Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1. Kelime 1. Bir dans çeşidi. 2. Sivri uçlu, uzun ve kalın yeşil biber. Kahvaltıda yediğim …………….. biberler midemi yaktı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1. Kelime 1. Bir dans çeşidi. 2. Sivri uçlu, uzun ve kalın yeşil biber. Kahvaltıda yediğim …………….. biberler midemi yaktı."— Sunum transkripti:

1 1. Kelime 1. Bir dans çeşidi. 2. Sivri uçlu, uzun ve kalın yeşil biber. Kahvaltıda yediğim …………….. biberler midemi yaktı.

2 2. Kelime 1. İçten yanmalı motorlarda yanan akaryakıtın gazı. 2. Bu gazın atılmasını sağlayan düzen. Arabaların ………………undan çıkan gazlar çevreyi kirletiyordu.

3 3. Kelime Birlikte yolculuk eden topluluk. Bir yaz günü geçtik Tuna'dan ……………..lerle.

4 4. Kelime Roma Katolik kilisesinin, bir meclis tarafından seçilen, Vatikan'da oturan ve Hz. İsa'nın vekili sayılan başkanı. ……………. Türkiye’ye gelince Sultan Ahmet Camii’ni ziyaret etti.

5 5. Kelime Serçegillerden, başında ve boynunda kırmızı, sarı tüyler bulunan, güzel öttüğü için kafeste beslenen küçük bir kuş. …………..larının cıvıltıları arasında uykuya daldım.


"1. Kelime 1. Bir dans çeşidi. 2. Sivri uçlu, uzun ve kalın yeşil biber. Kahvaltıda yediğim …………….. biberler midemi yaktı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları