gözkapakları düşünce Gece gözlerine bakardı maviydi giydi ğ i vakit geç olunca gözlerinden uyku akardı o uykuya yatmaz sanki uyku ona yatardı beynine.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
Advertisements

Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
Kan rengi , kıpkırmızı güllere bayılırdı... Zaten onlarla adaştı...
Hissedebiliyorum... lüzümsuz konuşmalara gebe bu gece, hissedebiliyorum, kıracaksın beni yine, biliyorum ama istiyorum. sıradanlıktan geçiyorum, sıradışılık.
Ilk göz ağrım.
PICASSO - VELAZQUEZ.
BEN SENi SEVDiM Ben senin en çok sesini sevdim                  Bugulu çogu zaman,taze bir ekmek gibi Önce aska çagiran, sonra dinlendiren Bana.
GÖZLERİN(Nazım Hikmet)
10 Mavi Şişe Sallanıyor!
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Üçüncü şahsın şiiri Atilla İlhan.
Adam, bütün bir haftanın yorgunlu ğ undan sonra pazar sabahı eline gazetesini alıp okumaya ba ş ladı ve "Bütün gün miskinlik yapaca ğ ım, beni bundan kimse.
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ÇANTA. Süslü püslü dışı Kocaman içi Fermuarı var Ceket değil Bil bakalım nedir?
MUSTAFA KEMAL' İ DÜ Ş ÜNÜYORUM Mustafa Kemal' i dü ş ünüyorum Yeleleri alevden al bir ata binmi ş A ş ıyor yüce da ğ ları, engin denizleri Altın saçları.
Keşke tanımasaydım seni Omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman Gözlerim ağlamayı bilmezdi O kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine, Benim de.
renkler Renkler hayatımızın parçası. Peki renklerin hayatımızı nasıl etkilediğini biliyor musunuz? Renk seçiminin kimi zaman karakterimizi yansıttığından.
BİR KIZIM OLSAYDI ADI ZEYNEP.
 KIRMIZI’NIN DİLİ: Canlılığın, mutluluğun rengidir. İştah açıcıdır. Gıda şirketleri kırmızıyı çok kullanılır.
BU YA Ş AMDA ÜÇ TÜR İ NSAN VAR B İ R İ SADECE GÖRÜR B İ R İ SADECE DUYAR B İ R İ HEM DUYAR HEM GÖRÜR.
OĞUZ KAAN DESTANI "ALTIN YAY" VE "ÜÇ GÜMÜŞ OK" "Oğuz-Kağan'ın altı oğlu hükümdarlık sembolü olan, 'altın bir yay" ile ""üç gümüş ok"u, avda bulup getirmişlerdi":
 Şiiri yorumlamak için önce şiir dikkatle okunmalıdır.Bunun yanında şiirin en doğru ve en gerçek yorumu söz konusu değildir.Çünkü bir şiirin gerçekte.
PAPATYANIN SEVGİSİ AKREP.
BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ.
Designed By : CardinaLe
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Anneme mektup Şiir : Nurgül Yenigün 05/2006.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Üçüncü şahsın şiiri.
BEŞ VAKTE BEŞ YAZI. BEŞ VAKTE BEŞ YAZI Sabah Namazı ; Vakit seher Sabah Namazı ; Vakit seher? Zamanın rahmine sabahın nutfesi düştü az önce. Gün doğuyor.
YAĞMURLA GELEN MAZİM Birol Yiğit.
BİLMECELER.
Uykuların kaçar geceleri
Rüyamda yaratıcı ile bir konuşma geçti aramızda
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
Yılın Şiiri. Yılın Şiiri Temizlik yaptım bugün. Hem de tüm benliğimde Temizlik yaptım bugün.. Hem de tüm benliğimde. Bütün kaslarımı, sinirlerimi,
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
KALP BU KALB İ, E Ğ ER BANA GÜVEN İ YORSAN BENDE DAH İ L 2010 YILINDA KAYBETMEK İ STEMED İ KLER İ NE GÖNDER,
Gece yarısı parka bir baykuş geldi.Ağaçları tek tek
Karanlıklar uzaklaştı
23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlu Olsun 
Izdırabımın sırrı kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden halimi bilmez fertler Kambur üstüne.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Kendini tanıyınca; ağaçları, kuşları tanırsın, sonbaharları, altın sarısı yaprakları, uzaktan gelinliği giymiş kızlara benzeyen, karlar düşmüş dağları,
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
Bir akşam sofrasının hararetli bir döneminde Mustafa Kemal, kişisel özgürlüğünün birçok bölümlerinden yoksun bırakılması acısını hüzün dolu sözlerle şöyle.
ZORUMA GİDİYOR.
Üzülme çocuk ! ümidini asla yitirme Biliyorum yüzün hiç gülmedi ki
EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN. EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN.
Ama Sen Yoksun.... Şiir : Tülin Hatipoğlu.
Bil ki Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde Gözlerin uzun karanlı ğ a dalarsa Bir sıcaklık duyarsan ü ş üyen ellerinde Ve saatler gecikmi ş zamanları.
BENİM AFRİKAM Yoksa aslana yem olur.
BİLMECELER
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Dünya Çocuk Günü.
BETİMLEME (TASVİR.
ADALET TANRIVERDİ
Kesirler 1/2 1/8 1/3 6/8 3/4.
Hayat.
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
GENEL H İ JYEN E Ğİ T İ M İ. EL H İ JYEN İ.
Sunum transkripti:

gözkapakları düşünce Gece gözlerine bakardı maviydi giydi ğ i vakit geç olunca gözlerinden uyku akardı o uykuya yatmaz sanki uyku ona yatardı beynine saplanırdı gece göz kapakları dü ş ünce

Saçları yer sarıydı genelde siyah ak ş am yattı ğ ı gibi kalkmazdı sabah yüzü umuttu yer genelde keder azını bir yana ço ğ unu öbür yana tarardı saçlarının dü ş ürdü ğ ü dü ş ündü ğ ünden çoktu avuçlarının Her ak ş am ş iir soyardı hüzne çocukluk a ş kıydı hüzün için sevdi kimi sevdiyse kimden ne çektiyse hüzün için

Mutlulukla aldatmadı hüznü asla mutlulu ğ a hiç a ş k ş iiri yazmadı meselâ a ğ lamak isterdi bakıp hüznün gözüne sarılıp a ğ lamak isterdi ş iir soyardı hep hüzne beynine saplanırdı gece güne ş da ğ ların ardına gizlenince Murad ÇET İ N Casper_m