Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“bizden” spor haberleri * ses düğmesini açabilirsiniz *

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“bizden” spor haberleri * ses düğmesini açabilirsiniz *"— Sunum transkripti:

1

2 “bizden” spor haberleri * ses düğmesini açabilirsiniz *

3 Deivid çekip gitti. Zico istifa… Savunma Lugano ve Edu’suz olmuyor. Gerets’in akıl hocası Van Gaal. Song hazır değildi. Sambacı Kartallar: Bobo – Nobre – Ricardinho. Beşiktaş’ın lideri Ricardinho: “İnönü’de kendimden geçiyorum.” Mondragon can sıktı. Alex gidiyor. Ve Hürriyet Gazetesi’nin Ankara Eki dışında, diğer gazetelerin spor sayfalarında okuyamadığım “başka türlü” bir bilgi: Pazar günü Kocaeli’ndeki buz pistinde yapılan Türkiye Şampiyonası’nda, 11 yaşındaki Sıla Saygı kendisinden büyüklerle yarıştığı Novice kategorisinde Türkiye Birincisi oldu. Miniklerde Duygu Şen’in birinci olduğu yarışmalarda Türkiye’de ilk kez yeni bilgisayarlı sistem uygulandı ve bu sistemle yapılan yarışmada Sıla ve ikinci olan arkadaşı Ayşa Özcan, spirallerde “Level 4” değerlendirmesi ile yeni sistemdeki en üst performans düzeyini tutturdular. ** ** ** Mavi bir pazartesi; gazetelerin spor sayfalarında okuduğum “bizden” spor haberleri:

4 Mavi bir pazartesi; babalar evlerinde kahvaltı yapar, rengahenk gazetelerin son sayfalarındaki: “çekip gidenleri, istifa etmeyenleri, can sıkıp, kendinden geçenleri” okurken, bir gün önce Kocaeli’nde Türkiye Şampiyonu olmuş küçük bir çocuk, ertesi sabah saat 7:00’de Ankara’da canla başla antrenman yapıyor, terli kıyafetlerini arabada değiştirip, okulunun yolunu tutuyordu. Ne ağaca, ne buluta, ne de “bizden” bir spor haberine benzese de; bir yıldız, bir yaldızı kazıyarak kazanılmıyor, sabırla, gönülle, emek emek ortaya çıkıyordu.

5 emeklerinin karşılığı çok olsun çocuk… düş hekimi yalçın ergir http://www.ergir.comhttp://www.ergir.com Sıla hakkında geniş bilgi: http://www.ergir.com/silaya_saygi.htm (kendi sesinden şiir: Can Yücel / müzik: Yeni Türkü) Ne ağaca, ne buluta, ne de “bizden” bir spor haberine benzese de; bir yıldız, bir yaldızı kazıyarak kazanılmıyor, sabırla, gönülle, emek emek ortaya çıkıyordu. Mavi bir pazartesi; babalar evlerinde kahvaltı yapar, rengahenk gazetelerin son sayfalarındaki: “çekip gidenleri, istifa etmeyenleri, can sıkıp, kendinden geçenleri” okurken, bir gün önce Kocaeli’nde Türkiye Şampiyonu olmuş küçük bir çocuk, ertesi sabah saat 7:00’de Ankara’da canla başla antrenman yapıyor, terli kıyafetlerini arabada değiştirip, okulunun yolunu tutuyordu. Buza yazacakların, silinmez; buza kazıyacakların,


"“bizden” spor haberleri * ses düğmesini açabilirsiniz *" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları