Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

P a z a r S a b a h l a r ı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "P a z a r S a b a h l a r ı."— Sunum transkripti:

1 P a z a r S a b a h l a r ı

2 Bu sabah kahvaltıdan önce Yüzünü gökyüzünün mavisi ile Yıkadın mı
Bu sabah kahvaltıdan önce Yüzünü gökyüzünün mavisi ile Yıkadın mı ? Gökyüzü oldun mu ? Uzaktan denizin kokusu geliyor mu ? Tüm evrenle birlikte nefes aldın mı ? Seninle bir yağmur başlıyor mu ? Bakışların İstanbul oluyor mu ? Düşlerinde bir bahar dalı arıyor musun ? Örneğin Japon elması..

3 Ekim ayının uçurtmaları Sonbahar esintisiyle Sallanıp uçuyorlar mı
Ekim ayının uçurtmaları Sonbahar esintisiyle Sallanıp uçuyorlar mı ? Seyrediyor musun ? Yoksa uçurtmaları bırakıp Bilgiçlik taslayanları mı dinliyorsun ? Ölçülü ve dürüst konuşan İnsan bulmak zor Akıl vermek kolay Bir işi bitiren insan olmak zor..

4 Yemin etmek kolay,söz vermek de Verdiği sözünde duran olmak zor Hile,yalan,riya,kalleşlik kolay Doğru olmak,samimi insan olmak zor Doğmak kolay,yaşlanmak kolay Namuslu yaşlanan insan olmak zor Herşey kendi şeklini yaratır Sen de kendi şeklini yarat Su olup namusluca ak Dünyayı kirletmeden gitmelisin...

5 Yarım kalmış bir insan Rastlantısal bir varlık olma Bilim ve düşünce dünyasına katıl Ne bilginler geldi dünyaya Işık saçtılar Damla nasıl inci olursa denizde Sedefler içinde gizlenerek Sonsuzlukta uyuya kaldılar..

6 O bilge insanların Çözemediklerinden başka Bir sır daha olmalı Onların bildikleriyle yetinme Geç öteye Herşey şu an var,her şey mucize Açan menekşeler,mimozalar gibi Çık sokağa biraz yürü Dertli,fakir insanlar görürsen Bil ki dünya üç beş bilgisizin elinde..

7 Hayallerimiz Üç beş bilgisizin yönetiminde olmayan Bağımsız hayallerimiz Onlardan uzak kalma Hayallerin arasında Üç bin yıllık Myndos kentinde Kadehine kırmızı şarap doldurup İçtiğin oldu mu ? Bizans çağı kilisesini Birkaç sur duvarını dolaştığın oldu mu ?

8 Ya da hayallerin arasında Gökteki yıldızlarla Flört ettiğin oldu mu
Ya da hayallerin arasında Gökteki yıldızlarla Flört ettiğin oldu mu ? Dans ettin mi onlarla Limon renginde kocaman bir ay Sizi seyretti mi ? Bu hayallerini en zor günlerinde Senin yanında olan Dostlarına anlatsana..

9 En zor anında kim senin yanında ise En güzel gününde onu hatırla ve ara Bu farkı gözetmeksizin Herkese güvenmekten çekin Kendine ise daima güven Çevrendeki insanlar Sana aksini söyleseler bile Kendine olan güvenini ve doğrularını Devam ettir..

10 Başkalarından farklı düşünüyorsun diye Çekingen durma
Başkalarından farklı düşünüyorsun diye Çekingen durma Çevrende senin gibi düşünen Seni anlayan insanlar yoksa Belki de, Yanlış yerde,yanlış kimselerle Birliktesindir Gene de onları bırakıp gitme Çünkü onlar da senin gibi düşünmeye Mecbur değildirler...


"P a z a r S a b a h l a r ı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları