Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SUYUN İLERLEYİŞİ ETKİNLİĞİ Malzemeler Cam bardak ( yarısına kadar su dolu) Suluboya, guaj boya vb gibi suda çözünebilen boya Bant Makas Ka ğ ıt havlu Pipet.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SUYUN İLERLEYİŞİ ETKİNLİĞİ Malzemeler Cam bardak ( yarısına kadar su dolu) Suluboya, guaj boya vb gibi suda çözünebilen boya Bant Makas Ka ğ ıt havlu Pipet."— Sunum transkripti:

1 SUYUN İLERLEYİŞİ ETKİNLİĞİ Malzemeler Cam bardak ( yarısına kadar su dolu) Suluboya, guaj boya vb gibi suda çözünebilen boya Bant Makas Ka ğ ıt havlu Pipet

2 Uygulanı ş ı * İ stenilen bir renkte boya, suyla karı ş tırılır. *Bir yaprak ka ğ ıt havlunun uçları kıvrılarak suyu iletecek kök ş ekline getirilir.

3 *Ka ğ ıt havlunun içine pipet konularak üst kısmına çiçek formu verilir ve bantla dı ş tan sabitlenir. *Hazırlanan boyalı suyun içine yapmı ş oldu ğ umuz ka ğ ıt havlu çiçe ğ i yava ş ça daldırılır.

4 * Suyun ilerlemesi gözlemlenir.


"SUYUN İLERLEYİŞİ ETKİNLİĞİ Malzemeler Cam bardak ( yarısına kadar su dolu) Suluboya, guaj boya vb gibi suda çözünebilen boya Bant Makas Ka ğ ıt havlu Pipet." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları