Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MASAÜSTÜ ARKA PLANI (ses düğmesini açabilirsiniz)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MASAÜSTÜ ARKA PLANI (ses düğmesini açabilirsiniz)"— Sunum transkripti:

1

2 MASAÜSTÜ ARKA PLANI (ses düğmesini açabilirsiniz)

3

4 Ne resimler koyabilirsin ekranındaki “Masaüstü Arka Planı”na. Masaüstü “Arka” planına tüm koydukların, “Ön” plana koyduklarındır aslında.

5 Ne resimler koyabilirsin ekranındaki “Masaüstü Arka Planı”na. Masaüstü “Arka” planına tüm koydukların, “Ön” plana koyduklarındır aslında.

6 Sen yemyeşil çimlere, masmavi göğe bakarken ekranda, bir kara taş gibi dikilir monitör, sana bakanların karşısında.

7 Düşler vardır satılmaz, derinde anlatılmaz Yüreklerden silinmez, bazen de vazgeçilmez... diye başlar Fikret Kızılok’un “Düşler” şarkısı.

8 Ekrandan sonra tufan değilse, görmediğin yerleri, görenler önemliyse, arka planı da belki doğru, belki eğri, ama düşlediğin gibi boyarsın özenle.

9 Elinde kalır, kimse almaz düşlediğini, bu monitörün son sahibi olursun belki; ama, kaçımız monitörünü ileride satmak için alır ki? Bu bedenin son sahibi olursun belki; ama, kaçımız ruhunu ileride satmak için doğar ki?.. düş hekimi yalçın ergir http://www.ergir.comhttp://www.ergir.com Elinde kalsa da, kimse almasa da, kara bir monitörün masaüstü arka planını, kare bir masanın üstünü, sunulmuş planları, hatta masalları ruhuna uydurabilir, kendini, ta kendine benzetebilirsin.


"MASAÜSTÜ ARKA PLANI (ses düğmesini açabilirsiniz)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları