Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İYİ BİR ARKADAŞ -Kendini mahvetmene izin vermez.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İYİ BİR ARKADAŞ -Kendini mahvetmene izin vermez."— Sunum transkripti:

1 İYİ BİR ARKADAŞ -Kendini mahvetmene izin vermez.
-Sana her zaman açılır ve senin yanında kendisini rahat hisseder(elbette sende onun yanında kendini rahat hissedersin) -Ağzını açmasan bile ne söyleyeceğini bilir -Hakkında kötü şeyler söylemez(aslında düşünmez bile)

2 -Kendini iyi hissetmeni sağlar. -Yeni arkadaşlar edinmene yardımcı olur.
-Seni sahip oldukların için değil, kişiliğin için sever. -Yaptığın hiçbir şeyle alay etmez. -Sonuna kadar yanındadır. -Her zaman senin düşündüğün gibi düşünmez(seni de farklılığın için kınamaz) -Uyuşturucu ve zararlı madde kullanırsan seni uyarır(O da kullanmaz) -Ailenin de güvendiği kişidir

3 -Seni toplum içinde küçük düşürmez (sen de onu tabi) -Seni unutmaz(sen unutsan bile)
-Seninle görünmekten , beraber olmaktan hiçbir ortamda çekinmez(sen de) -Paylaşılacak her şeyi seninle paylaşır. Güzel Sözler Kiminle gezdiğinize, Kimle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin çünkü; Bülbül güle, karga çöplüğe götürür.

4 Bir Hikaye; İki arkadaş ormanda yürürken birisi gümüş saplı bir balta bulmuş ve hemen sahiplenmiş baltayı. “Bak ne buldum.” demiş arkadaşına. Arkadaşı: “Buldum deme, bulduk de.” demiş; fakat o, başını sallayarak: “Hayır ben buldum, benim kısmetim.” demiş. Az sonra bir grup insan, homurdanarak iki arkadaşa yaklaşmışlar. Bir şey aradıkları, hâllerinden belliymiş. Biri, elinde balta olanı göstererek: “Baltamızı çalmış. Haydi ona gününü gösterelim.” demiş. Baltayı bulan: “Eyvah! Yandık, başımız dertte.” demiş. Bunun üzerine arkadaşı şöyle demiş: “Eyvah yandık deme, eyvah yandım de. Başımız dertte deme, başım dertte de; çünkü benim değil, senin başın dertte…”


"İYİ BİR ARKADAŞ -Kendini mahvetmene izin vermez." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları