Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GLEEN BURATTİ 25.02.2015 11.59 “UMUT İYİ BİR ŞEYDİR, BELKİ DE EN İYİSİ VE İYİ ŞEYLER ASLA ÖLMEZ.” ESARETİN.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GLEEN BURATTİ 25.02.2015 11.59 “UMUT İYİ BİR ŞEYDİR, BELKİ DE EN İYİSİ VE İYİ ŞEYLER ASLA ÖLMEZ.” ESARETİN."— Sunum transkripti:

1 GLEEN BURATTİ “UMUT İYİ BİR ŞEYDİR, BELKİ DE EN İYİSİ VE İYİ ŞEYLER ASLA ÖLMEZ.” ESARETİN BEDELİ

2

3 GLENN BURATTİ ile tanışın, ABD Osceola Florida'dan şirin bir ufaklık. Bu ayın başlarında annesi ona bir doğum günü partisi verdi, fakat sınıfından kimse gelmedi.

4 ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan otizmli Glenn Buratti'nin annesi, oğlu için bir doğum günü partisi düzenledi. Glenn'in bütün sınıf arkadaşlarının davet edildiği partiye, ne yazık ki kimse gelmedi. Bunun üzerine Glenn'in annesi Ashlee, Facebook'taki yerel bir gruba, "Bu konuda söylenmek saçma olabilir ama oğlum için çok üzüldüm. Bütün bir sınıfı (16 kişi) onun doğum günü için çağırdık. Kimse gelmedi" yazdı.

5 Ashlee'nin bu mesajı Facebook'a yazmasının ardından yakınlarda oturan 15 çocuk, yanlarında aileleriyle birlikte Glenn'in doğum gününü kutlamak üzere Buratti ailesinin evine geldi. Ancak gelenler sadece onlar değildi, ailenin yaşadığı Osceola kasabasında görevli itfaiyeciler ve polisler de doğum gününde Glenn'in yanında olmaya karar vermişti

6

7

8 Hem de bir sürü hediye ile birlikte…

9

10 Küçük GLEEN, bir yıldız gibiydi…

11

12

13 Bütün komşular GLEEN’i kıskandı..

14

15 Bazen sadece yardım etmeyi istemek yeterlidir

16 Hayatta güzel şeyler de oluyor…
Glenn, doğum gününde itfaiye kamyonunun ve arama kurtarma aracının tadını çıkardı. Partiden sonra Facebook'a, "eminim ki komşularımız perdelerin arkasından bizi gözetliyorlardı" yazan Glenn'in babası, yanlarında olan herkese çok teşekkür etti. Kaynak: 


"GLEEN BURATTİ 25.02.2015 11.59 “UMUT İYİ BİR ŞEYDİR, BELKİ DE EN İYİSİ VE İYİ ŞEYLER ASLA ÖLMEZ.” ESARETİN." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları