Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ekim ayı sonuna (18 Ekim Perşembe, 12.00’a) kadar teslim edilecek belgeler Staj Defteri – Fakülte sekreterliğinden ve staj yapılan kurumdan onaylı Sicil.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ekim ayı sonuna (18 Ekim Perşembe, 12.00’a) kadar teslim edilecek belgeler Staj Defteri – Fakülte sekreterliğinden ve staj yapılan kurumdan onaylı Sicil."— Sunum transkripti:

1 Ekim ayı sonuna (18 Ekim Perşembe, 12.00’a) kadar teslim edilecek belgeler Staj Defteri – Fakülte sekreterliğinden ve staj yapılan kurumdan onaylı Sicil Fişi (eğer öğrenci elden aldıysa) Staj Raporu Staj Anketi – Bölüm web sayfalarında bulunabilir

2 Rapor Formatı Sayfa Düzeni – Boşluklar: Üst 2,5 cm; Alt 2 cm; Sol 3 cm; Sağ 2 cm Yazı Tipi – Times New Roman, 12 nk (punto) Paragraf Düzeni – İki yana yaslı; İlk satır 1 cm içeride; 1,5 satır aralığı; paragraf sonrası boşluk 18 nk (belirtilen ayarlarda boş bir satıra karşılık gelir) Ekler (Appendices) hariç yaklaşık 20-30 sayfa – Şekiller ve çizelgelerden metin içerisinde atıfta bulunulanlar (gerekli olanlar ve aşırı büyük/uzun olamayanlar) bahsedildikleri bölümde yer alacaktır. Bunların dışında, çok yer kaplayan ya da metin içerisinde doğrudan tamamı gerekmeyenler (uzun kod parçaları, vb. gibi) Ekler kısmında yer alacaktır.

3 Rapor İçeriği Başlık sayfası – Web sayfasında sağlanan örneklere göre Özet (Abstract) İçindekiler (ToC) Giriş (Introduction) [Rapor gövdesi] – Rapordan rapora başlıklar farklılık gösterebilir ancak genel rapor yazımı ilkelerine dikkat edilmelidir. Sonuç (Conclusion) Kaynaklar (Bibliography) Ekler (Appendices)


"Ekim ayı sonuna (18 Ekim Perşembe, 12.00’a) kadar teslim edilecek belgeler Staj Defteri – Fakülte sekreterliğinden ve staj yapılan kurumdan onaylı Sicil." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları