Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PROJE SAHİBİ KURUM PROJE ADI ‘’AB DÜZEYİNDE KARDİYOLOJİK ACİLLERDE ACİL BAKIM VE HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK HİZMETLERİNİN ÖĞRENİLMESİ’’ Learning Of The.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PROJE SAHİBİ KURUM PROJE ADI ‘’AB DÜZEYİNDE KARDİYOLOJİK ACİLLERDE ACİL BAKIM VE HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK HİZMETLERİNİN ÖĞRENİLMESİ’’ Learning Of The."— Sunum transkripti:

1

2

3 PROJE SAHİBİ KURUM

4 PROJE ADI ‘’AB DÜZEYİNDE KARDİYOLOJİK ACİLLERDE ACİL BAKIM VE HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK HİZMETLERİNİN ÖĞRENİLMESİ’’ Learning Of The Emergency And Nursing Service İn Cardiological Emergency İn European Union

5 ERASMUS+ Hareketlilik Faaliyeti (Mesleki Eğitim ve Öğretim) Mesleki eğitimle ilgili bir proje kapsamında mesleki eğitimle ilgili kişilerin, sağlanan hibe ile, belirli bir süre için, AB üyesi bir ülkedeki kuruluşa gönderilmesidir. Projemiz Okulumuz Acil Tıp Teknisyenliği ve Hemşirelik öğrencilerini kapsamaktadır.

6 Projemiz Ulusal Ajans finansmanı ile gerçekleştirilmektedir.

7 Öğrencilerden beklenen ve bilmeniz gerekenler  Projeyi sahiplenmelisiniz.  Bu projenin ortaya çıkması için bir yıldan uzun bir süredir çalışıldığını ve büyük emekler harcandığını unutmamalısınız.  Bu proje bir yurtdışı gezi programı değildir.  Bu proje bir eğitim ve staj programıdır.  Sizlere otellerde uygulanan her şey dahil konseptte bir hizmet verilmeyecektir (Örneğin: Arkadaşlarınızla bir Cafede içtiğiniz kahvenin parasının projeden karşılanması mümkün değildir.)  Projede görev alan refakatçi öğretmenlerin direktiflerine uymak zorundasınız.

8  Yurtdışında istediğiniz her yere gidemezsiniz. Ancak refakatçi öğretmeninizin izni ile gezmeye veya alışverişe gidebilirsiniz.  Yurtdışında uygulanan her eğitim programına, staj çalışmasına, teknik geziye katılmak zorundasınız.  Asil katılımcı olarak seçildikten sonra bu sayılanları yerine getireceğinizi taahhüt ettiğiniz bir sözleşme imzaladınız. Bu sözleşmeyi imzalayanlar projede yer alan tüm ücretsiz imkanlardan faydalanacaktır. Ancak sözleşmeye aykırı hareket ettiğinde sözleşmenin gerekleri de yerine getirilecektir. Öğrencilerden beklenen ve bilmeniz gerekenler

9

10

11 PROJEMİZİN YEREL ORTAKLARI

12 PROJEMİZİN YURT DIŞI ORTAKLARI

13 PROJE HAREKETLİLİĞİMİZ 08.05.2015 - 28.05.2015 Tarihleri arasında19 öğrenci 2 öğretmen ve okul müdürü refakatinde İSPANYA nın MARBELLA şehrine olacaktır.

14 Üç Hafta boyunca yurtdışında ne yapacaksınız ? Her öğrenci grubu için 3 haftalık çalışma programı hazırlanmış, hem okulumuz tarafından hem de yurtdışı ortak kurum tarafından imzalanarak Ulusal Ajansa sunulmuştur. Ulusal Ajansa sunulan ve onaylanan programa uyulacaktır Her eğitim alanına ait çalışma programına uygun hareket edilecektir. Çalışma programında bir değişiklik olursa öncelikle Ulusal Ajans daha sonra okuduğunuz okul yöneticileri ve sizler mutlaka bilgilendirileceksiniz. Programlardan arta kalan zamanlarda refakatçi öğretmeninizin izni ile öğrencilerimiz şehir içinde gezmeye, sinemaya, tiyatroya veya konserlere gidebilecekler.

15 Yurtdışına gittiğinizde devamsızlık durumunuz ne olacak? Her öğrenci için Valilik kanalıyla görevli izinli belgesi çıkartılacaktır. Bunun anlamı yurtdışına görevli-izinli olarak gideceksiniz. Kanunlarımıza göre, bu durumda devamsız olarak yazılmayacaksınız. Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliklerine bağlı kalınarak, öğrenciler yurtdışında iken giremediği sınavlara döndükten sonra girebilirler Eğer yarıyıl başarı notunuzun oluşması için yeterli sayıda sınava girdiyseniz, giremediğiniz sınavlara tekrar girmeniz gerekmeyebilir. Bu durumun ayrıntılarını okulunuzda Müdür Yardımcınızdan öğrenebilirsiniz. Ayrıca sıkıntı yaşamamak için proje ve performans çalışmalarını öğrencilerin gitmeden önce teslim etmenizi tavsiye ediyoruz.

16 Bu Proje sizlere neler kazandıracak ? * Mesleki bilgi ve becerileriniz gelişecek *Sosyal yönleriniz gelişecek *Kurallara uygun yaşam becerileriniz gelişecek *Bireysel hak ve özgürlüklerinizi kullanabilme becerileriniz gelişecek *Dezavantajlarınız avantaja dönüşecek *Üretim sahasında yer alma imkanlarınız gelişecek *Kültürlerarası etkileşim becerileriniz gelişecek *Mesleki yabancı dil becerileriniz gelişecek *Özgüven kazanacak *Temsil yetenekleriniz gelişecek *Gelişmiş sağlık hizmetlerini inceleme imkanı kazanacak *Takım halinde çalışabilme yetileriniz gelişecek *Okul ve iş motivasyonlarınız artacak

17 KATILIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER AYŞE TÜREMEN ATAŞLI PROJE SORUMLUSU


"PROJE SAHİBİ KURUM PROJE ADI ‘’AB DÜZEYİNDE KARDİYOLOJİK ACİLLERDE ACİL BAKIM VE HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK HİZMETLERİNİN ÖĞRENİLMESİ’’ Learning Of The." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları