Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1 SAKARYA SMMM ODASI ÜYELERİ İÇİN ÖZEL HAZIRLANMIŞTIR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1 SAKARYA SMMM ODASI ÜYELERİ İÇİN ÖZEL HAZIRLANMIŞTIR."— Sunum transkripti:

1 1 SAKARYA SMMM ODASI ÜYELERİ İÇİN ÖZEL HAZIRLANMIŞTIR.

2 2 Demir Hayat....  28 Mart 1995’te faaliyete başladı  24 Temmuz 1996’da Alman denetim ve belgelendirme kurumu olan RWTÜV’den ISO 9001 Kalite Güvence Belgesini aldı  “Toplam Kalite Yönetimi” ve “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” hedeflenmektedir  Demir Hayat’ın ana ilkesi müşterilerin gelecekleri ve hayatları için en mükemmel ve kaliteli hizmeti vermektir.

3 3 İlklerimiz.... İlklerimiz....  Türkiye’nin ISO 9001 Belgeli ilk Sigorta şirketi  Avrupa Topluluğu ülkelerinde satış yapma yetkisine sahip ilk sigorta şirketi  1998 TÜSİAD - KALDER İş Mükemmelliği Ödülü için başvuruda bulunan ilk sigorta şirketi  444 Hatları İle Tıbbı Danışmanlık Yaparak 365 Gün 24 Saat Kesintisiz Hizmet Veren İlk Şirket

4 4  Müşterilere sunulan hizmetin kalitesiyle ve sağladığı güvenle hayat sigortacılığının yaygınlaşmasına öncülük etmek  Azami müşteri tatminini sağlayarak Türkiye’de örnek hayat sigorta şirketi konumuna gelmek. Misyonumuz.... Misyonumuz....

5 5 Sigortalıların ihtiyaçlarını ve beklentilerini çağdaş yaşamın gerektirdiği her türlü imkanı kullanarak ve güncelliği izleyerek, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren bir biçimde karşılayan sigorta ürünleri ve hizmetlerini sunmak Vizyonumuz.... Vizyonumuz....

6 6 DEMİR HAYAT SİGORTA A.Ş SAĞLIK SİGORTASI

7 7 YATARAK TEDAVİ TEMİNATI Hastanede yatış gerektiren durumlar ve hastane yatışı gerektirmese dahi, Demir Hayat Sigorta tazminat Departmanı tarafından onaylanan acil işlemler ve/veya cerrahi müdahaleler ile Kemoterapi, Radyoterapi, Koroner Angiografi, Evde Bakım, ESWL gibi işlemler yatarak tedavi teminatı içinde değerlendirilir.

8 8 AYAKTA TEDAVİ TEMİNATI Hastane yatışı gerekmeyen, doktor muayene, ilaç, tahlil, röntgen gibi işlemler ayakta tedavi teminatı içinde değerlendirilir. Ayakta tedavi işlemlerinde, anlaşmalı ve anlaşmasız kurumlarda % 20 katılım payı mevcuttur.

9 9 HAMİLELİK VE DOĞUM TEMİNATI Hamilelik dönemindeki rutin muayene ve tetkikler ile doğum ve sezaryen ile komplikasyonları, Tıbbi endikasyonu olmasa dahi küretaj işlemleri, Aile planlaması ile ilgili işlemler bu teminattan ödenir.

10 10 DEMİR HAYAT SAĞLIK SİGORTALISI OLUNDUĞUNDA;

11 11 Mesai saatleri içinde tam gün olarak, ekranları başında çözüme yönelik çalışan Müşteri Hizmetleri birimi sigortalılarımızdan gelen her türlü talep ve soruya cevap vermektedirler.

12 12 AMBULANS ORGANİZASYONU Acil yardım ve ambulans organizasyonları, 365 gün 24 saat hizmet veren 444 04 04 numaralı, hekim ve hemşirelerimizden oluşan CALL CENTER tarafından gerçekleştirilmektedir. Acil yardım ihtiyacı duyan kişilere zamanında tıbbi müdahale ve gerekiyorsa hastaneye nakil için sürecin tamamını etkin bir şekilde yöneten CALL CENTER Organizasyonumuzun kapsamı, acil bir durumda çağrı bize ilk ulaştığı andan itibaren, en uygun hastaneye transportu ve hekim ile buluşmasını takiben hastanedeki yatağına teslim edilinceye kadar sürer ve kişinin yakınlarının haberdar edilmesi ile sonuçlanır.

13 13 TIBBİ DANIŞMANLIK TIBBİ DANIŞMANLIK Acil yardım ve ambulans organizasyonları, 365 gün 24 saat hizmet veren 444 04 04 numaralı, hekim ve hemşirelerimizden oluşan CALL CENTER tarafından gerçekleştirilmektedir. Aynı hat ve www.demirhayat.com.tr web adresi aracılığıyla tüm sigortalılarımıza Tıbbi Danışmanlık hizmeti sağlanmaktadır. Her türlü Tıbbi Danışmanlık desteği call center tarafından anında, web aracılığıyla da 24 saat içinde verilmektedir.www.demirhayat.com.tr

14 14 PROVİZYON HİZMETİ Demi Hayat Sigorta A.Ş, 365 gün 24 saat hizmet veren ve profesyonel hekim ve hemşirelerden oluşan Provizyon merkezi ile her türlü provizyon işlemleri en geç 30 dakika içerisinde sonuçlandırılmaktadır.

15 15 SSK KULLANIMI İLE İLGİLİ AVANTAJLAR! YATARAK TEDAVİLERİNİZDE SSK KULLANMANIZ DURUMUNDA; HASTANEDE YATTIĞINIZ HER GÜN İÇİN 50 YTL TAZMİNAT HAKKI KAZANIRSIZ!!

16 16 AYAKTA TEDAVİLERİNİZDE SSK KULLANMANIZ DURUMUNDA; ****HİÇBİR KATILIM PAYI ÖDEMEDEN NASIL İLAÇ ALIRSINIZ?? 1-İLAÇLARINIZI SSK KARNENİZE YAZDIRIRSINIZ. 2-BELİRTİTİĞİMİZ DEMİR HAYAT SİGORTA İLE SSK KOORDİNASYONUMUZ OLAN ANLAŞMALI ECZANELERİMİZDEN İLAÇLARINIZI ALABİLİRSİNİZ. SİZE DÜŞEN KATILIM PAYINI DEMİR HAYAT SİGORTA A.Ş. ÖDER.VE BUNUN İÇİN ANINDA PROVİZYON VERİR. 3-SSK KOORDİNASYONU OLMAYAN DİĞER ECZANELERDE İSE İLAÇ ALIMLARINIZDA SSK KARNESİ KULLANDIĞINIZDA SİZE DÜŞEN %20 LİK KATILIM PAYINIZI ÖNCE SİZ ÖDEYİP BİZE SSK KARNE FOTOKOPİSİ,SSK ÇIKTISI FOTOKOPİSİ,REÇETE VE KÜPÜR İLE FATURALANDIRABİLİRSİZ.

17 17 ****HİÇBİR KATILIM PAYI ÖDEMEDEN NASIL MUAYENE OLURSUNUZ? 1-SSK KARNENİZ VE VİSİTE KAĞIDINIZLA EKTEKİ ANLAŞMALI HASTANELERE GİTMENİZ YETERLİ OLACAKTIR. SSK KULLLANIMINDA SİZE DÜŞEN KATILIM PAYINI SİGORTA KARTINIZI GÖREVLİYE İLETEREK SİGORTA ŞİRKETİNİZE DEVREDERSİNİZ BU YOLLA GERÇEKLEŞEN DİĞER AYAKTA TEDAVİ GİDERLERİNİZ İÇİN SSK NIN ÖDEMEDİĞİ KISIM TEMİNAT LİMİT VE ORANINIZDA DEMİR HAYAT SİGORTA TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR.

18 18


"1 SAKARYA SMMM ODASI ÜYELERİ İÇİN ÖZEL HAZIRLANMIŞTIR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları