Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MİS GİBİ KOKTU. MİS GİBİ NE KOKTU? GÜZEL BİR YAZ GÜNÜYDU AİLEMLE MAKBULE TEYZEME GİTMİŞTİK. EVE GİRMEDEN BİNANIN KAPISINDAN MİS GİBİ BİR ŞEY KOKUYORDU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MİS GİBİ KOKTU. MİS GİBİ NE KOKTU? GÜZEL BİR YAZ GÜNÜYDU AİLEMLE MAKBULE TEYZEME GİTMİŞTİK. EVE GİRMEDEN BİNANIN KAPISINDAN MİS GİBİ BİR ŞEY KOKUYORDU."— Sunum transkripti:

1 MİS GİBİ KOKTU

2 MİS GİBİ NE KOKTU? GÜZEL BİR YAZ GÜNÜYDU AİLEMLE MAKBULE TEYZEME GİTMİŞTİK. EVE GİRMEDEN BİNANIN KAPISINDAN MİS GİBİ BİR ŞEY KOKUYORDU.

3 BU KOKUNUN MAKBULE NTEYZEMDEN GELDİĞİNİ TAHMİN ETTİM. İÇERİ GİRDİĞİMİZDE TAHMİNİM DOĞRU ÇIKTI.ANNEME SÖYLEDİM. EVİMİZE GİTTİM VE ANNEME MAKARNA YAPMASINI İSTEDİM. ANNE HERALDE BENİM BURNUMDA BUGÜN BİRŞEY VAR DEĞİŞİK DEĞİŞİK MİS GİBİ KOKULAR ALIYORUM.

4 Mis kokan evler Temizliğe önem veriyor, ama deterjan kokularından da rahatsız oluyorsanız, birbirinden güzel kokan sıvı temizlik malzemelerini keşfedin. Hijyen sağlarken aromaterapiye zemin temizliğinden başlayabilirsiniz.

5 Ev işleri arasında en fazla zamanı alan temizlik, işi kolaylaştıran cihaz ve yardımcı malzemeler sayesinde artık daha kısa sürüyor. Üstelik şimdi mis kokulu deterjanlar sayesinde temizlik yaparken aromaterapi bile uygulayabiliyorsunuz.

6 Doğaya saygılı, % 100 hijyen sağlayan deterjanlarla artık evinizde çiçek kokuları ile bahar havası ya da egzotik kokular sayesinde sımsıcak yaz havasını keyifle yaşayabilirsiniz.

7 İŞİNİZ ÇOK DAHA KOLAY Eski yıllara göre günümüzde temizlik yapmak çok daha kolay. Yeni nesil deterjanlar tek sefer de bile zeminleri pırıl pırıl yapabiliyor. Bazıları ise durulamaya gerek kalmadan kuru temizlik sağlıyor. Eğer paspas yapacak kadar zamanınız yoksa sprey deterjanları tercih edebilirsiniz.

8 Kirin üstüne direkt sıkmanız ve ıslak bir bezle silmeniz yeterli. Anında hijyen ve temizlik sağlıyor. Cila mı? Bazılarınız belki hatırlamayabilir ama bir zamanlar temizlik sonrası zeminlere cila uygulanıyordu. Üstelik her tip zemin için farklı cila türü seçmeniz, elle ovarak uygulamanız ve parlatmanız gerekirdi.

9 Oysa günümüz deterjanları temizlerken cila da uyguluyor ve parlatıyor. Ayrıca işlem sonrası eviniz mis gibi kokuyor.

10


"MİS GİBİ KOKTU. MİS GİBİ NE KOKTU? GÜZEL BİR YAZ GÜNÜYDU AİLEMLE MAKBULE TEYZEME GİTMİŞTİK. EVE GİRMEDEN BİNANIN KAPISINDAN MİS GİBİ BİR ŞEY KOKUYORDU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları