Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİYORU Z. Bugün birazdan göreceğiniz oyuncaklarla oynayacak, beslenme saatinde resimde göreceğiniz besinlerle karnınızı doyuracak, evinize.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİYORU Z. Bugün birazdan göreceğiniz oyuncaklarla oynayacak, beslenme saatinde resimde göreceğiniz besinlerle karnınızı doyuracak, evinize."— Sunum transkripti:

1 BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİYORU Z

2 Bugün birazdan göreceğiniz oyuncaklarla oynayacak, beslenme saatinde resimde göreceğiniz besinlerle karnınızı doyuracak, evinize giderken oradaki araçlara binerek gideceksiniz.

3

4 Neden şaşırdınız ?

5 Haklısını z, çünkü siz değiştini z.

6 BENDEKİ DEĞİŞMELE R

7

8 Henüz konuşamadığım için isteklerimi ve ihtiyaçlarımı ağlayarak anlatırdım.

9 Yediğim besinler sadece sıvı ve yumuşak besinlerden oluşurdu.

10 Daha yürüyemiyorum ama emekleyebiliyorum. Ailemden duyduğum bir kaç sözcüğü söyleyebiliyorum.

11 Artık oturabiliyorum. Oyuncaklarımla oynayabiliyorum. Kaşığımı kendim tutabiliyor ihtiyaçlarımı anneme söyleyebiliyorum.

12 İhtiyaçlarımı basit sözcüklerle anneme söyleyebiliyorum.

13 Boyum uzadı.Kilom arttı. Yemeğimi yardım almadan yiyebiliyorum. Arkadaşlarımla oyun oynayabiliyorum.

14 Artık giysilerimi kendim giyebiliyor, derslerimi dinleyebiliyor,çantamı kendim hazırlayabiliyor, verilen ödevleri yalnız başıma yapabiliyorum.

15 BENDEKİ DEĞİŞMELER BENDEKİ DEĞİŞMELER ÖnceSonraŞimdi

16 Bendeki değişmeler sadece bunlar değil. Duygularım, oynadığım oyunlar, yeteneklerim, yaşım ve boyum da çok değişti.

17 Peki ya siz? Siz de hiç değişme olmadı mı? Yine mama mı yiyorsunuz? Bebek giysileri mi giyiyorsunuz? Bebek oyuncakları ile mi oynuyorsunuz? Yaşınız hâlâ aynı mı? Ya duygularınız onlar hiç değişmedi mi? Yoksa sizde de çok büyük değişiklikler mi oldu? Biliyor musunuz tüm bu değişiklikler aslında yağmurun yağması,Güneş’in doğması kadar doğal olan değişikliklerdir. Hiç birimiz bu değişmelerin olmasını önleyemeyiz.

18 Haydi o zaman kişisel özelliklerinizde, duygularınızda, arkadaş ilişkilerinizde ve becerilerinizde nelerin değiştiğini bize anlatın. GEÇEN YIL BU YIL ??


"BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİYORU Z. Bugün birazdan göreceğiniz oyuncaklarla oynayacak, beslenme saatinde resimde göreceğiniz besinlerle karnınızı doyuracak, evinize." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları