Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ Erhan KESKİN. Kırmızı Başlıklı Kız Bir varmış bir yokmuş kırmızı başlıklı kızı,annesi bir parça pas-ta vererek, hasta ninesinin or-

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ Erhan KESKİN. Kırmızı Başlıklı Kız Bir varmış bir yokmuş kırmızı başlıklı kızı,annesi bir parça pas-ta vererek, hasta ninesinin or-"— Sunum transkripti:

1 KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ Erhan KESKİN

2 Kırmızı Başlıklı Kız Bir varmış bir yokmuş kırmızı başlıklı kızı,annesi bir parça pas-ta vererek, hasta ninesinin or- mandaki evine gönderir.

3 Kız, yolda kurtla karşılaşınca şaşırmaz ve korkmaz; kurda nere-ye gittiğini söyler.Kurt,kızı ninesi için çiçek toplamak uğruna farklı bir yola yönlendirir.

4 Acele ile ninenin evine koşan kurt,ihtiyar kadını yutar ve ya-takta onun yerine yatar.Kulibeye varan kız,ninesinin kocaman ku- lakları,gözleri,elleri ve ağzı oldu- ğunu fark eder

5 Kurt kızı yutar.Bir avcı gelir, olanları anlar,kurdun karnını makasla yarar ve kırmızı başlıklı kızı ve ninesini kurtarır.Kız uyu-yan kurdun karnını taşlarla dol-durur.

6 Kurt uyanınca devrilir ve ölür.Zorlukla nefes alan nine pas-ta yiyerek kendine gelir.Kırmızı başlıklı kız,’Yaşadığım sürece bir daha asla kendi kendime yoldan çıkıp ormana gitmeyeceğim’der.

7 Neşe içinde evine döner ve bir daha kıza hiç kimse zarar vermez.


"KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ Erhan KESKİN. Kırmızı Başlıklı Kız Bir varmış bir yokmuş kırmızı başlıklı kızı,annesi bir parça pas-ta vererek, hasta ninesinin or-" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları