Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TAKIM RUHU 11-A.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TAKIM RUHU 11-A."— Sunum transkripti:

1 TAKIM RUHU 11-A

2 Bir elin nesi var iki elin sesi var..

3 Birlikten kuvvet doğar

4 Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içindir...

5 Bir ekipte fertlerin söyleyebilecekleri erdemli sözler: "Evet hata gerçekten bende idi" "Mükemmel bir iş yaptın" "Bu konuda bana tavsiyen nedir?" "Hadi birlikte çalışalım" "Teşekkür ederim" "Biz" Bir ekibi oluşturan fertlerden yukarıdaki sözler sık sık çıkıyor ve grubun ortak dili oluyorsa, o takım birçok başarıya imza atacak demektir.

6

7 Takım ruhu içinde her fert şöyle düşünmelidir:
"Eğer bir şey kötü gitti ise bunda benim de payım var.“ "Eğer bir şey gerçekten güzel gitti ise sebebi ben ve arkadaşlarımdır." Ünlü basketbol oyuncusu Michael Jordan şöyle der: “Yetenekli oyuncular sadece maç kazandırır, şampiyonluğu ise takımlar kazandırır.”

8

9

10 Birlikten Kuvvet Dogar
Bir kadın akıl hastanesinde gezerken bahçede 100 tane akıl hastası için sadece 3 koruma görevlisi olduğunu görünce hayretle görevliye sorar: -" Bu kadar çok delinin size saldırıp zarar vermesinden ,kaçmasından korkmuyor musunuz?" Koruma görevlileri net bir cevap verirler : -" Hayır çünkü deliler birlikte hareket etmez’’’"

11

12 Takım Ruhu Bilinci Bir futbol maçını düşünün. Maçı kazanmak için bütün oyuncuların görevini bilip iyi oynaması gerekir. Sadece kaleci ya da santrafor kurtarıcı olarak görülürse takım maçı kaybeder. Herkes takımı için varını yoğunu ortaya koymalıdır. Takım olarak oynamayı başaran maçı kazanır…

13

14

15

16

17

18

19

20 11-A KAAN POLAT HAKAN ERGOVAN


"TAKIM RUHU 11-A." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları