Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Resimleri slayt olarak göstermek için  Resimlerim’i açın. Resimlerim  Resim Görevleri’nde Slayt olarak göster'i tıklatın.  Notlar  Resimlerim'i açmak.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Resimleri slayt olarak göstermek için  Resimlerim’i açın. Resimlerim  Resim Görevleri’nde Slayt olarak göster'i tıklatın.  Notlar  Resimlerim'i açmak."— Sunum transkripti:

1 Resimleri slayt olarak göstermek için  Resimlerim’i açın. Resimlerim  Resim Görevleri’nde Slayt olarak göster'i tıklatın.  Notlar  Resimlerim'i açmak için Başlat'ı ve Resimlerim'i tıklatın.  Slayt gösterisini başlatmak, durdurmak, sona erdirmek ve önceki veya sonraki slayda geçmek için, slayt gösterisi araç çubuğunu kullanın. Araç çubuğu görüntülenmiyorsa imleci ekranda hareket ettirin; imleç ekranın sağ üst köşesinde görüntülenecektir. Resimlerinizi slayt gösterisi olarak görüntülerken aşağıdaki klavye kısayollarını da kullanabilirsiniz

2  Bu klavye tuşlarına basarak Bu işlemi yapın Sol Ok, PAGE UP veya Yukarı Ok Bu klasörde önceki resme gider. Sağ Ok, PAGE DOWN veya Aşağı Ok Bu klasörde sonraki resme gider. CTRL+K Resmi saat yönünde 90 derece döndürür. CTRL+L Resmi saat yönünün tersine 90 derece döndürür. ARA ÇUBUĞU Slayt gösterisini başlatma ve durdurma işlemleri arasında geçiş yapar. ENTER Bir sonraki resme geçer. ESC Slayt gösterisinden çıkarır. SEKME Slayt gösterisi araç çubuğunu açar veya kapatır.

3  Hiçbir resim seçmez veya tek bir resim seçerseniz, slayt gösterisinde tüm resimler görüntülenir. İki veya daha fazla resim seçerseniz, slayt gösterisinde yalnızca bu resimler görüntülenir.  Resimlerim klasörünün tüm alt klasörlerinde ve resim klasörü olarak özelleştirilmiş her klasörde resimlerinizi slayt gösterisi olarak görüntüleyebilirsiniz.


"Resimleri slayt olarak göstermek için  Resimlerim’i açın. Resimlerim  Resim Görevleri’nde Slayt olarak göster'i tıklatın.  Notlar  Resimlerim'i açmak." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları