Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

FBBM509 - Yapay Zeka Proje Raporu – Aşama 1

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "FBBM509 - Yapay Zeka Proje Raporu – Aşama 1"— Sunum transkripti:

1 FBBM509 - Yapay Zeka Proje Raporu – Aşama 1
[Öğrenci Numarası - Adı ve Soyadı]

2 Özet Proje sunumu, rapordaki başlıkların ve ve bu başlıklarda anlatılanların bir özetidir. Sunumunuzda, raporunuzun ana yapısı yansıtılmalıdır. Örneğin alt başlıklar bir veya daha fazla slayt ile rapordaki akış ile anlatılabilir Sunumunuz (raporunuzdaki gibi) Giriş ve Yöntem olmak üzere iki ana bölümden oluşmalıdır Giriş bölümü en fazla 7 slayttan, Yöntem bölümü ise en fazla 13 slayttan oluşmalıdır.

3 Slaytları ve Dinleyiciyi Boğmayın
Slaytlarda yazılanların özet bilgiler olduğu, anlatılacakların olabildiğince maddeler halinde anlatılması gerektiği ve her bir maddenin olabildiğince kısa (öz) şekilde yazılması gerektiği unutulmamalıdır Slaytlar roman yazmak için kullanılmaz. Slaytlarınızda alıntı kullanmadığınız sürece paragraf kullanmayınız Toplam madde sayısını 5-6’dan fazla tutup slaytları ve dinleyiciyi gereksiz, takip edilemeyen bilgiyle boğmayınız

4 Dikkat Edilecek Genel Hususlar (1)
Her slaytın başlığı farklı olmalıdır. Slaytlarınızda şekiller ve tablolar kullanabilirsiniz Sunumunuzda anlattığınız konuya hakim olduğunuzdan emin olunuz. Aksi halde sunumunuz kötü olacaktır. Sunumunuzda her tür detayı anlatmaya çalışmak yerine, önemli noktaları açıkça ve anlaşılabilir şekilde anlatmanız gerekir Önemli olmayan detayları, eğer sorulacak olursa, tartışma kısmında açıklamalısınız

5 Dikkat Edilecek Genel Hususlar (2)
Sunumlarınızda bu slaytlardaki formatı kullanmayı unutmayın Anlattığınız şeylerde referans vermeniz gereken yerlerde referans vermeyi unutmayınız [1] Sunumunuzun sonunda referans listenizi eklemeyi unutmayınız. (tartışma kısmında gerekli olabilir)

6 Kaynaklar [1] Soyad, A. ve Soyad, B., "Makalenin Başlığı", Yayınlandığı dergi adı, Cilt No., Sayfa numaraları, Yayın yılı. [2] Soyad, A. (varsa Editör), Kitabın adı, Yayıncının adı, Yayın yeri, Yayın yılı. [3] Soyad, A. ve Soyad, B., "Bildirinin Başlığı", Sunulduğu sempozyumun veya konferansın adı, Yayın yılı, Sayfa numaraları.


"FBBM509 - Yapay Zeka Proje Raporu – Aşama 1" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları