Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Patron merak ederek Saate bakıyor, çünki yanında çalışan işçi hala ortada yok……… ve 10 dakika sonra önemli bir toplantıda olmaları gerekiyor.. Bu yüzden.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Patron merak ederek Saate bakıyor, çünki yanında çalışan işçi hala ortada yok……… ve 10 dakika sonra önemli bir toplantıda olmaları gerekiyor.. Bu yüzden."— Sunum transkripti:

1

2 Patron merak ederek Saate bakıyor, çünki yanında çalışan işçi hala ortada yok……… ve 10 dakika sonra önemli bir toplantıda olmaları gerekiyor.. Bu yüzden son çare yanında çalışan adamın evini arıyor......

3 - EFENDİM- diye sessizce bir çocuk sesi geliyor. - Merhaba, baban evdemi? - EVET BUYDA... – yine sessizce söylüyor ufaklık… - Babanla konuşabilirmiyim? - HAYIY- diyor küçük çocuk yine sessizce.

4 Patron yavasça sinirlenmeye başlıyor ve soruyor: - Peki ya annen? O evdemi? - EVET - Annenle konu ş abilirmiyim? - HAYI Y. ONUN Ş U AN İ Şİ VA Y. diyor çocuk …

5 - evde konuşabileceğim başka biri varmı? - EVET... - (sessizce). - Kim var? - POLİSLEY…. Patron şaşırmış bir şekilde : - Polisin ne işi var orada?

6 - Annemle babamla biyde kuytayma ekibiyle konuşuyoylay. Birden patron çok büyük sesler duyuyor çocuğun olduğu yerden - Bu sesler ne öyle?

7 -H-Helikoptey. - Helikoptermi? -E-EVET, ikinci biy kuytayma ekibi. -Ç-Çocuğum söylermisin neler oluyor orada? Çocuk yine alabildiğine sessizce ve muzipçe gülerek :

8 "- BENİ AYIYOYLAAAY !!! "...

9 Eyvaaahhh, duydulay galibaaa…. - Duy anneee, heyşeyi anlatabiliyiimmm….

10 Yapma anneee, lütfennnnn!!!

11 Sizin yüzünüzden beni buydulay…


"Patron merak ederek Saate bakıyor, çünki yanında çalışan işçi hala ortada yok……… ve 10 dakika sonra önemli bir toplantıda olmaları gerekiyor.. Bu yüzden." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları