Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TURKISH EASY READERS FOR BEGINNERS Anatolin Folk Tales 1 Dem Turkish Center www.demturkishcenter.com.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TURKISH EASY READERS FOR BEGINNERS Anatolin Folk Tales 1 Dem Turkish Center www.demturkishcenter.com."— Sunum transkripti:

1 TURKISH EASY READERS FOR BEGINNERS Anatolin Folk Tales 1 Dem Turkish Center www.demturkishcenter.com

2 Download Anatolian Folk Tales 1 for self- study or study with a Turkish language teacher! Anatolian Folk Tales 1 is a collection of simplified folk tales from Greek, Gypsy, Arab and Kurdish people.

3 Anatolian Folk Tales 1 is ideal for late beginner Turkish language learners who want to read easy Turkish texts and improve their reading skill as well as learn new vocabulary while reading.

4 Anatolian Folk Tales 1 includes 12 chapters with; Vocabulary exercises before the text to learn the new words and expressions in the chapter Comprehensive exercise after the chapter to understand the text better before reading once again.

5 Anatolian Folk Tales 1 can be used for self- study, study with a Turkish teacher or as part of a supplementary material for your beginner Turkish language course. Check out the sample chapter!

6 1. Learn and match the words. 1. Amaç__ Master3. Hırsız__ To steal 2. Çalmak__ Thief4. Usta__ Aim (Sample exercise)

7 2. Fill in the blanks with the words above. 1. Hırsız “Ben bu eşeği... – acağım,” dedi. 2. Hırsızın... – cı eşeği çalmaktı. 3. Onlar çarşıdayken... bir... onları gördü. (Sample exercise)

8 3. Read the story and do the Comprehension exercises. Bir zamanlar saf bir adam vardı. Bu adam hem çok saftı, hem de çok fakirdi.

9 Bir gün bu adam alışveriş yapmak için çarşıya gitti. Adamın yanında onun eşeği vardı. Onlar çarşıdayken usta bir hırsız onları gördü. Hırsızın amacı eşeği çalmaktı...

10 4. True or false? ___ 1. Adamın bir arkadaşı vardı. ___ 2. Hırsızın bir eşeği yoktu. ___ 3. Hırsızlar eşek ile gittiler. ___ 4. Adam arkada hırsızı gördü.

11 5. Answer the questions. 1. Hırsız yalnız mıydı? 2. Hırsız ne yaptı? 3. Eşeği götüren kişi kimdi? 4. Adam arkada ne gördü?

12 6. Put the sentences in order. ___ Hırsız onun arkadaşı ile konuştu. ___ Hırsız ve onun arkadaşı adamı takip ettiler. ___ Bir gün, adam ve onun eşeği yürüyorlardı. ___ Hırsızlar eşeği çaldılar. ___ İki hırsız eşeği çalmak istedi. ___ Hırsız, bir eşek gibi adam ile yürüdü. 7. Read this chapter again and rewrite the story with your own words.

13 Anatolian Folk Tales 1 is a downloadable and printable Turkish easy reading book. You can download this Turkish language material as a; Printable ebook Printable worksheets Audiobook Simply visit Dem Turkish Center Bookstore and Download İnstantly! www.demturkishcenter.com


"TURKISH EASY READERS FOR BEGINNERS Anatolin Folk Tales 1 Dem Turkish Center www.demturkishcenter.com." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları