Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI İÇEREN FAALİYET RAPORU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI İÇEREN FAALİYET RAPORU."— Sunum transkripti:

1 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI İÇEREN FAALİYET RAPORU

2 Okulumuzun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı çalışmalar sonucu  1 adet projeksiyon makinesi Fatih Projesi çerçevesinde  1 adet lazer yazıcılı fotokopi makinesi  1 adet fotokopi makinesi okulumuza kazandırıldı, öğretmen ve öğrencilerin hizmetine sunuldu.

3  Hayırsever İş adamı Aydın İPEK tarafından okulumuza 1 adet Projeksiyon cihazı bağışlanmış, ihtiyaç olan sınıfımızın hizmetine sunulmuştur.  Çorum Ticaret ve Sanayii Odası tarafından okulumuzda ihtiyacı olan öğrencilerimize kaban ve mont dağıtımı yapıldı.

4  Okulumuz ana girişinde bulunan merdiven basamaklarının bakım ve tamiratı Kardeşler Mermer & Granit firması tarafından yapıldı.  Okulumuz ana girişinin merdivenlerine yeminli Mali Müşavir Ali Can DOĞAN tarafından halıfleks yaptırılmıştır.  Okulumuz velisi İlhan ÇELİK okulumuza 1000 TL nakit yardımında bulunmuştur.

5  İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali BÜYÜK okulumuzu ziyaret etmiş ve 2200 TL bağışta bulunmuştur.

6  Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 1 adet Projeksiyon ve 30 adet sandalye, bağışlanmıştır.  Ayrıca 1 adet Müdür odasına okulumuz kamera sistemi için LCD televizyon bağışlanmıştır.

7  Okulumuza İsmi verilen İş adamı Sayın İsmail KAKAÇ farklı tarihlerde 2000 TL, toplam 4000 TL Okul Aile Birliği’ne bağışta bulunmuştur.

8  Okulumuzun sınıf kapılarından 10 tanesi yenilenmiştir.

9 Okulumuz öğrenci giriş merdivenleri halıfleksle kaplanmıştır.

10  Okulumuzda bulunan fotokopi makinelerinin dram ve tonerleri birlik hesabından ödenmek suretiyle değiştirilmiş olup, öğrencilerimizin sınırsız fotokopi çekmeleri sağlanmıştır.  Aile Hekimi Dr. Mehmet AYDUĞAN tarafından okulumuza mini buzdolabı bağışlanmıştır.

11  Okulumuzun interneti daha da hızlandırılmış, ağı yenilenmiş olup, tüm alanlarımızda internet erişimi sağlanmıştır.  2014-2015 Eğitim öğretim yılında okulumuzun temizlik işleri için 1 kadrolu personelimiz varken görevlendirme sonucunda 1 personel daha görevlendirilmiş, 2 kişi de Çorum belediyesi tarafından okullara dağıtılan personellerden gelmiştir. Ayrıca 1 hizmetli de engelli kadrosundan atanmış olup, okulumuzda 1’i toplam 5 hizmetli temizlik işlerinde çalışmaktadır.

12 Okulumuzdaki ses sistemindeki sorun nedeniyle düzenlenen törenlerde sorun yaşanmakta idi. Yapılan çalışmalar neticesinde ses sistemimiz değiştirilmiş olup sorun ortadan kaldırılmıştır.

13  Yaz sezonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğünden boya malzemesi alınarak, işçilik hizmetli personelden olmak üzere okulumuzun tüm sınıflarının plastik ve yağlı boyalı kısımları yeniden boyanmıştır.

14  Okulumuzdan mezun olan 8. sınıf öğrencileri için yemek ve müzikli eğlence düzenlenmiş, masrafları birlik hesabından karşılanmıştır.

15  Yeni yapılan Yavruturna Ortaokulunun ( İsmail Kakaç Ortaokulu) yeni binası için ihtiyacı olan kırtasiye, temizlik vb. giderlerinin tamamı birlik hesabından karşılanmıştır.  Okulumuzun güney çıkış kapısına Çorum Belediyesi aracılığı ile Trafik korkuluğu yapılmıştır.

16  2015-2016 İlköğretim faaliyetleri kapsamında okulumuz 1. sınıflarına yönelik Palyaço, davul zurna ve ikram giderleri okul aile birliği tarafından karşılanmıştır.  Sosyal faaliyet yönünden Samsun İline gezi düzenlenmiştir.

17  Anneler günü, izcilik çalışmaları gibi faaliyetlerin sergilendiği etkinlikler düzenlenmiş, giderleri birlik hesabından karşılanmıştır.

18  Okulumuz aile birliğince tüm masrafları karşılanmak suretiyle hizmetli personellerimiz okulun dış ihata duvarları ile bahçede bulunan korkuluk demirlerini boyamışlar, okulumuza yeni bir görünüm kazandırmışlardır.

19  Özellikle kış aylarında havaların erken kararması sonucu öğrencilerin çıkış saatinde yaşanan sıkıntıları gidermek için okulun dış duvarlarına 4 adet projektör taktırılmıştır.

20  Okulumuz dış duvarında bulunan Atatürk resmimiz yenilenmiş, masrafları okul aile birliği tarafından karşılanmıştır.

21  Bundan sonraki hedefimiz okulun başarı çıtasını daha yükseklere taşımaktır.  2014-2015 eğitim öğretim yılında bir önceki yıldan devreden ve okul aidatlarından 17.311,73 TL gelir elde edilmiş, aynı dönemde ise 17.112,73 TL harcama yapılmıştır. Hayırsever vatandaşlarca ise 9990,00 TL bağış yapılmıştır. Suzan BAŞARAN Başkan Sevda DELİBAŞ Muhasip üye Neslihan KILIÇ Üye Süleyman ÖKSÜZ Sınıf Öğretmeni Erkan ÇELİK Müdür Yardımcısı Ender Özcan ÖZÇAKIR Okul Müdürü


"2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI İÇEREN FAALİYET RAPORU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları