Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BİLGELERİN GÖZÜYLE YAŞAMA BAKIŞ Waltz of the butterfly.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BİLGELERİN GÖZÜYLE YAŞAMA BAKIŞ Waltz of the butterfly."— Sunum transkripti:

1

2 BİLGELERİN GÖZÜYLE YAŞAMA BAKIŞ Waltz of the butterfly

3 Yüzleştiğiniz zorluklar, yaptığınız hatalar ve katlandığınız acılar olmasaydı, şimdi sahip olduğunuz bilgeliğe ve donanıma sahip olamazdınız. Acının bir öğretmen ve başarısızlığın başarıya giden yol olduğunu anlayın.

4 Sıkıntılarınızı lütuf olarak görmeye başlayın, sizi tökezleten kayaları adımlarınızı koyduğunuz parke taşlarına dönüştürmenin yollarını bulun ve yaralarınızı bilgeliğe çevirmeye yemin edin.

5 Yaşamın en yorucu zamanlarında gerçekten kim olduğumuzu ve içimizde yatan gücü keşfedebiliriz.

6 Cevapları şimdi aramayın. Şu anda cevaplar sana verilemez,çünkü sen henüz onlarla yaşayamazsın. Şu anda senin soruyu yaşaman gerekiyor. Belki daha ilerde, farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabı yaşarken bulacaksın.

7 Gerçek trajediler yoktur, sadece dersler vardır.Gerçekten sorunlar yoktur, Sadece bilge kişiler tarafından çözümün anlaşılmasını bekleyen fırsatlar vardır.

8 Yaşamınızı, ne kadar yükseğe sıçrayacağınız,ne kadar sıkı çalıştığınız değil, ne kadar iyi düşündüğünüz belirleyecektir. Zihninizi bu gezegeni sizden önce ziyaret etmiş yüce kişilerin fikirlerine açtığınızda düşüncelerinizin derinliği artar ve yepyeni bir bilgelik boyutuna yükselirsiniz. YAŞADIĞINIZ MÜDDETÇE NASIL YAŞANDIĞINI ÖĞRENMEYE DEVAM EDİN...

9 Zaman sahip olduğumuz en değerli şeydir. Bir çoğumuz dünyanın tüm zamanlarını bize aitmişçesine yaşarız. Yaşamın kontrolünü ele almanın asıl sırrı günlerinize sahip çıkma duygusunu hissetmektir.

10 Çocuklarınıza verebileceğiniz en değerli hediye zamanınızdır. Kendinize verebileceğiniz en iyi hediyelerden biri de çocuklarınızın keyfine varmak ve onları gerçekten oldukları gibi görmektir. Onlar yaşamın küçük mucizeleridir.

11 İçinizde barındırdığınız kin ve nefreti serbest bırakmak aslında başkalarına yaptığınız değil, kendiniz için yaptığınız bir iyiliktir. Birisine karşı düşmanlık beslediğinizde sanki o kişiyi sırtınızda taşırsınız. O kişi enerjinizi, hevesinizi ve huzurunuzu yok eder.

12 HEPİMİZİN YAŞAMI ERTELEMEYE EĞİMLİ OLMASI İNSANOĞLUNUN DOĞASINDAKİ EN TRAJİK ŞEYLERDEN BİRİDİR. Hepimiz bu gün penceremizin önünde açan gülün tadına varmak yerine, ufkun ötesindeki gül bahçesinin hayalini kuruyoruz.

13 Gençlik yaşamın içinde bir süreç değildir, zihnin bir durumudur. İnsanlar sadece fikirlerini terk ederek ve gençlik bilincini tüketerek yaşlanırlar. Seneler cildi kırıştırır, ancak hevesten vazgeçmek ruhunuzu kırışmasına neden olur. Şüpheleriniz, korkularınız ve umutsuzluklarınız kadar yaşlısınız.

14 GENÇ KALMANIN YOLU İNANCI GENÇ TUTMAKTIR. KİŞİSEL GÜVENİNİZİ GENÇ TUTUN. UMUDUNUZU GENÇ TUTUN...

15 Bernard Shaw’a ölüm döşeğindeyken sorulmuş: Hayatınızı yeni baştan yaşama fırsatınız olsaydı ne yapardınız? ‘’Olabileceğim, ama asla olmadığım kişi olmak isterdim’’ diye cevap vermiş. DOĞDUĞUNDA BÜTÜN DÜNYA SEVİNİRKEN SEN AĞLIYORDUN.ÖYLE BİR YAŞAM SÜR Kİ ÖLDÜĞÜNDE SEN SEVİNİRKEN BÜTÜN DÜNYA AĞLASIN...

16 Bu sunum ROBİN SHARMA’nın SEN ÖLÜNCE KİM AĞLAR adlı eserinden alıntılarla hazırlanmıştır. Gelecek yılları daha anlamlı, daha bilgece ve daha mutlu yaşayabilmemiz umuduyla........ 05 Ekim 2015 Pazartesi


"BİLGELERİN GÖZÜYLE YAŞAMA BAKIŞ Waltz of the butterfly." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları