD.ŞTİ. Adres : Halil Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi A Blok 11. Kat No: 1688-1690 Şişli/İstanbul Tel : +90 212 221 55 13 Fax : +90 212 221 55 14 Mobil : +90 532 474 09 08 Email : cihan@ivydizayn.com info@ivydizayn.com Web : www.ivydizayn.com